Ngarah fokus ka Yesus

474 sudut pandang yesus Sareng hormat maca, macana anu parantos

Anjeun ngayakeun édisi anyar majalah "SUKSES" kalayan nami "FOKUS JESUS" dina panangan anjeun. Kapamingpinan WKG (Worldwide Church of God Switzerland) parantos mutuskeun ngagaduhan majalah nyalira di dieu, damel kerjasama sareng WKG (Jérman). Yesus fokus urang. Kuring ningali gambar awéwé ngora dina halaman payun sareng ngantepkeun diri kaserang ku sumangetna. Anjeunna henteu neuteup ka kuring ku panonna anu hérang, tapi ningali hal anu matak narik anjeunna sapinuhna. Naha éta téh YESUS? Persis patarosan ieu Gusti hoyong memicu dirina, sabab anjeunna hoyong mere ilham ka unggal jalma ku kaasihna sareng nyaangan unggal kahirupan ku cahaya na. Anjeun berharga sareng dipikacinta di panon Yesus. Tapi naha anjeunna ogé gaduh ekspektasi ka anjeun? Narima kaasih na anu teu aya saratna!

Ayat utama dina judul majalah "FOKUS JESUS" tiasa dipendakan dina Injil Yohanes, bab 6,29: "Mangrupikeun padamelan Gusti anu percanten ka anjeunna anu anjeunna ngutus." Anu Maha Kawasa ngutus Yesus ka bumi pikeun nyalametkeun urang manusa, pikeun nebus urang tina dosa-dosa urang, nyarios sacara saleh, nyageurkeun, ngingetan, ngadorong sareng ngahibur. Anjeunna hoyong hirup sareng urang salamina dina cinta tulus. Naon komitmen pribadi anjeun pikeun rahmat ieu, kado anu teu pantes ieu? Percanten ka Yesus, percanten pisan ka anjeunna, sabab anjeunna Jurusalamet pikeun anjeun sareng kuring.

Kuring ngaku: Abdi moal tiasa nyalametkeun diri ku sagala prestasi, pangorbanan sareng jasa amal anu saéna, sabab kuring leres-leres gumantung ka Yesus. Anjeunna hiji-hijina anu tiasa nyalametkeun kuring. Kuring teu sieun nampi bantosan lengkepna pikeun disalametkeun ku anjeunna. Naha anjeun karaos sapertos kuring? Aranjeunna hoyong pendak sareng Yesus "dina cai talaga". Salami anjeun tetep neuteup ka Yesus, anjeun langkung caket ka anjeunna. Pas anjeun fokus kana ombak luhur kahirupan anjeun, anjeun sigana bakal tilelep kana cai. Yesus sumping ka anjeun, nyandak leungeun anjeun sareng nyandak anjeun ka kaamanan - sareng anjeunna! Iman anjeun damel Gusti di anjeun.

Toni Püntener


pdfNgarah fokus ka Yesus