Jang naon naon

562 piring anu bungsu Naha anjeun bakal tiasa nangtung di payuneun Gusti dina Poé Kiamat? Éta mangrupikeun pengadilan sadaya anu hirup sareng paéh sareng raket patalina sareng kebangkitan. Sababaraha Nasrani sieun kajadian ieu. Aya alesan naha urang kudu sieun sabab urang sadaya ngalakukeun dosa: "Aranjeunna sadayana jalma dosa sareng kakurangan kamulyaan anu sakuduna dipasihkeun ku Allah." (Roma 3,23).

Sakumaha sering anjeun ngalakukeun dosa? Kadang? Unggal dinten? Manusa dosa ku alam sareng dosa ngadamel maot. “Tapi saha waé anu dicoba dicobaan sareng di ajak ku kahayang sorangan. Saatos éta, nalika kahayangna nampi, bakal ngalahirkeun dosa; tapi dosa, parantos réngsé, ngalahirkeun maot » (Yakobus 1,15).

Naha anjeun tiasa teras nangtung di payuneun Gusti sareng nyarioskeun ka Anjeunna ngeunaan sagala hal anu saé anjeun dilakukeun dina hirup anjeun? Kumaha pentingna anjeun dina komunitas, sabaraha karya komunitas anjeun? Sakumaha lumayanna anjeun? Henteu - nanaon ieu anu bakal masihan anjeun aksés ka Karajaan Allah sabab anjeun masih dosa sareng Gusti moal tiasa hirup sareng dosa. «Naha ulah sieun, sakedik domba! Kusabab bapa anjeun resep masihan karajaan anjeun » (Lukas 12,32). Ngan ukur Gusti anu Esa dina Kristus ngabéréskeun masalah manusa sacara universal. Yesus nyandak sadaya dosa urang nalika anjeunna maot pikeun urang. Salaku Gusti sareng manusa, ngan ukur mangsana anu tiasa nutupan sareng ngaleungitkeun sagala dosa manusa - salamina sareng pikeun saha waé anu nampi Anjeunna salaku Juru Salamet.

Dina Judgment Day, anjeun bakal nangtung di payuneun Allah ngaliwatan Roh Suci dina Kristus. Alesan ieu sareng ngan ukur kusabab ieu, Allah, Rama anjeun, kalayan bungah bakal masihan anjeun sareng sadaya anu aya dina Kristus na karajaan anu abadi dina komuni anu abadi sareng Gusti triune.

ku Clifford Marsh