Hubungan haneut

Hubungan 553 haneut Éta pikaresepeun janten senang, riang sareng riang dina hubungan anu haneut. Linggih di silih, teras menikmati tuangeun anu enak sareng dina waktos ngiringan hubungan ramah nalika paguneman. Riungan anu teu saé dina gambar di hareupeun pisan masihan inspirasi kuring. Barudak sareng incu surak jalma kolot kalayan seuri sareng nyéépkeun waktos anu lucu sareng pikaresepeun.

Dupi anjeun parantos ngarepkeun anjeun tiasa ngalaman kagiatan anu mereun sapertos kitu? Panginten anjeun badé neuleuman langkung seueur ngeunaan jaman baheula atanapi sémah anu anjeun jaga sareng badé ngajantenkeun hubungan anjeun sareng anjeunna.

Kuring babagi sareng anjeun carita anu terkenal ngeunaan Zacchaeus. Anjeunna jalma anu euyeub, patugas adat di Yériko sareng sakedik. Kitu anjeunna naék kana tangkal mulber surti pikeun ningali Isa leumpang di jalan. Anjeunna henteu hoyong jalma pikeun meungpeuk pandangan-Na ngeunaan Yesus.
Nalika Yesus ngalangkungan tangkal éta, anjeunna katingali sareng nyauran: "Zacchaeus, turun gancang! Kuring kedah janten tamu di bumi anjeun ayeuna. ”Sakumaha gancangna, Zacchaeus turun tina tangkal na kalayan gumbira nyandak Isa ka bumi. Seueur jalma anu marah nalika ningali éta. "Kumaha tiasa anjeunna diajak ku jalma dosa!"

Tapi Zacchaeus parantos nyanghareupan Pangéran sareng nyarios: "Gusti, abdi bakal masihan satengah tina harta abdi ka anu miskin sareng upami kuring parah ka batur, kuring bakal masihan anjeunna balikkeun opat kali deui." Maka Yesus saurna: "Dinten ayeuna parantos nyalametkeun bumi ieu kumargi jalmi ieu ogé putra Abraham" (Tina Lukas 19, 1-9).

Terpulang ka urang pikeun muka haté urang pikeun tuwuh dina hubungan anu haneut, naha ka Yesus, ka tatangga urang atanapi ka diri urang sorangan. Patarosan na: Naha kuring mangrupikeun tamu anu asih, bageur atanapi tamu anu perhatian sareng bersyukur? Bisi wae, kuring ditantang ngajaga hubungan anu haneut. Sareng sikep kuring nunjukkeun persis naha kuring ngantep cinta ngantunkeun kuring. Cinta sanés ngan saukur perasaan sakedap, tapi ciri anu ditangtukeun ku Gusti sareng murangkalihna. Maka sifatna anjeun salaku lanceuk atanapi adi Yesus Kristus, upami aya anu lepat deui dina hubungan anjeun, turun ti tangkal sareng ngabersihkeun hubungan anjeun anu saring. Éta ngabédakeun anjeun salaku tamu anu unik pikeun narima cinta, sakumaha ogé ngabédakeun host pikeun masihan tamu ka cinta sareng perhatian aranjeunna.

Kanggo rapat salajengna sareng réréncangan atanapi baraya, kuring ngaharepkeun anjeun seueur kabagjaan sareng jam anu pikaresepeun!

Toni Püntener