BARANG


Sajarah Jeremy

148 carita ku jeremy Jeremy ngalahirkeun sareng awak anu séhat, pikiran anu alon, sareng panyakit anu parah anu parah, anu sakedik ngabunuh sadayana kahirupan ngora na. Tapi, sepuhna ngusahakeun masihan anjeunna hirup normal anu jéntré salitana teras dikirimkeun ka sakola pribadi.

Dina umur 12, Jeremy ngan ukur aya di kelas kadua. Guruna, Doris Miller, sering nekad sareng anjeunna. Anjeunna ngageser-nyorok dina korsi-korsi, ngagedeg sareng gumuruh. Kadang-kadang anjeunna nyarios deui jelas, saolah-olah terang anu terang dina poék utek. Kalolobaan waktu kitu, Jeremy ngaganggu guruna. Hiji dinten anjeunna nelepon sepuh sareng naroskeun aranjeunna ka sakola ka sési konseling.

Nalika Forresters lungguh anteng di kelas kosong, Doris nyarios ka aranjeunna: "Jeremy leres-leres aya di sakola khusus. Henteu wajar pikeun anjeunna kanggo sareng barudak sanés anu teu ngagaduhan masalah diajar. "

Ibu Forrester nangis lirih nalika salakina nyarios, "Cik Gedang," saurna, "éta bakal janten kejutan anu parah pikeun Jeremy upami urang kedah nyandak anjeunna kaluar ti sakola. Kami terang yén anjeunna resep pisan aya di dieu. "

Doris linggih di dinya lami saatos kolotna angkat, anjeunna neuteup kana jandéla salju. Éta henteu adil pikeun ngajaga Jeremy di kelasna. Anjeunna kedah ngajarkeun 18 murangkalih sareng Jeremy kaserang gangguan. Ujug-ujug aranjeunna ngarasa kaliru. "Ya Allah," saur anjeunna ngagorowok, "didieu kuring ngarenghik, sanaos masalah kuring henteu aya bandingna sareng kulawarga miskin ieu! Punten bantosan kuring langkung sabar ka Jeremy! "

Spring sumping sareng murangkalihna nyarioskeun gumbira ngeunaan Paska anu bakal datang. Doris ngawartoskeun ka ...

Maca deui ➜

Meungceun kembara

418 keajaiban rebirth Urang lahir ngalahir deui. Éta boh sareng takdir kuring ngalaman parobahan pangsaéna dina kahirupan - anu spiritual. Gusti nyiptakeun urang supaya urang tiasa bagikeun alam-Na. Perjangjian Anyar nyarioskeun sifat-sifat ketuhanan ieu salaku solver anu ngasongkeun dosa na dosa manusa. Sareng urang sadayana peryogi panyucian spiritual ieu kusabab dosa parantos kabersihan ti sadayana. Kami sadaya lukisan anu sami anu ngagaduhan kokotor pikeun aranjeunna salami abad. Ngan sakumaha karya karya awan ku pilem kotor multilayered, sésa dosa urang parantos nyababkeun aslina tina seniman anu Maha Kawasa.

Restorasi karya seni

Analogi sareng lukisan kotor kedah ngabantosan urang ngartos naha urang kedah meresihan spiritual sareng ngalahirkeun deui. Kami ngagaduhan kasus seni rusak anu terkenal kalayan gambaran anu saé Michelangelo dina lalangit Sistine Chapel di Vatikan di Roma. Michelangelo (1475-1564) mimiti ngarancang Sistine Chapel taun 1508 dina yuswa 33 taun. Dina sakedik langkung ti opat taun anjeunna nyiptakeun seueur lukisan sareng adegan tina Alkitab dina lalangit ampir 560 m2. Pamandangan tina Kitab Musa tiasa dipendakan dina lukisan siling. Motif anu kawéntar nyaéta antropomorfik Michelangelo (dimodelkeun siga gambar manusa) ngagambarkeun Allah: panangan, panangan sareng ramo-ramo Gusti, anu dipanjangan ka manusa anu munggaran, Adam. Salami mangabad-abad, langit-langit langit-langit (disebatna fresco sabab seniman ngalukis dina moyok anyar) ngalaman karuksakan sareng akhirna ditutupan ku ...

Maca deui ➜