Aya kénéh seueur anu nyerat

481 aya seueur deui anu nyerat Sawatara waktos ka tukang, ahli fisika anu sangat hormat sareng hormat sareng ahli terapi kosmologi Stephen Hawking maot. Ruangan buletin biasana nyiapkeun rahasia sateuacanna supados dina maotna jalma anu kakoncara tiasa ngalaporkeun sacara umum dina kahirupan almarhum - kalebet Stephen Hawking. Kaseueuran koran ngandung dua nepi ka tilu halaman téks nganggo poto anu saé. Kanyataan yén seueur anu diserat ngeunaan anjeunna nyaéta pikeun ngahargaan batur pikeun panilitian ngeunaan kumaha alam semesta dianggo sareng perjuangan pribadi na ngalawan panyawat anu debit parantos ngariksa urang sadayana.

Tapi naha maot tungtung carita hirup jalma? Naha aya deui? Tangtosna, ieu mangrupikeun patarosan umur-lami anu henteu aya panaliti ilmiah anu tiasa ngajawab. Aya anu kedah uih deui ti maot sareng ngawartosan. Kitab Suci ngalaporkeun yén Yesus ngan ukur yén - sareng éta mangrupikeun landasan iman Kristen. Anjeunna bangkit tina maot pikeun nyarioskeun ka urang yén aya seueur carita hirup urang tinimbang anu tiasa dibayangkeun. Pupusna mangrupikeun lirén tina ruku. Aya harepan saluareun maot.

Naon waé anu ditulis ngeunaan kahirupan anjeun, aya deui anu nambihan. Hayu carita anjeun terus ditulis ku Yesus.

ku James Henderson


pdfAya kénéh seueur anu nyerat