BARANG


 

Gambaran ka sawarga

206 der himmlische richterNalika urang ngartos yén urang hirup, ninun sareng aya dina Kristus, dina Anu nyiptakeun sagala hal sareng nebus sagala hal sareng anu mikanyaah urang tanpa syarat (Rasul 1).2,32; Kol 1,19-20; John 3,16-17), urang tiasa nempatkeun sagala sieun jeung salempang ngeunaan "dimana urang jeung Allah" tur mimitian bener beristirahat dina kapastian cinta-Na jeung kakuatan ngarahkeunnana dina kahirupan urang. Injil mangrupikeun warta anu saé, sareng saleresna éta mangrupikeun warta anu saé sanés ngan ukur pikeun sakedik tapi pikeun sadayana jalma, sapertos urang. 1. Johannes 2,2 maca.

Es ist traurig, aber wahr, dass viele gläubige Christen Angst vor dem Endgericht haben. Vielleicht auch Sie. Schliesslich wissen wir alle, wenn wir mit uns ehrlich sind, dass wir Gottes perfekter Gerechtigkeit in vielerlei Weise nicht genügen. Aber das Wichtigste, was wir uns hinsichtlich des Gerichts in Erinnerung rufen müssen, ist die Identität des Richters. Der vorsitzende Richter beim Endgericht ist kein anderer als Jesus Christus, unser Erlöser!

Wie Sie wissen hat das Buch der Offenbarung eine Menge über das letzte Gericht zu sagen, und…

Maca deui ➜

Meungceun kembara

418 keajaiban rebirthUrang lahir ngalahir deui. Éta boh sareng takdir kuring ngalaman parobahan pangsaéna dina kahirupan - anu spiritual. Gusti nyiptakeun urang supaya urang tiasa bagikeun alam-Na. Perjangjian Anyar nyarioskeun sifat-sifat ketuhanan ieu salaku solver anu ngasongkeun dosa na dosa manusa. Sareng urang sadayana peryogi panyucian spiritual ieu kusabab dosa parantos kabersihan ti sadayana. Kami sadaya lukisan anu sami anu ngagaduhan kokotor pikeun aranjeunna salami abad. Ngan sakumaha karya karya awan ku pilem kotor multilayered, sésa dosa urang parantos nyababkeun aslina tina seniman anu Maha Kawasa.

Restorasi karya seni

Analogi sareng lukisan kotor kedah ngabantosan urang langkung ngartos naha urang peryogi beberesih spiritual sareng lahir deui. Kami ngagaduhan kasus seni rusak anu kasohor kalayan gambaran endah Michelangelo dina siling Chapel Sistine di Vatikan di Roma.…

Maca deui ➜