Wilujeng sumping!

Urang téh bagian tina awak Kristus jeung urang boga misi pikeun ngahutbah injil, warta alus ngeunaan Yesus Kristus. Naon warta alus? Allah geus reconciled dunya jeung dirina ngaliwatan Yesus Kristus jeung nawarkeun panghampura dosa jeung hirup langgeng ka sadaya jelema. Pupusna sareng kabangkitan Yesus ngamotivasi urang pikeun hirup pikeun Anjeunna, pikeun ngandelkeun kahirupan urang ka Anjeunna sareng nuturkeun Anjeunna. Kami bagja mantuan anjeun hirup salaku murid Yesus, diajar ti Yesus, nuturkeun conto-Na jeung tumuwuh dina rahmat jeung pangaweruh Kristus. Kalayan tulisan-tulisan anu urang hoyongkeun dina pamahaman, orientasi sareng dukungan hirup di dunya anu teu tenang anu dibentuk ku nilai-nilai palsu.

RÉMPATAN HÉLÉN
almanak jasa Ilahi di Uitikon
tanggal 02.03.2024 14.00 énjing

di Üdiker-Huus di 8142 Uitikon

 
majalah

Pesen langganan gratis pikeun kami
majalah «FOSUS PULUS»

Bentuk kontak

 
hubungan

Tulis ka kami upami anjeun gaduh patarosan! Kami ngarepkeun kenal sareng anjeun!

Bentuk kontak

GRATIS ALLAH   FUTURE   HOPE pikeun sadayana
muji awéwé sanggup

muji awéwé sanggup

Rébuan taun awéwé anu soleh janten awéwé anu mulya, séhat anu dijelaskeun dina Siloka pasal 3.1,10-31 digambarkeun salaku idéal. Maryam, indung Yesus Kristus, sigana ngagaduhan peran awéwé séhat anu ditulis dina mémorina ti budak leutik. Tapi kumaha upami awéwé jaman ayeuna? Naon nilai sajak kuno ieu aya hubunganana sareng gaya hirup anu rupa-rupa sareng kompleks awéwé modern? Dina éta awéwé nikah, awéwé lajang, awéwé ngora, awéwé heubeul, awéwé nu gawé di luar imah ogé ibu rumah tangga, awéwé boga budak ogé nu teu boga budak? Upami urang ningal langkung caket kana cita-cita Alkitabiah kuno ngeunaan awéwé, urang henteu mendakan conto klise ngeunaan ibu rumah tangga, atanapi awéwé karir anu tangguh sareng ambisius anu ...

Pangeran Damai

Waktu Yésus Kristus dilahirkeun, loba malaikat ngawartakeun, ”Maha Suci Allah di Nu Maha Agung, jeung katengtreman di bumi di antara jalma-jalma anu ku Mantenna mikaresep.” (Luk. 2,14). Salaku panarima tina katengtreman Allah, urang Kristen disebut unik di dunya telenges jeung egois ieu. Roh Allah nungtun urang Kristen kana kahirupan anu damai, paduli, masihan sareng cinta. Sabalikna, dunya sabudeureun urang salawasna embroiled dina discord jeung intoleransi, boh pulitik, etnis, agama, atawa sosial. Malah dina momen ieu, sakabéh wewengkon kaancam ku ambek-ambekan jahat jeung hatred sarta konsékuansi maranéhanana. Yésus ngajéntrékeun bédana gedé ieu nu jadi ciri murid-murid-Na waktu manéhna ngomong ka maranéhna, ”Kami rek ngutus maraneh jadi domba di tengah-tengah ajag.” (Mateus 10,16). Bangsa-bangsa di dunya ieu, anu dina cara mikir sareng ngalaksanakeun...

Kabéh jalma kaasup

Yesus geus risen! Urang ogé tiasa ngartos pikagumbiraeun murid-murid Yesus sareng para mukmin. Anjeunna gugah! Maot teu bisa nahan manéhna; kuburan kapaksa ngaleupaskeun manéhna. Langkung ti 2000 taun ti harita, urang masih kénéh silih salamkeun ku kecap-kecap anu sumanget ieu dina énjing Paskah. "Yesus leres-leres gugah!" Kabangkitan Yesus sparked gerakan anu terus kiwari - dimimitian ku sababaraha belasan lalaki jeung awewe Yahudi babagi warta alus diantara sorangan sarta geus tumuwuh nepi ka jutaan jalma ti unggal suku jeung bangsa babagi pesen anu sarua - Anjeunna risen! Kuring yakin salah sahiji bebeneran anu paling endah ngeunaan kahirupan, maot, kabangkitan sareng naékna Yesus nyaéta yén éta berlaku pikeun sadayana - pikeun sadaya jalma ti sagala bangsa. Teu aya deui pamisahan antara urang Yahudi, Yunani atanapi kapir.…
MAJALAH SUKSESION   MAJALAH FOKUS YESUS   PERCAYA
Maryam indung Yesus

Maria, indungna Yesus

Janten indung mangrupikeun kaistimewaan khusus pikeun awéwé, janten indung Yesus bahkan langkung luar biasa. Allah henteu milih awéwé waé pikeun ngalahirkeun putrana. Carita dimimitian ku malaikat Jibril ngabéwarakeun ka imam Jakaria yén pamajikanana Elisabet sacara mujijat bakal ngababarkeun hiji putra, anu anjeunna bakal dingaranan Yohanes (nurutkeun Lukas. 1,5-25). Ieu saterusna jadi katelah Yohanes Jurubaptis. Dina bulan kagenep kakandungan Elisabet, malaikat Jibril ogé nembongan ka Maryam, anu cicing di Nasaret. Anjeunna nyarios ka anjeunna: "Salam, anjeun anu rahayu! Gusti nyarengan anjeun!" (Lukas 1,28). Maria boro-boro percaya kana naon anu karék kadéngé: "Manéhna kagét ku kecap-kecap éta sarta mikir: "Salam naon éta?" (ayat 29). Yesus dikandung ku mujijat, ku kakawasaan Roh Suci, sateuacan Maryam nikah…
Thanksgiving

Thanksgiving

Sukur, salah sahiji libur pangpentingna di Amérika Serikat, sohor dina Kemis kaopat Nopémber. Dinten ieu mangrupikeun bagian sentral tina budaya Amérika sareng ngahijikeun kulawarga pikeun ngagungkeun sukur. Akar sajarah sukur balik deui ka 1620, nalika Pilgrim Fathers pindah ka tempat ayeuna AS dina "Mayflower," kapal layar badag. Padumuk ieu endured usum mimiti pisan kasar nu kira satengah tina jamaah haji maot. Anu salamet dirojong ku pribumi Wampanoag tatangga, anu henteu ngan ukur nyayogikeun tuangeun tapi ogé nunjukkeun kumaha cara melak pepelakan asli sapertos jagong. Pangrojong ieu nyababkeun panén anu ageung dina taun payun, mastikeun kasalametan padumuk. Dina syukur ieu…

Jantung anyar

The greengrocer 53 taun heubeul Louis Washkansky éta jalma munggaran di dunya hirup kalawan haté aneh dina dada na. Anjeunna dioperasi sababaraha jam ku Christiaan Barnard sareng tim bedah 30-kuat. Dina malem di 2. Dina Désémber 1967, karyawan bank 25 taun Denise Ann Darvall dibawa ka klinik. Manehna ngalaman tatu otak fatal sanggeus kacilakaan lalulintas serius. Bapana masihan idin pikeun sumbangan jantung sareng Louis Washkansky dibawa ka kamar operasi pikeun cangkok jantung munggaran di dunya. Barnard sareng timnya ngimplankeun organ énggal ka anjeunna. Saatos sétrum listrik, jantung awéwé ngora mimiti ketak dina dadana. Jam 6.13 am operasi réngsé sareng sensasina sampurna. Carita endah ieu ngingetkeun kuring ngeunaan cangkok jantung kuring sorangan. Sanajan kuring henteu ngarasa "fisik ...
ARTIKEL RAHMAT KOMUNIKASI   ALKITAB   KECAP HIRUP