Wilujeng sumping!

Urang téh bagian tina awak Kristus jeung urang boga misi pikeun ngahutbah injil, warta alus ngeunaan Yesus Kristus. Naon warta alus? Allah geus reconciled dunya jeung dirina ngaliwatan Yesus Kristus jeung nawarkeun panghampura dosa jeung hirup langgeng ka sadaya jelema. Pupusna sareng kabangkitan Yesus ngamotivasi urang pikeun hirup pikeun Anjeunna, pikeun ngandelkeun kahirupan urang ka Anjeunna sareng nuturkeun Anjeunna. Kami bagja mantuan anjeun hirup salaku murid Yesus, diajar ti Yesus, nuturkeun conto-Na jeung tumuwuh dina rahmat jeung pangaweruh Kristus. Kalayan tulisan-tulisan anu urang hoyongkeun dina pamahaman, orientasi sareng dukungan hirup di dunya anu teu tenang anu dibentuk ku nilai-nilai palsu.

RÉMPATAN HÉLÉN

almanak jasa Ilahi di Uitikon
tanggal 27.04.2024 14.00 énjing

di Üdiker-Huus di 8142 Uitikon

 

majalah

Pesen langganan gratis pikeun kami
majalah «FOSUS PULUS»

Bentuk kontak

 

hubungan

Tulis ka kami upami anjeun gaduh patarosan! Kami ngarepkeun kenal sareng anjeun!

Bentuk kontak

manggihan 35 jejer   FUTURE   HOPE pikeun sadayana
karep

Dituduh jeung dibébaskeun

Seueur jalma sering karumpul di Bait Allah pikeun ngadangukeun Yesus ngumumkeun Injil Karajaan Allah. Malah urang Parisi, pamingpin Bait Allah, ngahadiran pasamoan ieu. Waktu Yesus keur ngajar, maranehna dibawa ka Anjeunna hiji awewe anu geus bray zinah jeung nempatkeun dirina di tengah. Maranéhna nungtut supaya Yésus nungkulan kaayaan ieu, nu maksa manéhna ngareureuhkeun pangajaranana. Numutkeun hukum Yahudi, hukuman pikeun dosa zinah nyaéta maot ku rajam. Urang Parisi hayang nyaho jawaban Yésus kana pananya maranéhna: "Guru, ieu awéwé katéwak dina jinah....
Leumpang nyegrek

The tightrope walk of Kristen

Aya laporan dina televisi ngeunaan saurang lalaki di Sibéria anu undur tina "kahirupan duniawi" sareng angkat ka biara. Anjeunna ninggalkeun pamajikan jeung putri-Na, nyerah bisnis leutik sarta devoted dirina sagemblengna ka gareja. Wartawan nanya naha pamajikanana sok nganjang ka manéhna. Cenah mah, kadatangan awéwé teu diidinan sabab bisa kagoda. Nya, urang panginten panginten hal sapertos kitu teu tiasa kajantenan ka urang. Panginten urang moal langsung mundur ka biara. Ieu carita boga kamiripan jeung kahirupan urang. Salaku urang Kristen urang hirup di dua dunya ...
Mahkota cucuk panebusan

Pesen makuta cucuk

Raja raja-raja sumping ka umat-Na, urang Israil, milik-Na sorangan, tapi rahayatna henteu nampi anjeunna. Anjeunna ninggalkeun makuta karajaan-Na jeung Rama-Na pikeun nyandak kana dirina sorangan makuta cucuk lalaki: "Serdadu-serdadu anyaman makuta cucuk, tuluy diasupkeun kana sirah-Na, jeung manéhna maké jubah wungu, sarta datang ka Anjeunna, sarta ngomong. , Salam, Raja urang Yahudi! Jeung maranéhna struck anjeunna dina beungeutna "(Yohanes 19,2-3). Yesus ngidinan dirina dipoyok, crowned jeung cucuk jeung dipaku kana salib. Naha urang émut ka Taman Édén? Adam sareng Hawa kaleungitan makuta umat manusa sajati di surga. Naon anu aranjeunna tukeur aranjeunna? Pikeun cucuk! Gusti…
MAJALAH SUKSESION   MAJALAH FOKUS YESUS   GRATIS ALLAH
Kabangkitan Kristus

Kahirupan: Karya geus rengse

Dina waktu Festival Spring urang utamana inget pupusna jeung kabangkitan Jurusalamet urang, Yesus Kristus. Liburan ieu nyorong urang pikeun ngeunteung kana Jurusalamet urang sareng kasalametan anu dihontal pikeun urang. Kurban, kurban, kurban beuleuman, jeung kurban dosa gagal pikeun reconciled urang jeung Allah. Tapi pangorbanan Yesus Kristus nyababkeun rekonsiliasi lengkep sakali pikeun sadayana. Yesus mawa dosa unggal individu kana salib, sanajan loba teu acan ngakuan atawa narima ieu. "Lajeng anjeunna (Yesus) ngadawuh, Behold, Kami datang pikeun ngalakonan kahayang anjeun. Saterusna manéhna nyokot nu kahiji supaya manéhna bisa ngagunakeun nu kadua. Sanggeus ieu…
Pentecost jeung awal anyar

Pentecost: Roh jeung awal anyar

Sanajan urang bisa maca dina Alkitab ngeunaan kajadian sanggeus Yésus dihirupkeun deui, urang teu bisa ngarti parasaan murid-murid Yésus. Aranjeunna parantos ningali langkung seueur kaajaiban ti anu dibayangkeun ku seueur jalma. Maranehna geus tilu taun ngadenge talatah Yesus, tapi can kahartos, tapi maranehna terus nuturkeun Anjeunna. Kandelna, kasadaran ka Allah, sareng rasa takdirna ngajantenkeun Yesus unik. Penyaliban mangrupikeun acara anu ngareureuwas pikeun anjeunna. Sagala harepan murid-murid Yesus pupus. Pikagumbiraeunana janten sieun - anjeunna ditutup ...
hirup cinta Allah

hirup cinta Allah

Naon kabutuhan dasar manusa? Naha jalma tiasa hirup tanpa cinta? Naon kajadian lamun hiji jalma teu dipikacinta? Naon anu jadi sabab lovelessness? Pananya-pananya ieu dijawab dina hutbah anu judulna: Hirup Asih Allah! Abdi hoyong ngantebkeun yén kahirupan anu dipercaya sareng dipercaya moal mungkin tanpa cinta. Dina cinta urang mendakan kahirupan anu leres. Asal muasal cinta bisa kapanggih dina Trinity Allah. Saméméh mimiti waktu, dina kalanggengan, nu lila saméméh kreasi waktu ku Firman Allah, Kecap aya jeung Allah. Allah Rama, Putra sareng Roh Suci mangrupikeun ...
ARTIKEL RAHMAT KOMUNIKASI   ALKITAB   KECAP HIRUP