Wilujeng sumping!

Kami bagian tina awak Kristus sareng urang ngagaduhan amanat pikeun ngawartakeun injil, warta anu hadé ngeunaan Yesus Kristus. Naon warta anu saé? Gusti parantos ngahijikeun dunya ka dirina nyalira ngalangkungan Yesus Kristus sareng nawiskeun ka sadayana jalma panghampura dosa sareng hirup langgeng. Pupusna sareng dihirupkeunana Yesus memotivasi urang hirup pikeun anjeunna, pikeun masrahkeun kahirupan urang ka anjeunna sareng nuturkeun anjeunna. Kami bagja pikeun ngabantosan anjeun hirup salaku murid Yesus, diajar ti Yesus, nuturkeun conto na sareng tuwuh dina rahmat sareng pangetahuan Kristus. Kalayan tulisan-tulisan anu kami hoyong pasikeun pamahaman, orientasi sareng pitulung dina dunya anu teu tenang dibentuk ku nilai-nilai palsu. Naha éta pertama kali anjeun kenal sareng Garéja Allah di Seluruh Dunya (Swiss) kontak? Kami ngarepkeun kenal sareng anjeun!

majalah

Pesen langganan gratis pikeun kami
majalah «FOSUS PULUS»

  info@wkg-ch.org

 
netepan

Palayanan saatosna
lumangsung dinten Saptu 18 Séptémber 2021,  um 14.00 énjing,  di Üdiker-Huus taun 8142 Uitikon.

 
hubungan

Nulis kami lamun anjeun mibanda patarosan! Kami di lapangan anjeun!

info@wkg-ch.org

GRATIS ALLAH FUTURE HOPE pikeun sadayana

Keur babarengan sareng Yesus

Kumaha kaayaan kahirupan anjeun ayeuna? Naha anjeun nyandak beban dina kahirupan anu beurat anjeun sareng ngahukum anjeun? Naha anjeun parantos nganggo kakuatan anjeun sareng angkat kana naon anu anjeun tiasa lakukeun? Kahirupan anjeun nalika ngalaman ayeuna ngareuwaskeun anjeun, sanaos anjeun ngarepkeun istirahat anu langkung jero, anjeun moal mendakan. Yesus nyauran anjeun sumping ka anjeunna: "Datang ka Kami, anjeun sadayana anu kasusah sareng beurat; Abdi hoyong nyegerkeun anjeun. Angkat kuk kuring sareng diajar ti kuring; sabab kuring lemah lembut sareng handap haté; sahingga anjeun bakal mendakan istirahat pikeun jiwa anjeun. Pikeun kuk kuring anu lemah lembut sareng beban kuring enteng »(Mt 11,28: 30). Naon paréntah Yesus ka urang ku cara banding? Anjeunna…

Kristus hirup di anjeun!

Kebangkitan Yesus Kristus mangrupikeun restorasi kahirupan. Kumaha hirup Yesus anu disimpen deui mangaruhan kahirupan sadidinten anjeun? Dina serat ka Kolosa, Paulus ngungkabkeun rusiah anu tiasa nghirupkeun kahirupan anyar ka anjeun: "Anjeun parantos diajar naon ti mimiti dunya, enya, naon anu disumputkeun ti anjeun ti sadayana umat manusa: rahasia anu ayeuna parantos diturunkeun ka sadayana urang Kristen. Éta ngeunaan mujijat anu teu kaharti anu parantos disiapkeun ku Gusti pikeun sadaya jalma di dunya. Anjeun anu kagungan Gusti tiasa ngartos misteri ieu. Nya maos: Kristus hirup di anjeun! Sareng anjeun ngagaduhan pangarep-arep anu kuat yén Allah bakal masihan anjeun bagian dina kamuliaan-Na ”(Kol 1,26: 27 ...

Janten buta iman

Naha anjeun hoyong janten jalma anu iman? Naha anjeun hoyong kayakinan anu tiasa mindahkeun gunung? Naha anjeun kersa nyandak iman anu tiasa ngahirupkeun deui jalma maot, iman sapertos Daud anu tiasa maéhan raksasa? Meureun aya seueur raksasa dina kahirupan anjeun anu anjeun badé musnah. Ieu kasus pikeun kaseueuran urang Kristen, kalebet kuring. Naha anjeun hoyong janten raksasa iman? Anjeun tiasa, tapi anjeun henteu tiasa ngalakukeun nyalira! Sering kali, urang Kristen anu maca surah ka-11 tina Ibrani mikir yén aranjeunna bakal nganggap dirina untung pisan upami aranjeunna cocog sareng salah sahiji jalma ieu tina sajarah Alkitab. Gusti ogé bakal ...

 

"SUKSES" MAJALAH MAJALAH «FOKUS JESUS» WKG KURIKULUM

Kapastian kasalametan

Paul ngabantah deui sareng deui di Rum yén urang ngahutang ka Kristus yén Gusti nganggap urang salaku wajar. Sanaos urang ngalakukeun dosa kadang-kadang, dosa-dosa éta diitung dina diri anu parantos disalib sareng Kristus. Dosa urang henteu kaitung ngalawan naon urang anu aya dina Kristus. Urang ngagaduhan tugas pikeun merjuangkeun dosa pikeun henteu disalametkeun, tapi kusabab urang parantos janten putra-putra Gusti. Dina bagian pamungkas bab 8, Paulus merhatoskeun ka masa depan urang anu mulya. Sakabeh alam semesta ditebus ku kahirupan Kristen Yesus henteu gampang. Gelut ngalawan dosa matak capé. Penganiayaan anu terus-terusan ngajantenkeun urang Kristen ...

Kumaha saur anjeun ngeunaan non-mukmin?

Kuring némbalan ka anjeun ku patarosan anu penting: kumaha saur anjeun jalma-jalma anu henteu iman? Jigana ieu patarosan anu urang sadayana kedah renung! Chuck Colson, pangadeg di USA of the Prison Fellowship sareng program Breakpoint Radio, sakali ngajawab patarosan ieu ku analogi: Upami jalma buta ngaléngkahkeun suku anjeun atanapi tuang kopi panas kana kaos anjeun, naha anjeun gélo ka anjeunna? Anjeunna nyalira ngawaler yén éta panginten sanés sanés urang, tepatna kusabab jalma buta henteu tiasa ningali naon anu aya di payuneunna. Punten ogé émut yén jalma-jalma anu henteu acan disebat percanten ka Kristus moal tiasa ningali kaleresan dina panonna. Kusabab ...

Anu tungtungna téh awal nu anyar

Upami teu aya pikahareupeun, nyerat Paulus, éta bakal bodo mun percanten ka Al Masih (1 Korinta 15,19). Nubuat mangrupikeun bagian anu penting sareng ngadorong pisan tina iman Kristen. Nubuat Alkitab ngumumkeun hal anu diarep-arep pisan. Urang tiasa narik seueur kakuatan sareng kawani ti anjeunna upami urang konsentrasi kana pesen inti na, sanés kana detil anu tiasa didebat. Hartosna sareng tujuan ramalan Nubuat sanés mangrupikeun tujuan nyalira - éta nyatakeun bebeneran anu langkung luhur. Nyaéta, yén Gusti Allah bakal badé ngahijikeun deui umat manusa sareng dirina, Gusti; yén anjeunna ngahampura dosa-dosa urang; yén anjeunna bakal ngajantenkeun urang rerencangan Allah deui. Nubuat nyatakeun kanyataan ieu. Ramalan henteu ngan ukur aya ...

 

PASAL «KOMUNITAS rahmat» "INI INI" «Kecap KAHIRUPAN»