Allah dina kotak

291 dewa dina kotak Naha anjeun kantos panginten anjeun ngartos sadayana sareng engké sadar yén anjeun henteu gaduh ide? Sabaraha proyek coba-sorangan-diri anjeun milu adage lami Upami sadayana sanés damel, baca petunjukna? Kuring malah ngagaduhan masalah saatos maca petunjuk na. Sakapeung kuring maca tiap-tiap léngkahna, lakukeun sakumaha anu kuring paham, sareng mimitian deui kumargi kuring henteu leres.

Naha anjeun kantos ngartos anjeun terang Gusti? Abdi sareng saha atuh kuring sanés ngan ukur hiji. Kuring sering kersa Gusti dina kotak. Kuring panginten kuring terang saha anjeunna sareng naon anu dipikahoyong ku kuring laksanakeun. Teu sangka kuring terang kumaha garéja na kedah sapertos kumaha garéja ieu kedah kalakuan.

Sabaraha jalma - Kristen sareng sanés Kristen - ngagaduhan Gusti dina hiji kotak? Nempatkeun Gusti dina kotak hartosna urang pikir urang terang kahoyongna, sifat sareng watekna. Kami ngabeungkeut ruku dina luhur kotak nalika kami pikir kami ngartos kumaha anjeunna damel dina kahirupan urang sareng pikeun sadaya manusa.

Panulis Elyse Fitzpatrick nyerat dina bukuna Idols of the Heart: Jahiliah tina kahoyong sareng kasalahan Gusti ngeunaan alam Gusti mangrupikeun dua panyabab serius tina nyembah berhala. Sareng kuring nambihan, ieu anu nyababkeun seueur masalah jalma ngeunaan agama sareng kahirupan éta sorangan. Kabodoan sareng kasalahan nyababkeun urang nempatkeun Gusti dina kotak.
Abdi henteu hoyong masihan conto sabab Gusti sareng kuring duaan terang yén kuring sareng garéja kuring parantos aya sareng ngalakukeun éta. Sareng kuring yakin yén dugi urang ningali Gusti sacara langsung urang moal pernah tiasa ngaleungitkeun kabodoan sareng kasalahan anu sigana mangrupikeun bagian tina kaayaan manusa.

Abdi langkung resep fokus kana cara pikeun ngaliarkeun busur, nyabut kasét, nyandak kertas bungkus, sareng muka kotak. Cabut gelung - diajar ngeunaan alam Allah. Saha éta? Naon ciri sareng watek na? Ngidinan anjeunna pikeun ngungkabkeun dirina ngaliwatan tulisan suci. Cabut kasét - diajar lalaki sareng awéwé dina Alkitab. Doa naon anu anjeunna waleran pikeun anjeunna sareng ku cara naon? Cimata muka kertas bungkus - tingali kahirupan anjeun pikeun mendakan naon kersa na dugi ka ayeuna sareng kumaha anjeunna ngawangun kahirupan anjeun. Tanpa ragu, rencana na béda ti anjeun.

Buka kotak - kenalkeun sareng terang terang yén anjeun henteu terang sadayana sareng garéja anjeun henteu terang sadayana. Ngulang deui saatos kuring: Gusti Allah nyaéta Gusti sareng kuring sanés. Kusabab kabutuhan, kahoyong, sareng alam murag, urang manusa gaduh kacenderungan pikeun nyiptakeun Gusti dina gambar urang sorangan. Ngaliwatan pipikiran sareng ideu urang, urang bentukkeun deui numutkeun kahoyong atanapi kabutuhan urang, supados cocog sareng kaayaan khusus urang.

Tapi hayu urang kabuka kana arah sareng ajaran Roh Suci. Kalayan bantosanna urang tiasa ngabuka kotak sareng ngantep Gusti janten Gusti.

nurutkeun Tammy Tkach


pdfAllah dina kotak