Wilujeng sumping!

Urang téh bagian tina awak Kristus jeung urang boga misi pikeun ngahutbah injil, warta alus ngeunaan Yesus Kristus. Naon warta alus? Allah geus reconciled dunya jeung dirina ngaliwatan Yesus Kristus jeung nawarkeun panghampura dosa jeung hirup langgeng ka sadaya jelema. Pupusna sareng kabangkitan Yesus ngamotivasi urang pikeun hirup pikeun Anjeunna, pikeun ngandelkeun kahirupan urang ka Anjeunna sareng nuturkeun Anjeunna. Kami bagja mantuan anjeun hirup salaku murid Yesus, diajar ti Yesus, nuturkeun conto-Na jeung tumuwuh dina rahmat jeung pangaweruh Kristus. Kalayan tulisan-tulisan anu urang hoyongkeun dina pamahaman, orientasi sareng dukungan hirup di dunya anu teu tenang anu dibentuk ku nilai-nilai palsu.

RÉMPATAN HÉLÉN

Layanan gereja di Basel:
27 Juli 2024, jam 10.30,
di CF Spittler-Haus di 4051 Basel

 

majalah

Mesen majalah gratis: «FOSUS PULUS»
formulir pesenan

 

hubungan

Tulis ka kami upami anjeun gaduh patarosan! Kami pleased pendak sareng anjeun!
Bentuk kontak

manggihan 35 jejer   FUTURE   HOPE pikeun sadayana
Leumpang nyegrek

The tightrope walk of Kristen

Aya laporan dina televisi ngeunaan saurang lalaki di Sibéria anu undur tina "kahirupan duniawi" sareng angkat ka biara. Anjeunna ninggalkeun pamajikan jeung putri-Na, nyerah bisnis leutik sarta devoted dirina sagemblengna ka gareja. Wartawan nanya naha pamajikanana sok nganjang ka anjeunna. Cenah mah, kadatangan awéwé teu diidinan sabab bisa kagoda. Nya, urang panginten panginten hal sapertos kitu henteu tiasa kajantenan ka urang. Meureun urang bakal ...
komunitas ilahi

Kami salawasna dina pikiran na

Doktrin Trinitas parantos janten unsur sentral tradisi Kristen salami langkung ti 1600 taun. Pikeun seueur urang Kristen, éta mangrupikeun bagian alami tina imanna, sanaos aranjeunna jarang mikiran éta. Paduli pamahaman individu, hiji hal tetep jelas: Allah tritunggal geus unwaveringly komitmen pikeun kaasup urang dina ukhuwah endah ti Rama, Putra, jeung Roh Suci. Komuni Ilahi Doktrin Trinitas…
muji awéwé sanggup

muji awéwé sanggup

Rébuan taun awéwé anu soleh janten awéwé anu mulya, séhat anu dijelaskeun dina Siloka pasal 3.1,10-31 digambarkeun salaku idéal. Maryam, indung Yesus Kristus, sigana ngagaduhan peran awéwé séhat anu ditulis dina mémorina ti budak leutik. Tapi kumaha upami awéwé jaman ayeuna? Naon nilai sajak kuno ieu aya hubunganana sareng gaya hirup anu rupa-rupa sareng kompleks awéwé modern? Dina…
MAJALAH SUKSESION   MAJALAH FOKUS YESUS   GRATIS ALLAH
Kabangkitan Kristus

Kahirupan: Karya geus rengse

Dina waktu Festival Spring urang utamana inget pupusna jeung kabangkitan Jurusalamet urang, Yesus Kristus. Liburan ieu nyorong urang pikeun ngeunteung kana Jurusalamet urang sareng kasalametan anu dihontal pikeun urang. Kurban, kurban, kurban beuleuman, jeung kurban dosa gagal pikeun reconciled urang jeung Allah. Tapi pangorbanan Yesus Kristus nyababkeun rekonsiliasi lengkep sakali pikeun sadayana. Yesus mawa dosa unggal individu kana salib, sanajan loba teu acan sadar ieu atawa ...
Roh Suci

Ayana Roh Suci

Naha anjeun sadar ayana Roh Suci? Dina Kitab Suci urang maca yén urang Kristen awal ngalaman ayana hirup Allah intensely. Tapi kumaha upami ayana Roh Suci dina kahirupan sapopoe urang ayeuna? Naha urang ngarasa sumanget cicing dina diri urang? Upami kitu, dina bentuk naon? Lamun henteu, kumaha urang bisa ngahontal sambungan spiritual ieu? Dina bukuna "God's Empowering Presence," Gordon D. Fee nyarioskeun saurang murid anu nyarioskeun ngeunaan Roh Suci ...
saha_nu_gereja

Saha éta garéja?

Upami urang naroskeun patarosan anu ngaliwat, naon éta garéja, jawaban sajarah anu khas nyaéta yén éta mangrupikeun tempat anu mana dina dinten anu tangtu dina saminggu pikeun nyembah ka Gusti, ukhuwah, sareng ngiringan program garéja. Upami urang ngalaksanakeun survey jalan sareng naroskeun dimana éta garéja, seueur anu panginten bakal mikirkeun komunitas garéja anu terkenal sapertos gereja Katolik, Protestan, Ortodoks atanapi Baptis sareng ngajelaskeun aranjeunna ku ...
ARTIKEL RAHMAT KOMUNIKASI   ALKITAB   KECAP HIRUP