Percanten ka gusti

percanten ka gusti allah

Iman ngan saukur hartosna "kapercayaan". Urang tiasa pinuh percanten ka Yesus pikeun kasalametan urang. Perjanjian Anyar jelas nyarios ka urang yén urang moal diyakinkeun ku naon waé anu tiasa urang laksanakeun, tapi ngan ukur ku percanten ka Kristus Putra Allah. Rosul Paulus nyerat: "Janten ayeuna urang percanten yén manusa kedah soleh tanpa karya hukum, namung ku iman" (Roma 3,28).

Kasalametan henteu gumantung pisan ka urang, ngan ukur ka Al Masih! Upami urang percanten ka Gusti, teu kedah nyobian nyumputkeun bagian-bagian kahirupan urang ti anjeunna. Kami henteu sieun ka Gusti sanajan urang ngalakukeun dosa. Daripada sieun, urang percanten ka anjeunna yén anjeunna moal liren micinta urang, nangtung ku urang, sareng ngabantosan urang sapanjang jalan pikeun ngatasi dosa-dosa urang.

Upami urang percanten ka Gusti, urang tiasa nyerah ka Anjeunna kalayan yakin yén Anjeunna bakal ngarobih urang kana saha anu Anjeunna pikahoyong. Nalika urang percanten ka Gusti, urang mendakan yén Anjeunna prioritas pangluhurna, alesan sareng inti kahirupan urang. Sakumaha ceuk Paulus ka filsuf di Athena: Urang hirup, anyaman sareng aya di Gusti Allah. Éta langkung penting pikeun urang tibatan anu sanés - langkung berharga tibatan milik, artos, waktos, reputasi, sareng bahkan kahirupan anu kawates ieu. Kami yakin yén Allah terang naon anu pangsaéna pikeun kami sareng kami hoyong nyenangkeun Anjeunna. Éta mangrupikeun titik rujukan kami, pondasi kami pikeun kahirupan anu bermakna.

Kami hoyong ngawula ka anjeunna, sanés kusabab sieun, tapi kusabab cinta - sanés kusabab teu pikaresepeun, tapi kalayan suka cita kusabab kabébasan. Kami percanten kana kaputusan na. Kami percanten kana pangandika-Na sareng cara-Na. Kami percanten ka anjeunna pikeun masihan kami haté anyar, pikeun ngajantenkeun kami langkung resep ka anjeunna, pikeun ngajantenkeun urang cinta kana naon anu dipikacinta sareng ngahargaan naon anu dia nilai. Kami percanten ka anjeunna yén anjeunna bakal salawasna mikanyaah ka kami sareng moal pernah nyerah ka kami.

Deui, urang moal tiasa ngalakukeun ieu nyalira. Nya Yesus anu ngalakukeun ieu di urang sareng pikeun urang, ti jero, ngalangkungan padamelan Roh Suci. Kami putra-Na anu dipikaasih ku kersa sareng tujuan Allah nyalira, ditebus sareng ditebus ku getih Yesus anu mulia.

Rosul Pétrus nyerat: "Kanggo anjeun terang yén anjeun henteu ditebus tina jalan sia-sia anjeun dina jalan bapa ku pérak atanapi emas anu rusak, tapi ku getih adi Kristus salaku Domba anu polos sareng murni. Sanaos anjeunna dipilih sateuacan ngadegna dunya ditetepkeun, anjeunna diturunkeun dina akhir jaman demi anjeun » (1 Petrus 1,18:20 -).

Urang tiasa percanten ka Allah ngan ukur ku urang ayeuna, tapi ogé masa lalu sareng masa depan urang. Dina Yesus Kristus Rama Swarga urang ngahirupkeun kahirupan urang sadayana. Sapertos murangkalih alit anu teu sieun sareng eusina dina panangan ibuna, urang tiasa séhat aman ku asih Bapa, Putra sareng Roh Suci.

ku Joseph Tkach