Dina ghetto teh

"Sareng hiji bakal nyarios: Ieu tanah di dinya, musnahna, parantos janten sapertos kebon Eden, sareng sepi sareng musnah sareng kota anu ditumpes benteng sareng dicicingan" (Ezekiel 36:35).

Waktu keur pangakuan - Kuring mangrupikeun generasi anu mimiti diajar ngahargaan bakat Elvis Presley. Dinten ayeuna, sapertos waktos teras, kuring henteu resep sadaya lagu-Na, tapi aya salah anu parantos dampak anu khusus pikeun kuring sareng anu parantos resonasi positip sareng abdi dina sababaraha dekade. Memang leres dinten ayeuna sapertos tulisan. Hal ieu ditulis ku Mac Davis dina taunan sareng salajengna dirékam ku seueur seniman. Disebut "Dina Ghetto" sareng nyaritakeun carita hiji budak anu dilahirkeun di ghetto di Amérika Serikat, tapi éta tiasa aya di mana waé dunya sanés. Éta ngeunaan perjuangan pikeun salamet anak anu teu diabaikan di lingkungan anu ngamusuhan. Anak dibunuh salaku budak ngora, lalaki telenges sareng dina waktos anu sami anak anu lahir - di ghetto. Sadikin mimiti Sadikin nyebat lagu "Cicious Circle", judul anu saleresna pas langkung saé. Daur kahirupan seueur anu lahir kana kamiskinan sareng ngalalaworakeun sering sering ditungtut ku kekerasan.

Kami geus nyiptakeun dunya anu kasiksa parah. Yesus sumping pikeun ngeureunkeun ghettos sareng kasusah jalma. Yohanes 10:10 nyarios, "maling ngan ukur pikeun maok, meuncit sareng ngancurkeun. Kuring sumping supados aranjeunna tiasa gaduh kahirupan sareng gaduh langkung seueur. ”Anu maling maling nyolong ti kami - aranjeunna ngaleungitkeun kualitas hirup, ngaleungitkeun harta, kaasup hormat. Iblis dipikanyaho minangka penghancur sareng anjeunna mangrupikeun tanggung jawab pikeun ghettos di dunya ieu. Yeremia 4: 7 "Singa singa bangkit tina tumbuhna, sarta tukang ngaleungitkeun bangsa-bangsa. Anjeunna angkat ti tempatna supados nagri anjeun janten gurun, kota anjeun ditolak, tanpa aya pangeusi. "Dasar tina syaitan Iblis nyaéta dosa dina sadaya panémbongana.

Intina, kumaha, anjeunna ngiringan ku idin urang. Ti mimiti urang milih jalan urang nyalira sapertos anu nyatakeun dina Kajadian 1:6: "Sareng Allah ningali bumi, sareng lah, éta manja; sabab sadaya daging parantos ngarusak jalan di bumi. "Urang terus dina cara kieu sareng ngadamel ghettos dosa dina kahirupan urang. Rum 12:3 nyarioskeun ka urang: "Kusabab sadaya parantos dosa sareng henteu ngahontal kamulyaan Allah" Kami parantos ngalih tina anu bakal nunjukkeun ka kami anu langkung hadé. (1 Korinta 12:31).

Dinten bakal langkung nalika moal aya deui ghettos. Anu parah maot para nonoman parantos mungkas sareng nangis ibu-ibu bakal eureun. Yesus Kristus bakal datang pikeun nyalametkeun jalma tina diri sorangan. Wahyu 21: 4 ngadorong urang sareng nyarios, "Anjeunna bakal ngusap unggal cimata ti panonna, sareng maot moal aya deui, moal aya kasedihan, tangisan, atanapi nyeri; pikeun anu pertama parantos kasangkut. ”Yesus bakal ngajantenkeun sagala hal anyar nalika urang baca dina Wahyu 21: 5," Sareng saha anu calik dina tahta nyarios: Sakalangkung, abdi ngajantenkeun sadayana anyar. Lajeng anjeunna nyebatkeun: "Tulis! Kusabab kecap-kecap ieu pasti sareng jujur. "Ghettos bakal dipupus salamina - henteu deui siklus jahat. Enéng dinten ieu gancang pisan!

doa

Gusti anu saé anu bageur, hatur nuhun kana rencana kasalametan anjeun anu urang kasalametkeun tina diri urang. Bantosan ka kami PANGERAN yén urang ngagaduhan welas asih pikeun anu miskin. Karajaan anjeun sumping. Amin.

ku Irene Wilson


pdfDina ghetto teh