brosur

03 teuleum wkg Téorét anu berpusat di Alih Kristus 

Teologi anu berpusat di Kristus

Misi Garéja Ti Dunya Allah (WKG) nyaéta pikeun digawé sareng Yesus hirup sareng ngahutbah Injil. Pangertosan kami ngeunaan Yesus sareng warta-na rahmat anu hadé parantos dirobih sacara dasar ngaliwatan réformasi ajaran kami dina dékade ka abad ka-20.

03 cahayana wkg 35 prinsip brosur kapercayaan 

35 kapercayaan ti WKG

Kumpulan tulisan ngeunaan doktrin,
anu disebatkeun dina kapercayaan Garéja Jagat Dunya

 

  03 cahayana wkg dewa sugih dewa g deddo 

Karajaan Allah - ku Dr. Gary Deddo

Karajaan Allah parantos dijantenkeun janten fokus tina ajaran Kristen, sareng leres pisan. Perselisihan timbul ngeunaan hal ieu, khususna dina abad ka-20. Perjangjian sesah hese hasil kusabab ukuran na pajeulitna tina bahan Alkitab na sareng seueur topik teologi anu tumpang tindih sareng topik ieu. Aya ogé bédana ageung dina sikep spiritual anu nungtun para sarjana sareng pendeta sarta ngamungkinkeun aranjeunna ngahontal kasimpulan anu paling beragam.

Peranan 03 tina awéwé di garéja 

Peran wanoja di garéja ieu (WKG)

Naha awéwé tiasa ngawula salaku sesepuh?
Naha Alkitab ngabutuhkeun Peran Béda pikeun Lalaki jeung Awéwé?
Naon lalakon awéwé di lalaki dina Perjanjian Lama?
Kumaha Yesus ngubaran awéwé?
Naon lalakon wanoja dina garéja rasul?
Naon kecap rasul Paulus ngeunaan panjang rambut sareng sirah sirah awéwé?
Awéwé teu cicingeun di masarakat!
Patanyaan perkawis 1 Timoteus 2,11-15?

 

03 cahayana wkg jagat spiritual     

Jagat roh

Sumber pencerahan atanapi bahaya anu disumputkeun?
Masihan jawaban kana patarosan penting sareng nunjukkeun naon anu nyebatkeun Alkitab ngeunaan dunya roh.

Naha aya dunya roh?
Naha aya syetan?
Naha urang kedah ditaroskeun béntang?
Komunikasi sareng mayit
reinkarnasi
cults Iblis

03 lit wkg warta hadé pikeun sadayana 

Berita anu saé pikeun sadayana

Injil Karajaan Allah
Naon anu diajarkeun para rasul?
Paulus ngawartosan warta anu saé
03 lit wkg tarung pikeun naraka 

Gelut pikeun naraka

Naraka mangrupikeun salah sahiji debat anu paling ayeuna
dina jero komunitas Kristen.

03 lit wkg nyaéta dewa 

Gusti téh. , ,

Upami anjeun tiasa naroskeun patarosan ka gusti
Milarian anu abadi
Kumaha Gusti ngungkabkeun diri
«Teu aya déwa tapi kuring»
Allah ngungkabkeun dina Kristus
Hiji di tilu sareng tilu hiji
Hubungan sahiji manusa ka Allah

03 lit wkg Kristus parantos naros 

Kristus geus risen

Yesus Kristus, anu disalib
tempat kami di daptar Gusti
The Crucifixion ti sudut pandang sajarah
Yesus khutbah panungtungan
Kiamatna Yesus Kristus - Harapan Urang pikeun Ngebebetkeun
The kosong kubur - Alesanna mun Believe
Anjeunna hirup!

03 lit wkg percaya kana kahirupan sapopoé 

Iman dina kahirupan sapopoé

Éta panutan hébat
Iman sareng pamariksaan
Lamun Allah nanaon teuing teuas?

03 cahayana WCG naon penyembuhan teh 

Naon kasalametan?

Kudu tina panebusan
handapeun kalimah pati
Yesus reconciled kami sareng Allah
Janten janten anak Tuhan
The kado ti hirup langgeng

03 cahayana WKG injil 

Wéal

Urang peryogi Injil - warta anu saé.
Injil Kristus nyangking karapihan pikiran,
Kabagjaan sarta meunangna pribadi.
Nelepon pikeun hirup mangsa ka hareup di dieu sareng ayeuna

03 cahayana wkg mendakan katenangan di Kristus 

Neangan katengtreman di Kristus

Silihasih
Ngahubungan ku ideu anyar
Hukum sarta Jangji
asupkeun kana sésana Allah
Objek ibadah
anggur anyar dina botol nu anyar

03 hubungan WCG cahayana 

Hubungan sareng Allah

Hubungan sareng Allah

Hubungan sareng kulawarga

Hubungan jeung babaturan
Hubungan jeung lawan jenis

03 cahayana WCG wahyu 

Wahyu teh: meunangna Visi

Nubuat, kiamat - ngabédakeun, ngartos
Pantes geus Domba nu
Tombol Daud
harti nyimpen tina prophecies