Wilujeng sumping!

Urang téh bagian tina awak Kristus jeung urang boga misi pikeun ngahutbah injil, warta alus ngeunaan Yesus Kristus. Naon warta alus? Allah geus reconciled dunya jeung dirina ngaliwatan Yesus Kristus jeung nawarkeun panghampura dosa jeung hirup langgeng ka sadaya jelema. Pupusna sareng kabangkitan Yesus ngamotivasi urang pikeun hirup pikeun Anjeunna, pikeun ngandelkeun kahirupan urang ka Anjeunna sareng nuturkeun Anjeunna. Kami bagja mantuan anjeun hirup salaku murid Yesus, diajar ti Yesus, nuturkeun conto-Na jeung tumuwuh dina rahmat jeung pangaweruh Kristus. Kalayan tulisan-tulisan anu urang hoyongkeun dina pamahaman, orientasi sareng dukungan hirup di dunya anu teu tenang anu dibentuk ku nilai-nilai palsu.

RÉMPATAN HÉLÉN

almanak jasa Ilahi di Uitikon
tanggal 01.06.2024 14.00 énjing

di Üdiker-Huus di 8142 Uitikon

 

majalah

Mesen majalah gratis:
«FOSUS PULUS»
Bentuk kontak

 

hubungan

Tulis ka kami upami anjeun gaduh patarosan! Kami pleased mun dibere nyaho anjeun!
Bentuk kontak

manggihan 35 jejer   FUTURE   HOPE pikeun sadayana
Kahirupan kaeusi anyar

Kahirupan kaeusi anyar

Téma utama dina Alkitab nyaéta kamampuan Allah pikeun nyiptakeun kahirupan anu teu aya saacanna. Anjeunna transforms mandul, hopelessness jeung maot kana kahirupan anyar. Dina awalna, Allah nyiptakeun langit jeung bumi jeung sakabeh kahirupan, kaasup manusa, ti euweuh. Carita penciptaan dina Kajadian nunjukkeun kumaha mimiti umat manusa murag kana turunna moral anu parah anu dipungkas ku Banjir. Anjeunna nyalametkeun kulawarga anu nempatkeun pondasi pikeun…
Mahkota cucuk panebusan

Pesen makuta cucuk

Raja raja-raja sumping ka umat-Na, urang Israil, milik-Na sorangan, tapi rahayatna henteu nampi anjeunna. Anjeunna ninggalkeun makuta karajaan-Na jeung Rama-Na pikeun nyandak kana dirina sorangan makuta cucuk lalaki: "Serdadu-serdadu anyaman makuta cucuk, tuluy diasupkeun kana sirah-Na, jeung manéhna maké jubah wungu, sarta datang ka Anjeunna, sarta ngomong. , Salam, Raja urang Yahudi! Jeung maranéhna struck anjeunna dina beungeutna "(Yohanes 19,2-3). Yesus ngantepkeun dirina diejek, dimahkotaan ku cucuk sareng dipaku kana salib.…
Leumpang nyegrek

The tightrope walk of Kristen

Aya laporan dina televisi ngeunaan saurang lalaki di Sibéria anu undur tina "kahirupan duniawi" sareng angkat ka biara. Anjeunna ninggalkeun pamajikan jeung putri-Na, nyerah bisnis leutik sarta devoted dirina sagemblengna ka gareja. Wartawan nanya naha pamajikanana sok nganjang ka anjeunna. Cenah mah, kadatangan awéwé teu diidinan sabab bisa kagoda. Nya, urang panginten panginten hal sapertos kitu henteu tiasa kajantenan ka urang. Meureun urang bakal ...
MAJALAH SUKSESION   MAJALAH FOKUS YESUS   GRATIS ALLAH
Kabangkitan Kristus

Kahirupan: Karya geus rengse

Dina waktu Festival Spring urang utamana inget pupusna jeung kabangkitan Jurusalamet urang, Yesus Kristus. Liburan ieu nyorong urang pikeun ngeunteung kana Jurusalamet urang sareng kasalametan anu dihontal pikeun urang. Kurban, kurban, kurban beuleuman, jeung kurban dosa gagal pikeun reconciled urang jeung Allah. Tapi pangorbanan Yesus Kristus nyababkeun rekonsiliasi lengkep sakali pikeun sadayana. Yesus mawa dosa unggal individu kana salib, sanajan loba teu acan sadar ieu atawa ...
hirup cinta Allah

hirup cinta Allah

Naon kabutuhan dasar manusa? Naha jalma tiasa hirup tanpa cinta? Naon kajadian lamun hiji jalma teu dipikacinta? Naon anu jadi sabab lovelessness? Patarosan ieu dijawab dina hutbah anu judulna: Hirup Asih Allah! Abdi hoyong ngantebkeun yén kahirupan anu dipercaya sareng dipercaya moal mungkin tanpa cinta. Dina cinta urang mendakan kahirupan anu leres. Asal muasal cinta bisa kapanggih dina Trinity Allah. Sateuacan awal waktos dimana ...
Panebus

Kuring terang yén Jurusalamet kuring hirup!

Yesus geus maot, manéhna resurrected! Anjeunna gugah! Yesus hirup! Ayub sadar kana bebeneran ieu sarta ngumumkeun, ”Abdi terang yen Juru Salamet abdi hirup!” Ieu gagasan utama jeung tema sentral tina khutbah ieu. Ayub éta jalma soleh jeung soleh. Anjeunna ngahindarkeun kajahatan sapertos jalma sanés dina waktosna. Sanajan kitu, Allah maparin anjeunna kana ujian hébat. Di panangan Iblis, tujuh putrana, tilu putri maot sareng sadaya hartana dicandak ti anjeunna. Anjeunna janten…
ARTIKEL RAHMAT KOMUNIKASI   ALKITAB   KECAP HIRUP