Ngahargaan ka Allah sapopoé

Nalika kuring angkat ka kantor atanapi pendak sareng jelema bisnis, kuring nganggo anu khusus. Dinten-dinten nalika kuring cicing di bumi, kuring ngagem baju sapopoé. Kuring yakin anjeun ngagaduhan aranjeunna ogé - sababaraha jeans anu dipasihan baju atanapi kaos patri.

Nalika anjeun mikirkeun pikeun ngahormatan ka Gusti, naha anjeun mikir baju khusus atanapi langkung ku pakean sapopoé? Upami ngahargaan anjeunna mangrupikeun hal anu urang laksanakeun sadaya-waktos, urang kedah pikir dina istilah sapopoé.

 Pikirkeun tugas-tugas anu damel dinten biasa: nyetir damel, sakola atanapi grosir, beberesih imah, nyumput padang rumput hejo, ngaleungitkeun sampah, pariksa email anjeun. Euweuh ieu anu luar biasa, sareng kalolobaanana henteu meryogikeun pakéan anu elegan. Nalika datang ka ngahormatan ka Gusti, moal aya tokoh anu siga, "teu aya kaos, sapatu, euweuh jasa." Anjeunna nampi hormat kami dina "datang salaku anjeun" dasar.

Abdi tiasa ngahargaan ka Gusti ku sababaraha cara, sareng kuring ogé mendakan yén nalika kuring sadar pikeun ngahargaan Anjeunna, kuring ngarasa paling sugema. Ieu conto ti hirup kuring: Candak waktos pikeun mastikeun daulat anjeun dina kuring sareng ngadoakeun batur. Pikeun ningali jalma sanés tina sudut pandang gusti sareng ngarawat aranjeunna sasuai.

 Pikeun ngalaksanakeun tanggung jawab kuring di kulawarga kuring sareng di bumi. Dahar ngeunaan hal anu leres, latihan sareng meunang sare (awak kuring nyaéta kuil Roh Suci). Nungkulan masalah kuring sareng transformasi ka Gusti sareng ngantosan hasilna ti anjeunna. Nganggo hadiah anu masihan anjeunna pikeun tujuan kuring.

Naha anjeun ngahargaan ka Gusti sadinten? Atanapi hal anu anjeun simpen pikeun-waktos éta "pakéan"? Naha ngan ukur kajadian nalika anjeun angkat ka garéja?

Upami anjeun henteu tina "Praktekna Ayana Gusti," ("ngalaksanakeun ayana Tuhan,") nguping atanapi maca, kuring bakal nyarankeun pisan. Lanceukna Lawrence nyaéta sami-sami anu cicing dina abad ka-17 sareng diajar hartosna ngahargaan Gusti dina hal biasa dina kahirupan sapopoe. Anjeunna nyéépkeun waktos damel di dapur biara. Di dinya anjeunna mendakan kabagjaan anu hébat sareng ngalaksanakeun conto anu saé pikeun kuring basa kuring kéngingkeun masak atanapi ngabersihan piring!

Kuring resep doa anjeunna nyarios sateuacan ngamimitian karyana: "Duh gusti, sabab anjeun sareng kuring sareng kuring ayeuna kedah nurut kana naon anu anjeun paréntah - ngarahkeun perhatian anjeun kana karya éksternal ieu. Kuring naroskeun anjeun. mikeun rahmat kuring pikeun terus ngalakukeun di payuneun anjeun. Kalayan tujuan ieu, muga waé padamelan kuring maju kalayan bantosan anjeun.

Anjeunna nyarios ngeunaan karyana dapur: "Kanggo kuring, jam-jam kerja ieu henteu bénten ti waktos solat. Dina bising sareng panggedakan pawon kuring, sawaréh sababaraha jalma gaduh karep anu béda, kuring resep ka Gusti sakumaha rukun sapertos nalika kuring ngajengkel dina altar, siap pikeun sakramén nyandak. "

Marilah urang ngalaksanakeun ayana Tuhan, euweuh urusan naon anu ku urang laksanakeun, sareng ngahargaan anjeunna dina hal anu sapopoé. Sanaos urang beberesih sareng nyeusian piring.

nurutkeun Tammy Tkach


pdfNgahargaan ka Allah sapopoé