Gambar potret Dr. Joseph Tkach

031 tj tkach Joseph Tkach nyaéta Pendeta Jéndral sareng CEO ti « Garéja Dunya Allah » , pondok WKG, Inggris " Di sakuliah dunya Garéja Allah ". Kusabab ti 3 April 2009 gareja parantos namina« Rahmat Komuni Internasional » . Dr. Tkach parantos ngalayanan Gereja Dunia Dijagat salaku menteri anu dilantik ti saprak 1976. Anjeunna ngalayanan komunitas di Detroit, Michigan; Phoenix, Arizona; Pasadena sareng Santa Barbara-San Luis Obispo.

Bapana, Joseph W. Tkach sen., Ditunjuk Dr. Tkach ka Pendeta Jéndral. Tkach anu sepuh maot dina bulan Séptémber 1995 nalika Joseph Tkach janten pastor umum.

Dr. Pelatihan Tkach kalebet ngiringan Universitas Duta Besar ti 1969 dugi ka 1973, dimana anjeunna nampi gelar master dina teologi. Di 1984 anjeunna kéngingkeun gelar administrasi bisnis ti Western International University di Phoenix, Arizona. Dina Méi 2000, anjeunna nampi gelar PhD dina teologi ti Universitas Azusa Pacific, Azusa, California.

Pangalaman profésionalna salaku pagawe sosial dimimitian dina taun 1976 dimana anjeunna damel di Arizona's Boys Ranch, hiji organisasi swasta. Daérah dianggotaan kalebet pangwangunan sareng nerapkeun program rehabilitasi pikeun nyinggung juvenil. Ti 1977 nepi ka 1984, anjeunna damel salaku pagawe sosial pikeun nagara Arizona. Anjeunna nganyahokeun ukuran dukungan pikeun kasempetan pangwangunan jalma sareng masalah dina widang sosial. Ti 1984 dugi ka 1986 anjeunna damel di Intel Corporation di Phoenix, dimana anjeunna namina jabatan pikeun neraskeun pendidikan di séktor palayanan. Taun 1986 anjeunna diupahan ku administrasi garéja Jemaat Gusti Di sakuliah dunya. 

Tumuwuh Kristen, evangelism sareng ngahijikeun penting pisan ka Joseph Tkach. Anjeunna ngawula dina dewan National Association of Evangelical sareng ogé damel kana déwan penaséhat ngeunaan Amérika Bible Society. Pikeun Mission America, anjeunna ngadukung sareng koordinat jaringan Kristen ngeunaan ajaran agama anu teu saé agama pikeun agama alternatif. Anjeunna ogé nyayogikeun panitia doktor di Universitas Pasifik Azusa Pasifik. Anjeunna ilubiung dina konperénsi régional taunan sareng internasional sareng pamimpin Garéja Jagat Dunya pikeun ngamajukeun kamekaran Kristen, pamendak pertukaran, sareng ngabahas tujuan Garéja pikeun taun anu bakal datang.

Anjeunna lahir tanggal 23 Désémber 1951 di Chicago, Illionis, sareng teras-terasan seueur budak leutik di ditu dugi ka kolotna ngalih ka Pasadena di 1966. Anjeunna sareng pamajikanana Tammy nikah di 1980. Aranjeunna gaduh putra, Joseph Tkach III, sareng putri, Stephanie.