Tukang ti WKG

147 perkawis urang Church of Godwide Worldwide nyebut "Worldwide Church of God" singgetna (dikenal ti 3 April 2009 di sagala rupa daérah dunya kalayan nami "Grace Communion International") didirikeun taun 1934 di Amérika Serikat salaku "Radio Church of God" ku Herbert W. Armstrong (1892-1986) diadegkeun. Salaku tilas pangiklan sareng ngahutbah da'wah Garéja Allah dinten katujuh, Armstrong mangrupikeun panaratas dina da'wah injil ngalangkungan radio sareng ti 1968 dina stasiun tipi "The World Tomorrow" ("The World of Isukan"). Majalah "The Plain Truth", ogé diadegkeun taun 1934 ku Armstrong, diterbitkeun dina basa Jerman ti 1961 sareng salajengna. Mimiti salaku "The Pure Truth" sareng ti 1973 salaku "Clear & True". Sidang anu munggaran di Swiss anu nyarios basa Jerman diadegkeun di Zurich di 1968, sareng waktos anu sakedap saatos di Basel. Dina Januari 1986, Armstrong nunjuk Joseph W. Tkach salaku asistén pendeta umum. Saatos pupusna Armstrong (1986), Tkach Senior lalaunan ...

Maca deui ➜

credo

Tekenan ka Yesus Kristus Nilai-nilai urang mangrupikeun prinsip-prinsip dasar anu urang ngawangun kahirupan spiritual urang sareng dimana urang nyanghareupan takdir umum urang di Garéja Allah sadunya salaku anak-anak Gusti ku jalan iman ka Yesus Kristus. Kami nekenkeun Doktrin Alkitab anu Séhat Kami komitmen pikeun ngajar ajaran Alkitab anu saé. Kami yakin yén doktrin penting tina Kristen sajarah nyaéta dokumén anu iman Kristen ...

Ampun kami pikeun kalakuanana kami

Garéja Allah sadunya pikeun WKG pondok, Garéja Allah di Seluruh Dunya (ti saprak 3 April 2009 Grace Communion International), parantos ngarobah jabatanana dina sababaraha taun ka pengker ku sababaraha kapercayaan sareng prakték anu parantos lami. Parobihan ieu didasarkeun kana anggapan yén kasalametan datang ku rahmat, ku iman. Sedengkeun urang parantos ngahutbah ieu tiheula, éta pasti aya hubunganana sareng pesen yén Gusti ngagaduhan urang pikeun karya urang anu ...

Hiji gareja, dilahirkeun deui

Salami lima belas taun ka pengker, Roh Suci parantos ngaberkahan Garéja Allah di Seluruh Dunya sareng kamekaran anu teu acan pernah terjadi dina pamahaman doktrin sareng kapekaan pikeun dunya di sakuriling urang, khususna urang Kristen sanés. Tapi tingkat sareng kagancangan perobihan saprak pupusna pangadeg kami Herbert W. Armstrong parantos ngagumkeun panyokong sareng lawan. Éta patut dieureunkeun sareng ningali naon anu urang ...

Gambar potret Dr. Joseph Tkach

Joseph Tkach mangrupikeun Pendeta Jénderal sareng Pupuhu Déwan Direksi "Worldwide Church of God", atanapi WKG singgetna. Ti saprak 3 April 2009 gareja ieu diganti nami "Grace Communion International". Dr. Tkach parantos ngalayanan Garéja Allah di Seluruh Dunya salaku menteri anu ditunjuk ti saprak 1976. Anjeunna ngalayanan komunitas di Detroit, Michigan; Phoenix, Arizona; Pasadena sareng Santa Barbara-San Luis Obispo. Bapana, Joseph W. Tkach Sr., nunjuk Dr. Tkach kanggo ...

Harita teh dikantun

Herbert W. Armstrong pupus dina Januari 1986 dina yuswa 93 taun. Pangadeg Garéja Allah sadunya mangrupikeun jalma anu luar biasa, kalayan gaya nyarios sareng nyerat anu berkesan. Anjeunna parantos ngayakinkeun langkung ti 100.000 jalma tina tafsir na kana Alkitab sareng anjeunna ngawangun Garéja Allah di Seluruh Dunya kana radio / televisi sareng kakaisaran penerbitan anu ngahontal langkung ti 15 juta jalma sataun dina puncakna. Tekenan kuat kana ajaran Gusti ...

Identitas bener urang

Kiwari sering sering yén anjeun kedah ngadamel nami nyalira supados janten bermakna sareng penting pikeun batur sareng diri anjeun. Sigana mah jalma-jalma dina milarian idéntitas sareng hartos anu teu leueur. Tapi Yesus parantos nyarios: "Sing saha anu mendakan nyawana bakal kaleungitan; sareng sing saha anu kaleungitan nyawana pikeun demi Kami bakal mendakanana ”(Mt 10:39). Salaku garéja, urang parantos diajar tina bebeneran ieu. Kami disebat Grace Komuni ti saprak 2009 ...

Naha urang ngajarkeun sakabéhRé-rekonsiliasi?

Sababaraha urang alesan yén teologi tina Trinitas ngajarkeun universalisme, nyaéta panyangka yén sadaya jelema bakal disimpen. Kusabab henteu masalah naha anjeunna alus atanapi goréng, tobat atanapi henteu atanapi naha anjeunna nampi atanapi nampik Yesus. Janten teu aya naraka. Kuring gaduh dua kasusah ku cindekna ieu, anu mangrupikeun fallacy: Anu mimiti, kapercayaan dina Trinity henteu ngabutuhkeun anjeun ...

Teater Trinitas, Téologi anu berpusat ka Kristus

Misi Garéja Allah di Seluruh Dunya (WKG) nyaéta damel sareng Yesus pikeun mastikeun yén Injil hirup sareng diproklamasikeun. Pamahaman urang ngeunaan Yesus sareng warta anu hadé ngeunaan rahmat na sacara dasarna robih dina dékade terakhir abad ka-20 ku réformasi ajaran urang. Ieu nyababkeun kanyataan yén kapercayaan WCG anu aya ayeuna ogé dumasar kana doktrin-doktrin Injil ngeunaan Kristen-ortodok Kristen ...

Pengajaran Suka

"Doktrin Pengangkatan" anu dipromosikeun ku sababaraha urang Kristen nganyahokeun naon anu lumangsung ka Garéja saatosna Yesus - "Kadatangan Kadua," sapertos biasana disebat. Doktrin nyebatkeun yén jalma-jalma anu iman ngalaman sapertos naékna; yén aranjeunna bakal ditarik sareng pendak sareng Kristus sawaktos waktosna balik dina kamuliaan. Anu Mukmin Rapture hakekat nganggo hiji petikan salaku buktina: «Kusabab kami nyaritakeun yén ku ...