FUTURE


Yesus jeung jadian

Unggal taun urang ngagungkeun kabangkitan Yesus. Anjeunna Jurusalamet urang, Jurusalamet, Redeemer jeung Raja urang. Nalika urang ngagungkeun kabangkitan Yesus, urang ngingetkeun jangji kebangkitan urang sorangan. Kusabab urang ngahiji jeung Kristus dina iman, urang babagi dina hirupna, pupusna, jadian, jeung kamulyaan-Na. Ieu identitas urang dina Yesus Kristus. Kami parantos nampi Kristus salaku Jurusalamet sareng Jurusalamet urang, ku kituna hirup urang aya dina Anjeunna ...

Jang naon naon

«Pengadilan bakal sumping! Putusanana bakal datang! Tobat ayeuna atanapi anjeun bakal asup naraka ». Sugan anjeun kantos nguping kecap sapertos kitu atanapi kecap anu sami tina jeritan para penginjil. Maksad na nyaéta: Ngiringan ngadangukeun kana komitmen ka Yesus ku kasieun. Kecap sapertos kitu pulas Injil. Sugan ieu teu pati jauh tina gambar "pengadilan anu abadi", dimana seueur urang Kristen percanten kalayan pikasieuneun mangabad-abad ...

Lasarus sareng jalma beunghar - carita teu percaya

Naha anjeun kantos nguping yén jalma-jalma anu maot salaku jalma-jalma kafir moal tiasa kahontal ku Gusti? Éta mangrupikeun ajaran anu kejem sareng merusak anu tiasa dibuktikeun ku hiji ayat dina perumpamaan jalma beunghar sareng Lazarus anu miskin. Tapi sapertos sadaya bagian Alkitab, pasemon ieu aya dina kontéks anu tangtu sareng ngan tiasa dipikahartos sacara leres dina kontéks ieu. Salawasna goréng pikeun ngagaduhan doktrin dina hiji ayat ...
rahmat allah nikah sababaraha lalaki awéwé gaya hirup

Rahmat Allah anu rupa-rupa

Kecap "rahmat" boga nilai luhur di kalangan Kristen. Éta pisan sababna naha penting pikeun mikir ngeunaan harti sabenerna maranéhanana. Ngartos rahmat mangrupikeun tangtangan anu ageung, sanés kusabab teu jelas atanapi sesah pikeun nangkep, tapi kusabab wengkuanna anu ageung. Kecap "rahmat" diturunkeun tina kecap Yunani "charis" sareng dina pamahaman Kristen ngajelaskeun ni'mat anu teu pantes atanapi benevolence anu dipasihkeun ku Gusti ka jalma ...

Sareng awak naon anu paéhna tiasa diliwatan?

Éta harepan sadaya urang Kristen yén jalma-jalma mukmin bakal dihirupkeun deui kana kahirupan anu abadi nalika munculna Kristus. Ku sabab kitu, teu heran nalika rasul Paulus ngadéngé yén sababaraha anggota Garéja Korintus nolak kabangkitan, kurangna pamahaman dina anjeunna. 1. Surat ka Korinta, bab 15, ditolak kuat-kuat. Mimitina Paul ngulang pesen Injil anu aranjeunna ogé ngaku: Kristus nyaéta ...

Murka Gusti

Dina Kitab Suci ditulis: "Allah teh cinta" (1. John 4,8). Anjeunna mutuskeun pikeun ngalakukeun kahadéan ku cara ngalayanan sareng mikaasih jalma. Tapi Alkitab ogé nunjuk ka murka Allah. Tapi kumaha jalma anu cinta murni ogé tiasa aya hubunganana sareng amarah? Asih jeung amarah henteu silih pikasieuneun. Ku sabab kitu urang bisa ngaharepkeun yén cinta, kahayang pikeun ngalakukeun kahadean ogé kaasup amarah atawa lalawanan kana sagala hal menyakiti jeung ngaruksak. Gusti...

Naha aya anu nubuat?

Sok aya nu ngaku nabi atawa nu percaya bisa ngitung tanggal Yesus mulang. Kuring nembe ningal akun rabi anu cenah tiasa ngaitkeun nubuat Nostradamus sareng Taurat. Aya anu ngaramalkeun yén Yesus bakal uih deui dina Pentakosta 2019 bakal lumangsung. Seueur anu resep nubuat nyobian ngahubungkeun warta anu énggal sareng Alkitab ...

Nubuat Alkitabiah

Nubuat nembongkeun wasiat jeung rencana Allah pikeun manusa. Dina nubuat Alkitabiah, Allah nyatakeun yén sinfulness manusa dihampura ngaliwatan tobat jeung iman dina karya redemptive Yesus Kristus. Nubuat proclaims Allah salaku Maha Kawasa Creator jeung Hakim leuwih sagalana jeung assures umat manusa cinta-Na, rahmat jeung kasatiaan jeung motivates mukmin pikeun hirup hiji hirup godly di Yesus Kristus. (Yesaya 46,9-11; Lukas 24,44-48 ka;…

The jadian sareng balikna Yesus Kristus

Dina Kisah Para Rasul 1,9 Kami ngawartoskeun: "Jeung lamun manéhna geus ngomong yén, anjeunna visibly ngajemput, sarta awan nyandak anjeunna jauh ti panon maranéhanana. "Dina titik ieu Abdi hoyong nanya hiji sual basajan: Naha? Naha Yesus dibawa kabur ku cara kieu? Tapi saencan urang nepi ka éta, hayu urang baca tilu ayat salajengna: "Sareng ningali anjeunna angkat ka sawarga, aya dua lalaki ngagem jubah bodas nangtung di gigireun aranjeunna. Maranehna ngadawuh: Anjeun lalaki ...

Iraha Yesus bakal sumping deui?

Naha anjeun ngaharepkeun yén Yesus bakal uih deui pas? Harepan pikeun ahir kasangsaraan jeung wickedness nu urang tingali di sabudeureun urang jeung yen Allah bakal Usher dina hiji waktu sakumaha Yesaya prophesied: «Moal aya wickedness atawa cilaka di sakabeh gunung mah suci; Sabab tanah teh pinuh ku kanyaho ka Pangeran, lir cai nutupan sagara?” (Nyaeta 11,9). Nu nulis Perjanjian Anyar cicing di antisipasi datangna kadua Yesus ku kituna manéhna bisa meunangkeun eta kaluar ti ...

Rahmat pikeun sadaya

Nalika dina poé duka, dina 14. Dina 2001 Séptémber , jalma-jalma ngumpul di gereja-gereja di Amérika Serikat sareng nagara-nagara sanés ngadangukeun kecap-kecap panglipur, pangjurung, sareng harepan. Tapi, sabalikna tina niatna pikeun ngaharepkeun bangsa anu duka, sajumlah pamimpin garéja Kristen konservatif sacara teu kahaja nyebarkeun pesen anu nyababkeun putus asa, pundung sareng kasieun. Nyaéta pikeun jalma anu caket kana serangan ...

Anu tungtungna téh awal nu anyar

Lamun teu aya mangsa nu bakal datang, nyerat Paul, éta bakal foolish mun percanten ka Kristus (1 Kor. 15,19). Nubuat mangrupa bagian penting jeung pisan encouraging tina iman Kristen. Nubuat Alkitab ngumumkeun hiji hal anu luar biasa harepan. Urang tiasa narik seueur kakuatan sareng kawani ti anjeunna upami urang konsentrasi kana pesen-pesen konci na, sanés dina detil anu tiasa dibantah. Harti jeung tujuan nubuat Nubuat sanes hiji tungtung dina sorangan - eta articulates ...

Urang hirup di sawatara poé panungtungan?

Anjeun terang injil mangrupikeun berita anu saé. Tapi naha anjeun leres-leres nganggap éta mangrupikeun warta anu saé? Sapertos seueur pisan anjeun, kuring parantos diajarkeun salami kahirupan kuring yén urang hirup dina dinten-dinten akhir. Ieu masihan kuring pandangan dunya anu melong hal-hal tina sudut pandang yén tungtung dunya sakumaha urang terang ayeuna bakal datang dina sababaraha taun pondok. Tapi lamun kalakuanana sasuai kuring bakal ...

Eusi anu diutus pangadilan anu langgeng;

Dina ahir jaman, Allah bakal ngumpulkeun sakabeh hirup jeung maot saméméh tahta sawarga Kristus pikeun judgment. Anu soleh bakal meunang kamulyaan anu langgeng, anu jahat bakal dihukum di lautan seuneu. Dina Kristus, Gusti ngadamel rezeki anu welas asih sareng adil pikeun sadayana, kalebet jalma-jalma anu henteu katingalina percaya kana Injil nalika maot. (Mateus 25,31-32; Kalakuan 24,15; John 5,28-29; Wahyu 20,11: 15; 1. Timotéus 2,3-puluh; 2. Peter 3,9;...

Pengajaran Suka

"Doktrin Pengangkatan" anu dipromosikeun ku sababaraha urang Kristen nganyahokeun naon anu lumangsung ka Garéja saatosna Yesus - "Kadatangan Kadua," sapertos biasana disebat. Doktrin nyebatkeun yén jalma-jalma anu iman ngalaman sapertos naékna; yén aranjeunna bakal ditarik sareng pendak sareng Kristus sawaktos waktosna balik dina kamuliaan. Anu Mukmin Rapture hakekat nganggo hiji petikan salaku buktina: «Kusabab kami nyaritakeun yén ku ...

Abdi gé bakal balik sareng cicing salilana!

"Leres yén Kami badé angkat sareng nyiapkeun tempat pikeun anjeun, tapi leres ogé yén kuring bakal sumping deui sareng nyandak anjeun ka kuring, supados anjeun ogé aya dimana kuring aya (Yohanes 1).4,3). Dupi anjeun kantos ngalaman longing jero pikeun hal anu rék lumangsung? Sadayana urang Kristen, bahkan anu aya dina abad kahiji, ngarep-ngarep Kristus balik deui, tapi dina jaman éta aranjeunna nyatakeun dina doa Aram anu sederhana: "Maranatha," anu hartosna ...

Paméréan datangna Pangéran

Naon saur anjeun mangrupikeun kajadian anu paling hébat anu tiasa kajantenan di panggung dunya? Perang dunya séjén? Kapendak ubar pikeun panyakit dahsyat? Damai dunya, sakali sareng sadayana? Mungkin kontak sareng intél luar bumi? Pikeun jutaan urang Kristen waleran kana patarosan ieu saderhana: kajadian anu pang hébatna anu bakal kantos kajadian nyaéta kadatangan kadua Yesus Kristus. Pesen sentral tina Alkitab Sakabeh ...

Rahmat jeung harepan

Dina carita Les Miserables (The Miserables), sanggeus dileupaskeun tina panjara, Jean Valjean diondang ka tempat tinggal uskup, dibéré tuang sareng kamar kanggo wengi. Peuting, Valjean nyolong sababaraha pérak sareng kabur, tapi ditéwak ku gendarmes, anu nyandak anjeunna deui ka uskup sareng barang-barang anu dipaling. Gantina nuduh Jean, uskup masihan anjeunna dua kandil pérak sareng ngahudangkeun…

Wawasan kalanggengan

Éta ngingetan kuring ngeunaan adegan tina pilem fiksi sains nalika kuring ngadangu ngeunaan papanggihan hiji planét sapertos Bumi anu disebut Proxima Centauri. Ieu aya dina hiji orbit bintang tetep beureum Proxima Centauri. Nanging, teu mungkin urang bakal mendakan kahirupan luar bumi di dinya (kalayan jarak 40 triliun kilométer!). Nanging, jalma bakal teras-terasan naros naha aya kahirupan sapertos manusa di luar ...

Nu kadua anu kedalur sareng Kristus

Sakumaha jangji-Na, Yésus Kristus bakal mulang ka bumi pikeun ngahukum jeung maréntah kabéh jalma di Karajaan Allah. Kadatangan-Na anu kadua dina kakawasaan sareng kamulyaan bakal katingali. acara ieu ushers dina kebangkitan sarta ganjaran para wali. (Yohanes 14,3; epifani 1,7; Mateus 24,30; 1. Tesalonika 4,15-17; Wahyu 22,12) Naha Kristus Bakal Balik? Kumaha saur anjeun bakal janten acara pangbadagna anu tiasa kajantenan di panggung dunya? ...

The Feast of Naékna Yesus

Salila opat puluh poé sanggeus kasangsaraan, pupusna jeung kabangkitan-Na, Yesus sababaraha kali némbongkeun dirina hirup ka murid-murid-Na. Aranjeunna tiasa ngalaman penampilan Yesus sababaraha kali, sanajan di tukangeun panto ditutup, salaku risen dina bentuk transfigured. Aranjeunna diidinan nyabak anjeunna sareng tuang sareng anjeunna. Anjeunna nyarioskeun ka aranjeunna ngeunaan Karajaan Allah sareng kumaha kaayaanana nalika Allah ngadegkeun Karajaan-Na sareng ngalengkepan padamelan-Na. Ieu…

Gambaran ka sawarga

Nalika urang ngartos yén urang hirup, ninun sareng aya dina Kristus, dina Anu nyiptakeun sagala hal sareng nebus sagala hal sareng anu mikanyaah urang tanpa syarat (Rasul 1).2,32; Kol 1,19-20; John 3,16-17), urang tiasa nempatkeun sagala sieun jeung salempang ngeunaan "dimana urang jeung Allah" tur mimitian bener beristirahat dina kapastian cinta-Na jeung kakuatan ngarahkeunnana dina kahirupan urang. Injil mangrupikeun warta anu saé, sareng kanyataanna sanés ngan ukur pikeun sababaraha, ...

Mangsa nu bakal datang

Henteu aya anu ngajual ogé nubuat. Nya leres. A garéja atanapi misi mungkin gaduh teologi bodo, pamimpin anu anéh, sareng aturan anu salah, tapi aranjeunna gaduh sababaraha peta dunya, gunting, sareng tumpukan koran, sareng pendakwah anu tiasa nalar nganyatakeun dirina, maka. jigana jelema bakal ngirim émbér artos ka aranjeunna. Jalma sieun teu kanyahoan sareng éta terang ...

Aya hiji hukuman anu langgeng?

Naha anjeun kantos ngagaduhan alesan pikeun ngahukum anak anu henteu patuh? Naha anjeun kantos nyatakeun yén hukumanana moal pernah tungtungna? Kuring ngagaduhan sababaraha patarosan pikeun urang sadayana anu ngagaduhan murangkalih. Ayeuna mangrupikeun patarosan anu kahiji: Naha anak anjeun kantos henteu patuh? Sakali, cokot sakedik mikir upami anjeun teu yakin. Oke, upami anjeun parantos ngawaler enya sapertos sadaya kolotna anu sanés, ayeuna urang sumping ka patarosan anu kadua: ...

Milenium kahiji

Milénum mangrupikeun waktos waktos anu dijelaskeun dina Kitab Wahyu nalika syahid Kristen bakal maréntah sareng Isa Al Masih. Saatos alafasna, nalika Kristus ngasongkeun sadaya musuh sareng kaserahkeun kana sagala hal, anjeunna bakal masrahkeun karajaan ka Allah Rama sareng bumi sareng bumi bakal rélasi. Sababaraha tradisi Kristen sacara harfiah napsirkeun milénium salaku sarébu taun sateuacanna atanapi nuturkeun Kristus;

Dua banét

Katerangan anu paling umum ngeunaan surga, linggih dina méga, nganggo baju tidur, sareng maénkeun kacapi henteu aya hubunganana sareng kumaha tulisan suci ngagambarkeun surga. Kontrasna, Alkitab ngajelaskeun surga salaku festival anu hébat, sapertos gambar dina format super-ageung. Aya tuangeun ngeunah sareng anggur anu saé di perusahaan hébat. Éta mangrupikeun panampian kawinan pangageungna sepanjang waktos sareng ngagungkeun kawinan Kristus sareng ...

Sieun pangadilan panungtungan?

Nalika urang ngartos yén urang hirup, ninun sareng aya dina Kristus (Rasul 17,28), dina Anu nyiptakeun sagala hal sarta ditebus sagala hal sarta anu mikanyaah urang tanpa sarat, urang bisa nempatkeun kumisan sagala sieun jeung salempang ngeunaan dimana urang nangtung kalawan Allah, sarta mimiti bener-bener aya dina katangtuan asih-Na jeung kakuatan ngarahkeunnana kana. istirahat hirup urang. Injil mangrupikeun warta anu saé. Mémang, éta sanés ngan ukur pikeun sababaraha urang, tapi pikeun sadayana ...