Pokus majalah Yesus

Fokus kana 03 jesus 2021 04

OKTOBER - Désémber 2021 - KELAS 4

 

Panganten pameget - Toni Püntener

Yesus sareng Awéwé - Sheila Graham

Maria milih anu langkung saé - Pablo Nauer

Dina aliran kahirupan - Ewan Spence-Ross

Naha Gusti nyepeng senar di na panangan - Tammy Tkach

Koin anu leungit - Hilary Buck

Undangan pikeun kahirupan - Barry Robinson

Iraha Yesus bakal sumping deui - James Henderson

 

  Fokus kana 03 jesus 2021 03

JULAI - Séptémber 2021 - ISSUE 3

 

Profesi sareng nelepon - Toni Püntener

Pentecost: Kakuatan pikeun Injil - Joseph Tkach

Roh Suci: Anjeunna hirup di urang! - Paul Kroll

Doa Syukur - Barry Robinson

Murka Allah - Paul Kroll

Potret Diri - James Henderson

Pilihan dina Kahirupan Sapopoe - Tammy Tkach

Bartimaeus - Barry Robinson

  Fokus kana 03 jesus 2021 02

APRIL - JUN 2021 - KELAS 2

 

Kecap anu ngandung hartos - Toni Püntener

Putra Manusa anu luhur - Barry Robinson

Dua banquets - Roy Lawrence

Kubur kosong: naon di dinya pikeun anjeun? - Joseph Tkach

Kiamat Akhir - Paul Kroll

Patepung sareng Yesus - Ian Woodley

Dihapus salamina - Joseph Tkach

Yesus sumping pikeun sadaya jalma - Nagreg Williams

Saéstuna anjeunna téh Putra Allah - Peter Mill

 

Fokus kana 03 jesus 2021 01

JANUARI - MARTA 2021 - ISUAS 1

 

Gusti sareng urang - Toni Püntener

Cahaya nyata - Mike Feazell

Natal di Bumi - Tammy Tkach

Resolusi Taun Anyar anu pangsaéna - Takalani Musekwa

Dinten Valentine - dinten anu dipikacinta - Tim Maguire

Lilin ulang taun - Joseph Tkach

Carita Mefi-Boschet - Lance Witt

«Il Divino» The Illahi - Eddie Marsh

Kendi rusak

Fokus kana 03 jesus 2020 04

OKTOBER - Désémber 2020 - Masalah 4

 

Anggur sareng cabangna - Toni Püntener

Anggur kawinan - Joseph Tkach

Umat ​​manusa ngagaduhan pilihan - Eddie Marsh

Naha Gusti masih bogoh ka urang? - Tammy Tkach

Kapastian kasalametan (Rum 8,18: 39) - Michael Morrison

Janten buta iman - Takalani Musekwa

Tempat ayana Allah - Nagreg Williams

Immanuel Gusti sareng urang - Toni Püntener

DNA tina Penciptaan Anyar - Hilary Buck

Fokus kana 03 jesus 2020 03

JULAI - SEPTEMBER 2020 - KALIMAH 3

 

Boga hirup langgeng - Toni Püntener

Isa teh roti kahirupan - Sheila Graham

Yesus geus naek, manéhna hirup! - Pablo Nauer

Naha sih niqun nolak dosa? - Joseph Tkach

Bandingkeun, ngira-ngira sareng hakim - Greg Williams

Potong kembang anu layu - Keith Hartrick

Dina titik low -Susan Reed

Nelepon - Jawaban - Tammy Tkach

Misahkeun gandum tina kalapa - Hilary Buck

Fokus kana 03 jesus 2020 02

APRIL - JUN 2020 - KELAS 2


Léngkah iman - Toni Püntener

Al Masih parantos ningkat - Barry Robinson

Abdi pamajikan Pilatus - Joyce Catherwood

Pangarep-arep maot kamari - James Henderson

Tina ulat ka kukupu - Christine Joosten

Sakabéh gambaran Yesus - Natu Moti

Pas Pesantren pikeun Karajaan Allah - James Henderson

Penciptaan anyar - Hilary Buck

Jantung anyar - Joseph Tkach

Ku Roh Kaleresan - Joseph Tkach

Kahirupan Tebus - Joseph Tkach

Perjanjian Pengampunan - James Henderson

Fokus kana 03 jesus 2020 01

JANUARI - MARTA 2020 - ISUAS 1  


Cahaya bersinar - Toni Püntener

Lampu Kristus dina Dunya - Joseph Tkach

Kurniaan Tuhan ka Kamanusaan - Eddie Marsh

Carita kalahiran panginten - Tammy Tkach

Janten berkah pikeun batur - Barbara Dahlgren

Datang ka kuring! - Greg Williams

Kaayaan Taya Wates Gusti - Cliff Neill

Tanda waktu - Joseph Tkach

Anak anu sesah - Irene Wilson

Beban beurat dosa - Brad Campbell

Perjamuan Terakhir Yesus - John McLean

Warta palsu? - Joseph Tkach

Fokus kana 03 jesus 2019 03

OKTOBER - Désémber 2019 - Masalah 4


Istirahat dina Yesus - Toni Püntener

Poé Jangkét - Joseph Tkach

Hiji kahirupan anu minuhan - Gary Moore

Milih anu langkung saé - Greg Williams

Ibadah leres - Joseph Tkach

Ngalaman kabébasan nyata - Devaraj Ramoo

Kiamat Akhir - Clifford Marsh

Nenuhan hukum - Joseph Tkach

Hubungan rusak   - Michael Morrison

Pangalusna sadaya kado - Takalani Musekwa

Fokus kana 03 jesus 2019 03

JULAI - Séptémber 2019 - ISSUE 3


Hubungan haneut - Toni Püntener

Komunitas sareng Gusti - Joseph Tkach

Tempat ibadah nyata - Hannes Zaugg

Yesus terang anjeun pisan - Tammy Tkach

Sumber cai cai - Owen Visagie

Ni'mat guru anu pangsaéna - Takalani Musekwa

Léngkah gedé pikeun umat manusa - Irene Wilson

Nu ngagoda harta - Joseph Tkach

Basa awak - Barry Robinson

Janten sareng Yesus - Cathy Deddo

Fokus kana 03 jesus 2019 02

APRIL - JUNI 2019 - MASALAH 2

 

Hirup anyar - Toni Püntener

Lasarus kaluar! - Joseph Tkach

Saha anu barabbas? - Eddie Marsh

Iman - Ningali Kawih - Joseph Tkach

Yesus hirup! - Gordon Héjo

Sieun tina kiamat Terakhir? - Joseph Tkach

Dina tempat anu saé dina waktos anu leres - Tammy Tkach

Kahirupan dina cinta Allah - Barbara Dahlgren

Yesus, jangji anu dipenuhan - Joseph Tkach

Pantekosta - Natu Moti

Roh Suci cicing di anjeun! - Paul Kroll

 

Fokus kana 03 jesus 2019 01

JANUARI - MARTA 2019 - ISUAS 1


Perjalanan anjeun ka hareup - Toni Püntener

Gusti aya sareng urang - Takalani Musekwa

Nalika waktos naék - Tammy Tkach

Yesus: jangji - Yusuf Tkach

Dimana anjeun - Eddie Mars

Kumaha saur anjeun tina kecap Allah? - Joseph Tkach

Bumi permata bumi - Cliff Neill

Bantahan - Barbara Dahlgren

Yesus: Karajaan Allah - Toni Püntener

Leresan - Tammy Tkach

Kristus hirup dina anjeun! - Pablo Nauer

Jagad raya - Joseph Tkach

Fokus kana 03 jesus 2018 03

OKTOBER - Désémber 2018 - KELAS 3


Tanda waktu - Toni Püntener

Hayu Lampu Masih Kristus - Eddie Marsh

Masih seueur anu nyerat - James Henderson

Miharep pikeun Buta - Cliff Neill

Naon anu anjeun pikir teu percaya? - Joseph Tkach

Anjeun mimiti! - James Henderson

Hadiah nikmat - Eben D. Jacobs

Abdi bogoh éta ngeunaan Yesus - Thomas Schirrmacher

Anjeunna nyaah ka kuring - Tammy Tkach

Abdi kecanduan - Takalani Musekwa

Fokus kana 03 jesus 2018 02

JULAI - Séptémber 2018 - ISSUE 2


Gandum gandum - Toni Püntener

Yesus Anu Kahiji - Michael Morrison

Kasalametan mangrupikeun bisnis Allah - Michael Morrison

Pondok walungan - Tammy Tkach

Hikmah Yesus dina jalma - Gordon Green

Jangkar pikeun kahirupan - Joseph Tkach

Datangna Gusti - Norms L. Shoaf

Hiji kahirupan anu loba pisan - Barbara Dahlgren

Milarian istirahat di Yesus - Pablo Nauer

Fokus kana 03 jesus 2018 01

APRIL - JUN 2018 - KELAS 1

 

Sorotan dina Yesus - Toni Püntener

Éta RÉ Étang - Joseph Tkach

Rum 10,1: 15: Warta Saé kanggo Sadayana - Jonathan Stepp

Palajaran ti kamar pamuasan - Tammy Tkach

Kristus mangrupikeun vine, urang cabang - Joseph Tkach

Anu pangheulana kedah terakhir! - Hilary Jacobs

Roh Suci ngamungkinkeun - Philipper Gale

Peace di Day Ibu - Joseph Tkach

Mahluk luar angkasa Nyicingan - Cliff Neill