Mahluk luar angkasa lokal

053 mahluk luar angkasa Ngaliwatan iman ka Kristus urang naros sareng anjeunna sareng dibawa ka surga ka Kristus Yesus » (Efesus 2,6 Harepan Kanggo Sadaya).

Hiji dinten kuring asup kafe sareng tos seueur absen tina pikir kuring. Tanpa salam kuring leumpang rutin. Hiji disebut: "Halo, dimana anjeun?" Dina kanyataan, kuring ngawaler: «Oh, halo! Hapunten, kuring di dunya anu sanés, kuring resep satengah asing ». Kami seuri. Kuring sadar bari nginum kopi yén aya seueur kabeneran pikeun urang Nasrani dina kecap-kecap ieu. Urang kaluar tina dunya ieu.

Yesus nyarioskeun ieu dina doa imam anu luhur, anu ku urang baca dina Yohanes 17,16:20: "Aranjeunna henteu deui bagian tina dunya ti kuring" Dina ayat Yesus ngadoakeun pikeun urang: "Kuring ngadoakeun henteu ngan ukur pikeun aranjeunna, tapi pikeun sadayana anu ngalangkungan ka aranjeunna. Bakal ngadangu kecap-kecap ti kuring sareng percaya ka kuring ».

Yesus teu ningali urang salaku bagian tina dunya ieu sareng Paul nerangkeun: «Kami warga sorga, sareng ti surga kami ogé ngarepkeun Jurusalamet urang - Isa Al Masih Gusti Gusti» (Pilipus 3,20 Tarjamahan Anyar Jenéwa).

Éta mangrupikeun posisi mukmin. Kami henteu ngan pangeusi dunya di dunya ieu, tapi ogé pangeusi sawarga, extraterrestrials!

Nalika kuring terus mikir ngeunaan éta, kuring sadar yén kami henteu deui anak Adam, tapi anak-anakna Gusti lahir tina roh. Dina hurup kahijina, Peter nyerat: "Anjeun dilahirkeun deui. Sareng anjeun moal ngahutang ka kolotna anu masihan anjeun kahirupan di bumi; entong, Allah sorangan masihan anjeun anu anyar, hirup abadi ngaliwatan kecap hirup-Na jeung abadi » (1 Petrus 1:23 Hope pikeun Sadayana).

Yesus ngajarkeun ka urang Farisi Nikodémus salami pasamoan wengi maranéhna: «Anu lahir tina daging éta daging; naon anu lahir tina sumanget nyaéta sumanget » (Yohanes 3:6).

Tangtosna, teu salah ieu anu kedah ngahasilkeun rasa sombong. Sadayana anjeun nampi ti Gusti kedah ngalir dina sikep anu ngaladénan ka sasama manusa. Anjeunna masihan anjeun kanyamanan supados anjeun tiasa ngahibur batur. Ngagihkeun anjeun sih anugrah pikeun ngabageakeun batur. Anjeunna ngahampura anjeun supados ngahampura batur. Anjeunna parantos ngabébaskeun anjeun tina alam gelap dunya ieu ku anjeun tiasa ngabarengan batur ka kabébasan. Salam salam ka sadaya warga asing anu aya di luar.

ku Cliff Neill


pdfMahluk luar angkasa lokal