Wilujeng sumping!

Kami bagian tina awak Kristus sareng urang ngagaduhan amanat pikeun ngawartakeun injil, warta anu hadé ngeunaan Yesus Kristus. Naon warta anu saé? Gusti parantos ngahijikeun dunya ka dirina nyalira ngalangkungan Yesus Kristus sareng nawiskeun ka sadayana jalma panghampura dosa sareng hirup langgeng. Pupusna sareng dihirupkeunana Yesus memotivasi urang hirup pikeun anjeunna, pikeun masrahkeun kahirupan urang ka anjeunna sareng nuturkeun anjeunna. Kami bagja pikeun ngabantosan anjeun hirup salaku murid Yesus, diajar ti Yesus, nuturkeun conto na sareng tuwuh dina rahmat sareng pangetahuan Kristus. Kalayan tulisan-tulisan anu kami hoyong pasikeun pamahaman, orientasi sareng pitulung dina dunya anu teu tenang dibentuk ku nilai-nilai palsu. Naha éta pertama kali anjeun kenal sareng Garéja Allah di Seluruh Dunya (Swiss) kontak? Kami ngarepkeun kenal sareng anjeun!

majalah

Pesen langganan gratis pikeun kami
majalah «FOSUS PULUS»

  info@wkg-ch.org

 
netepan

Palayanan saatosna
lumangsung dinten Saptu 2 Oktober 2021,  um 14.00 énjing,  di Üdiker-Huus taun 8142 Uitikon.

 
hubungan

Nulis kami lamun anjeun mibanda patarosan! Kami di lapangan anjeun!

info@wkg-ch.org

GRATIS ALLAH FUTURE HOPE pikeun sadayana

Idéntitas anyar kuring

Festival bermakna Pentakosta ngingetkeun urang yén garéja Kristen munggaran disegel ku Roh Suci. Roh Suci masihan ka jalma-jalma anu percanten ti harita sareng kami idéntitas anu leres-leres anyar. Kuring nyarioskeun identitas anyar ieu dinten ayeuna. Sababaraha urang naros ka dirina: Naha kuring tiasa ngupingkeun sora Gusti, sora Yesus, atanapi kasaksian tina Roh Suci? Kami mendakan jawaban dina Rum: «Kusabab anjeun henteu nampi sumanget kasundaan anu matak sieun deui; tapi anjeun parantos nampi sumanget budak leutik anu ku kami ceurik: Abba, bapa anu dipikacinta! Roh Allah nyalira nyakseni sumanget manusa urang ...

Maria milih anu langkung saé

Mary, Marta, sareng Lasarus cicing di Betania, sakitar tilu kilométer tenggara Gunung Olives ti Yérusalém. Yesus sumping ka bumi saderek dua Mary sareng Marta. Naon anu kuring bakal pasihkeun upami kuring ningali Yesus sumping ka bumi kuring ayeuna? Katingali, kadéngé, tangible sareng tangible! "Tapi nalika aranjeunna ngalih, anjeunna sumping ka hiji désa. Aya hiji awéwé namina Marta anu nampi anjeunna »(Luk 10,38:10,39). Marta meureun adi awéwé Maria kusabab anjeunna dingaranan heula. «Sareng anjeunna ngagaduhan adi, anu namina Maria; anjeunna linggih di payuneun Gusti sareng ngupingkeun biantara na »(Luk). Mary resep pisan ku Yesus sahingga henteu mikir dua kali ...

Motong kembang anu sirip

Pamajikan kuring nembe ngagaduhan masalah kaséhatan alit, anu hartosna dioperasi di rumah sakit janten penderita dinten. Hasilna, urang opat barudak sareng pasanganna sadayana ngutus kembangna kembang anu saé. Kalayan opat bouquets anu éndah, kamarna katingalna ampir sapertos toko kembang. Tapi saatos sakitar saminggu, sakalian kembang-umurna maot sareng dibungkeun. Henteu dikritik pikeun masihan sakumpulan kembang warni, éta kanyataan kanyataan yén kembang layu. Kuring ngatur sakumpulan kembang pikeun pamajikan kuring dina unggal poé kawinan. Tapi nalika kembang dipotong sareng aranjeunna katingali saé bari lami, éta nongkrong ...

 

"SUKSES" MAJALAH MAJALAH «FOKUS JESUS» WKG KURIKULUM

Naha Allah tetep bogoh ka anjeun?

Naha anjeun terang yén seueur urang Kristen hirup unggal dinten henteu sacara pasti yakin yén Allah masih bogoh ka aranjeunna? Aranjeunna hariwang yén Gusti bakal ngusir aranjeunna, sareng anu langkung parah, yén Anjeunna parantos ngusir aranjeunna. Meureun anjeun ngagaduhan kasieun anu sami. Naha saur anjeun urang Kristen prihatin pisan? Jawabanana ngan saukur yén anjeun jujur ​​ka diri sorangan. Aranjeunna terang aranjeunna berdosa. Aranjeunna sadar pisan ku kagagalan, kasalahan, kalepatanana - dosana. Aranjeunna parantos diajarkeun yén kaasih Gusti, komo kasalametanana, gumantung kana kumaha aranjeunna taat ka Gusti. Janten aranjeunna tetep nyarios ka Gusti yén duka aranjeunna ...

Urang hirup di sawatara poé panungtungan?

Anjeun terang injil mangrupikeun berita anu saé. Tapi naha anjeun leres-leres nganggap éta mangrupikeun warta anu saé? Sapertos seueur anjeun, kuring parantos diajar pikeun bagian ageung tina kahirupan kuring yén urang hirup dina dinten-dinten akhir. Ieu masihan kuring pandangan dunya anu melong hal-hal tina sudut pandang yén tungtung dunya sakumaha urang terang ayeuna bakal datang dina sababaraha taun pondok. Tapi upami kalakuan kuring saluyu, kuring bakal luput tina Mangsa Gede. Syukurlah, ieu sanés janten deui fokus iman Kristen mah atanapi dasar hubungan kuring sareng Gusti. Tapi nalika anjeun parantos percanten kana waktos anu lami, sesah ...

Murka Gusti

Dina Kitab Suci aya tulisan: "Allah cinta" (1 Yoh. 4,8). Anjeunna ngagaduhan kaputusan pikeun ngalakukeun kahadéan ku ngabdi sareng mikanyaah ka jalma. Tapi Alkitab ogé nunjuk kana murka Allah. Tapi kumaha carana batur anu cinta murni ogé aya hubunganana sareng ambek? Cinta sareng amarah henteu saling éksklusif. Kusabab kitu urang tiasa ngarepkeun yén cinta, kahoyong damel anu saé ogé kalebet amarah atanapi tahan kana sagala anu matak nyeri sareng cilaka. Cinta Allah konsisten sareng ku sabab kitu Gusti nolak sagala rupa anu ngalawan kaasihna. Sagala perlawanan ka cinta na nyaéta dosa. Allah ngalawan dosa - anjeunna merjuangkeun éta sareng antukna bakal ngaleungitkeunana. Gusti mikanyaah ka ...

 

PASAL «KOMUNITAS rahmat» "INI INI" «Kecap KAHIRUPAN»