Gusti tos ngaberkahan ka urang!

527 dewa ngaberkahan ka urang Surat ieu mangrupikeun serat bulanan anu terakhir salaku padamelan GCI kumargi kuring badé pangsiun sasih sasih ieu. Nalika kuring mikirkeun ngeunaan ulayat kuring salaku Présidén iman masarakat, seueur berkah anu émut yén Gusti parantos maparin. Salah sahiji berkah ieu ngagaduhan hubungan sareng nami urang - "Grace Communion International". Kuring anggap indah ngajelaskeun parobahan dasar urang salaku komunitas. Ku rahmat (Rahmat) Allah urang komunitas internasional anu berbasis iman (Komuni) anu ngiringan dina komunitas Bapa, Putra sareng Roh Suci. Kuring henteu kantos cangcaya yén triune Allah parantos kéngingkeun berkah anu hébat sareng ngalangkungan parobihan anu saé ieu. Anggota, réréncangan sareng karyawan GCI / WKG, hatur nuhun pikeun kasatiaan dina perjalanan ieu. Hirup anjeun mangrupikeun buktina hirup ngeunaan kami.

Kulawarga anu sanés anu aya dina pikiran nyaéta salah sahiji anu seueur anggota urang anu tiasa ngalaporkeun. Salila mangtaun-taun dina jasa kami sering urang ngado'akeun Gusti pikeun nembongkeun deui bebeneran-Na pikeun kami. Allah ngadangu doa ieu - nyirorot! Anjeunna dibuka haté sareng pikiran urang pikeun ngartos jero-Na cinta ka sadaya umat manusa. Anjeunna nunjukkeun ka urang yén anjeunna sok bareng sareng urang sareng masa depan anu langgeng urang aman ngalangkungan rahmat-Na.

Seueur anu nyarios ka kuring yén aranjeunna henteu acan nguping hutbah ngeunaan rahmat di gereja-gereja urang salami sababaraha taun. Abdi ngahatur nuhun ka Gusti pikeun ngamimitian di 1995 pikeun nungkulan defisit ieu. Hanjakalna, sabagian anggota négatip négatip kana tekenan urang anu anyar dina rahmat Allah sareng naroskeun patarosan: "Naon nu dimaksud ku Yesus?" Jawaban urang deui harita (siga ayeuna) nyaéta: "Kami ngahutbah warta anu saé ngeunaan anu nyiptakeun urang, anu sumping pikeun urang, anu maot sareng wungu kanggo urang, sareng anu nyalametkeun urang!"

Numutkeun Alkitab, Yesus Kristus, Gusti urang anu bangkit, ayeuna di surga janten imam anu luhur, ngantosan datangna na kamulyaan. Sakumaha anu dijanjikeun, anjeunna nyiapkeun situs kanggo urang. «Tong nyarioskeun ati anjeun! Percanten ka Allah sareng percanten ka abdi! Aya seueur apartemen di bumi bapa kuring. Upami éta henteu, kuring bakal nyarios ka anjeun, abdi badé nyiapkeun tempatna pikeun anjeun? Sareng nalika kuring badé nyiapkeun tempat pikeun anjeun, kuring badé uih deui sareng anjeun ka anjeun ogé dimana kuring ogé. Sareng dimana waé kuring angkat, anjeun terang jalan » (Yohanes 14,1: 4). Tempat ieu mangrupikeun kurnia hirup langgeng sareng Allah, kado anu dilakukeun ku sadaya anu bakal dilakukeun ku Yesus. Sifat kurnia ieu diturunkeun ka Paul ku Roh Suci: «Kami nyarioskeun tentang hikmah Allah, anu disumputkeun dina misteri, anu ku Gusti parantos ditetepkeun di luhur sadayana pikeun kamulyaan urang, anu teu aya anu dikenal ku para panguasa dunya ieu; sabab upami aranjeunna pangakuan aranjeunna, aranjeunna moal nyalib Gusti anu Maha Suci. Malahan urang ngobrol sakumaha anu ditulis (Yesaya 64,3): "Saha anu teu aya anu ningali, henteu ngagaduhan kuping anu nguping, sareng teu aya anu ngawatuhan manah anu parantos disiapkeun ku Allah pikeun jalma anu mikanyaah ka Anjeunna." Tapi Allah ngungkabkeun ka kami ngalangkungan Roh; sabab Roh ngajalajah sagala hal, kalebet jerona Gusti » (1 Korinta 2,7: 10). Abdi ngahatur nuhun ka Gusti pikeun ngungkabkeun misteri kasalametan urang ka Yesus - kasalametan dijamin ku kalahiran, kahirupan, maot, kabangkitan, naek sareng sareng jangji Gusti. Sadaya ieu dilakukeun ku kurnia - anugrah ti Gusti anu dipasihkeun sareng urang liwat Yesus, ngalangkungan Roh Suci.

Sanaos padamelan abdi di GCI engké bakal lekasan, kuring bakal tetep nyambung ka komunitas urang. Kuring bakal neruskeun ngawula kana papan GCI Amérika Serikat sareng Inggris sareng dewan dina Seminar Atikan Rahasia (GCS) damel sareng masihan khutbah di garéja bumi kuring. Pendeta Bermie Dizon nanya ka kuring upami kuring tiasa masihan hutbah unggal bulan. Kuring bébérésan sareng anjeunna yén sadaya padamelan ieu henteu lumayan sapertos pangsiun. Sakumaha urang terang, palayanan urang sanes padamelan biasa - éta mangrupikeun nelepon, cara hirup. Salami Gusti masihan kakuatan kuring, kuring moal lirén ngaladénan batur ku nami Gusti urang.

Ningali deui sababaraha taun ka pengker, kuring gaduh kenangan anu hadé pikeun GCI ogé seueur berkah anu gaduh hubungan sareng kulawarga abdi. Tammy sareng kuring rahayu ningali dua budak urang dewasa, lulusan kuliah, mendakan padamelan anu saé sareng bahagia. Perayaan urang tonggak tonggong ieu luar biasa sahingga urang henteu nyangka ngahontal aranjeunna. Sakumaha seueur anjeun terang, masarakat urang ngajarkeun sateuacanna yén moal aya waktos pikeun hal sapertos kitu - Yesus bakal balik pas sareng kami bakal dibawa ka "tempat kaamanan" di Wétan Tengah sateuacan na kadua na. Untungna, Allah ngagaduhan rencana sanés, sanaos aya tempat kaamanan anu disiapkeun pikeun urang sadayana - nya éta Karajaan Abadi-Na.

Nalika kuring mimiti ngajantenkeun salaku présidén denominasi urang di 1995, kuring fokus dina ngajantenkeun masarakat yén Yesus Kristus ngagaduhan prioritas dina sagala hal: "Anjeunna mangrupikeun kapala awak, garéja. Anjeunna mangrupikeun awal, anu sulung ti anu maot, ku kituna anjeunna anu pangpayunna pikeun sadayana » (Kolose 1,18). Sanaos kuring pangsiun badé langkung ti 23 taun salaku Présidén GCI, fokus kuring tetep sareng bakal diteruskeun. Ku rahmat Allah kuring moal eureun nunjukkeun jalma ka Yesus! Anjeunna hirup, sareng kusabab anjeunna hirup, urang ogé hirup.

Dibawa ku kanyaah

Joseph Tkach
CEO
KOMUNITAS GRATIS KOMUNITAS