maca daptar

Wilujeng sumping di bumi

Wilujeng sumping di bumi

 

Fred Ritzhaupt

Transmisi Perjangjian Anyar anu matak ngagetepkeun pikiran sareng H kanangijih keuna.

Kalayan mindahkeun ieu Perjangjian Anyar, Fred Ritzhaupt ngajantenkeun anjeun langkung caket kana Gusti anu Yesus ngenalkeun salaku "Abba, Bapa". Undangan Allah pikeun lebet hubungan pribadi sareng anjeunna anu disorot dina téks.

Mindahkeun ieu ngagabungkeun gaya hirup seger tina vernacular ayeuna sareng kasatiaan kana téks Yunani asli. Henteuna kaluron, transisi panjelasan sareng kalimat anu saé ngajantenkeun maca anu pikaresepeun.

Saha waé anu nyayogikeun hubungan bapa ieu sareng Gusti parantos sumping, akhirna "di bumi". Kami miharep sareng doa yén panyebaran ieu mangrupikeun pendamping anjeun dina perjalanan pulang.

Gerth Medien GmbH, ISBN: 978-3-95734-023-8

 

Gubug

Pondok - sabtu minggu sareng Gusti

 

ku William P. Young

Putri bungsu Mackenzie ngaleungit sababaraha taun ka pengker. Lacak anu terakhirna dipendakan dina panyumputan di leuweung anu teu jauh tina situs kémping kulawarga. Opat taun engké, di tengah-tengah kasedihna anu paling jero, Mackenzie nampi uleman anu ngagaduhan kana pondok ieu. Pangirim anjeun Gusti. Najan mamangna, Mackenzie nampi undangan kasebut. Lalampahan kana kanyahoan dimimitian. Naon anjeunna mendakan didinya bakal ngarobih dunya Mack salilana.

Econ-Ullstein-List, ISBN: 978-3-548-28403-3

 

 

The intruder

The intruder

 

Melvin J. Sandstrom

 

Hiji urang asing tampil ka hiji lalaki kolot, dosen teologi, gadis buta, uskup, da'wah tina Injil kamakmuran sareng palacuran dina hiji bar. Anjeunna nembus kahirupan maranéhanana, naroskeun patarosan anu henteu pikaresepeun - sareng ngungkabkeun dirina salaku Yesus. Intréksi mangrupikeun fiksi teologis anu diperkirakeun kalayan kajadian sajarah, anu ngalir téks anu kawéntar Dostoevsky "The Grand Inquisitor" kana abad ka-21. Yesus bijil incognito pikeun ningali upami anjeunna mendakan iman di bumi. Dina patepungan misterius, henteu ngan genep protagonis utama, tapi ogé patarosan timbul: Naon anu bakal urang laksanakeun upami Yesus muncul?

Brunnen Verlag Basel, ISBN: 978-3-7655-1820-1

 

shane claiborne kedah kuring gélo hirup siga kieu

Kuring kudu gélo hirup siga kieu

 

Gék Claiborne

 

"Konversi ka Suksés Radikal" ngarang panulis buku ieu ka ghettos sareng bumi anu teu boga bumi sareng Irak salaku aktivis perdamaian. Carita anu pinuh ku gairah, kreativitas sareng kapercayaan anu parantos ngarobih dunya ngaliwatan tindak-tanduk leutik ...

Kumaha anjeun hirup salaku urang Kristen? Shane Claiborne ngabalukarkeun patarosan ieu ku cara anu henteu biasa. Anjeunna ngumbara ka Kalkutta sareng ngiring Ibu Teresa ka anu paling miskin tina miskin - sareng di dinya anjeunna bertemu ka Gusti ku cara nu anyar. Nya "konversi kana kasuksesan radikal" ngarusak rencana profésionalna, ngajurung anjeunna ka ghettos di puseur kota disarengan jalma-jalma anu mopohokeun masarakat anu luhur sareng ka Baghdad nalika awal perang Irak taun 2003 janten aktivis perdamaian. "Extremist of charity" nyarioskeun carita anu pinuh ku gairah, kreativitas sareng kapercayaan anu parantos ngarobih dunya ngaliwatan tindak-tanduk leutik. 

Brunnen-Verlag, ISBN: 978-3-7655-3935-0

 

Brennan Mémang Asih Gusti Anu Henteu Asih

Anu teu kaégokeun ku Gusti Allah

 

Brennan Manning

 

Bayangkeun hiji poé badai di laut: kapal anjeun dialungkeun deui-munding ku ombak sareng nuju rahmat alam. Kakuatan anu henteu dianggo sareng hebat dina waktos anu sami. Pikeun Brennan Manning, ieu mangrupikeun gambaran ngeunaan cinta Allah ka urang manusa - cinta gairah anu teu terang wates. Kalayan pesen anu pindah ieu, pangarang anu utami nyayogikeun jalma-jalma anu bajoang dina kaayaan beban agama. Saha anu gaduh raos yén aranjeunna henteu acan kantos nungtut tungtutan Gusti. Buku sakedik ieu gaduh kakuatan pikeun ngarobih pandangan anjeun ka Gusti sakali sareng sadayana.

Gerth Medien GmbH, ISBN: 978-3-86591-473-6

 

rob bell love gaduh kecap anu terakhir

Asih ngagaduhan kecap anu terakhir

 

Rob Bell

 

Rob Bell nganggo grapples kalayan sual umur-lami ngeunaan naraka sareng naraka, pertimbangan sareng rahmat sareng nyiptakeun anu gagah, dina cara anu karasa pangsaéna, gambar hiji Gusti, anu cinta tetep ngajaga kecap anu terakhir.

Kaétung manéka-waktos anu parantos nyumput sareng patarosan kumaha iman tiasa ngucapkeun dina hiji sisi: Allah cinta sareng sanésna ngantebkeun kamungkinan yén jutaan jalma bakal dipisahkeun ti Allah salamina. Dina buku ieu, Rob Bell ngambah patarosan anu timbul tina tegangan ieu. Kumaha cara Allah ngajantenkeun kamerdikaan manusa sacara serius, anu butuhkeun cinta sareng dina waktos anu sami ngahontal cita-citana nyalira sadaya jalma pikeun cinta-Na? Sareng kumaha istilah-istilah kasalametan Alkitab, cilaka, tobat, surga sareng naraka kahartos? Buku ieu nunjukkeun perspéksi anu teu biasa anu nuju ka pamanggihan: Warta anu saé jauh langkung saé tibatan anu dipikirkeun sateuacana.

Brunnen-Verlag, ISBN: 978-3-7655-4186-5

 

wayne jacobson nyukur coleman ceurik tina soang liar

Gorowok geese galak

 

Wayne Jacobsen, Dave Coleman

 

Kristus ngabebaskeun urang pikeun kabébasan! Janten ayeuna yakin sareng ulah ngantepkeun jodoh budakna ngagantung maneh! (Galata 5,1). Kumaha cara urang tiasa hirup ayeuna salaku individu sareng di komunitas ieu kabébasan anu ngabébaskeun Kristus ka urang? Kumaha cara urang ngalaan batasan agama anu hoyong ngarampog urang kabébasan deui? Panulis henteu acan nyerat buku sanés fiksi dina patarosan ieu, tapi nyandak kami kana carita seru ngeunaan Jake Colsen. Jake, mimitina anu co-pastor hiji Garéja Gratis, wareg sareng agama Kristen sareng kahirupan garéja na dugi ka kajadian-kajadian dina hirupna anu nanyakeun anjeunna sababaraha patarosan, sareng dugi ka anjeunna tepang sareng urang asing anu teu dikenal ieu anu dibahas ku urang asing. Yesus salaku upami anjeunna terang anjeunna pribadi. Cara hirupna ngoyagkeun kapercayaan saméméhna Kang Jaka ka teras. Naha Anjeunna Yohanes murid, anu ceuk Yesus tiasa hirup dugi anjeunna sumping? Ceurik geese liar ngajelaskeun dina tilu belas sapatemon naon pangalaman Jaka sareng muhrim anu anéh ieu. Kalayan bantosan na, anjeunna suksés dina nyanghareupan kasieunan pangagungna na, ngawasaan kaayaan anu sesah pisan sareng tungtungna ngalaman kabagjaan sareng kabebasan dimana anjeunna ngan ukur impian pangsaéna. 

GLoryWorld-Medien, ISBN: 978-3-936322-27-9

 

tata basa mick mooney god

Tata basa Gusti

 

Mick Mooney

 

Romawi

Sam Walker ngagaduhan impian anu anéh: Gusti nawiskeun pikeun ngajar anjeunna tata basa. Désainer produk anu teu boga pagawean ngilangkeun ieu salaku fantasi anu anéh. Tapi ujug-ujug Gusti leres-leres linggih di méja dapur Sam sareng hoyong netepkeun janjina.

Pangajaran grammar ketuhanan janten perjalanan anu pikasieuneun, ngarobih kahirupan pikeun pamanggihan pikeun Sam - pinuh ku perjuangan batin. Luhureun sadaya aya argumen sareng umum, komandan benteng emosi anu Sam parantos ngawangun dina jiwana pikeun panangtayungan nyalira. Kusabab Sam langkung ngartos kumaha leresna Gusti, beuki anjeunna sadar yén kaasih Gusti henteu aya sarat sareng teu aya watesna, beuki pertahanan batinna runtuh. Ku kurnia Gusti, Sam mendakan jembar anyar dina dirina. Tata bahasa Allah lucu pisan sakumaha anu matak - ngeunaan nyeri sareng karusakan, tapi langkung seueur ngeunaan cinta, panebusan sareng kabébasan.

Grace Today Verlag, ISBN: 978-3-943597-40-0

 

bil stall bruce mc nicol john lynch ka warnet

Noél kopi

 

Bill Thrall, Bruce McNicol, John Lynch

 

Sarerea peryogi tempat anu aranjeunna tiasa nyata. Steven Kerner leres-leres ngalaksanakeunana: padamelan anu mayarna tinggi, pamajikan hébat, putri anu saé. Tapi saatos salah sahiji ledakan amarahna anu terkenal, pamajikanana ngusir anjeunna kaluar. Steven kedah ngaku yén padamelan na henteu minuhan, anjeunna henteu terang kumaha nyalametkeun perkawinan, sareng anjeunna henteu ngagaduhan anu tiasa diajak ngobrol.

Ujug-ujug Andy saendeng anu bijil anu katingalina seueur terang ngeunaan Steven. Anjeunna kéngingkeun ka Bo's Café - tempat dimana panampi, pangampunan sareng rahmat maréntah. Aya, di satengahing "eksistensi gagal", jalur Steven balik deui ka kahirupan dimimitian - sareng ka Gusti anu mikanyaah sacara tanpa syarat.

Gerth Medien GmbH, ISBN: 978-3-865917-96-6

 

w ian thomas kristus di anjeun

Kristus dina anjeun

 

W. Ian Thomas

 

Dinamisme kahirupan
Mustahil pikeun nurut kana paréntah Gusti ku usaha nyalira. Tapi Kristus hirup di urang. Dina bukuna anu kawéntar di dunya, Thomas nunjukkeun kumaha urang Kristen éksisténsial tiasa ngalaman kakuatan kiamat. Kapercayaan anu monoton janten kahirupan anu dinamis sareng dipercaya.

"Nya sanés kuring, tapi Kristus hirup dina diri kuring" (Gal. 2,20). Ieu tiasa janten motto kahirupan Ian Thomas. Mustahil pikeun nurut kana paréntah Gusti ku usaha nyalira. Tapi Kristus hirup di urang. Dina buku anu kasohor di dunya ieu, panulis nunjukkeun kumaha urang Kristen éksisténsial tiasa ngalaman kakuatan kiamat. Kapercayaan anu monoton janten kahirupan anu dinamis sareng dipercaya anu ngembangkeun kakuatan dina kahirupan sadidinten sareng nyandak unggal waktos kaluar tina ayana.

SCM R. Brockhaus, ISBN: 978-3-417-26437-1

 

w ian thomas kuat Kristen

Kristen anu kuat

 

W. Ian Thomas

 

Kahirupan ti kaayaanana
Teu aya anu langkung boring tibatan agama Kristen tanpa Al Masih sareng teu aya anu langkung pikabungaheun tibatan janten urang Kristen sareng ngalaman kasenangan kahirupan sareng Yesus di bumi. Kahirupan spiritual anjeun sanés ngeunaan nyobian janten Kristen anu saé, tapi ngeunaan aktip pendak sareng Al Masih di dieu sareng ayeuna sareng ngahijikeun anjeunna kana kahirupan anjeun. Bab pondok masihan anjeun kadaharan pikeun dipikir unggal dinten. Patarosan dina tungtung bagian ngajak anjeun tukeur ideu dina kelompok atanapi ngeunteung dina tiiseun. Buku anu pasti anjeun baca. Éta henteu janten laris mangtaun-taun teu nanaon.

SCM R. Brockhaus, ISBN: 978-3-417-22887-8

 

waktos sunda munggaran hans joachim eckstein

Waktos cinta munggaran

 

Hans-Joachim Eckstein

 

Nalika urang dewasa, pamekaran pribadi urang ogé mangaruhan pamahaman iman sareng gambar urang ka Gusti. Naha aya sababaraha bentuk kapercayaan anu ngabuktikeun pantes sareng asli dina fase kahirupan anyar ieu? Naha urang tiasa gumbira kana iman urang henteu rusak atanapi naha urang tiasa mendakan orisinalitas anyar saatos waktos krisis sareng papisah? Naha urang bakal mendakan "cinta munggaran" tungtungna?
Dina 43 tulisan pondok, Hans-Joachim Eckstein ngabijilkeun topik inti tina iman Kristen sareng nyaangan aranjeunna tina sudut pandang anu héran sareng jero teologis.

SCM R. Brockhaus, ISBN: 978-3-7751-6019-3

 

jc ryle janten suci

Janten suci!

 

JC Ryle

 

Konci pikeun kahirupan sapinuhna
Panulis JC Ryle parantos hirup (1816-1900) ngagaduhan kayakinan anu jero yén kasucian praktis sareng nyerahkeun diri ka Gusti parantos henteu cekap hirup ku urang Kristen modéren. Subyek takwa pribadi ka Gusti parantos sedih angkat. Gaya hirup Kristen handap di réa daérah sareng pentingna ngajén ajaran Allah ku kabiasaan sadidinten urang janten hilap. Pangajaran Protestan sareng penginjilan anu séhat henteu aya gunana upami henteu dibarengan ku kahirupan anu suci. Dianggap salaku hal anu henteu réalistis sareng suwung ku jalma-jalma sekuler anu rajin sareng panitén, éta ngaganggu iman. Pikeun ngadalikeun trend ieu, parobihan arah diperyogikeun ngalangkungan kebangkitan kasucian Alkitab.

3L Verlag, 978-3-935188-31-9

 

03 lit fritz ngabeungitkeun tina rahasia iman

Rahasia iman

 

Fritz Binde

 

Fritz Binde (1867-1921) nyaéta ateis gabungan sareng sosialis kalayan ucapan anu dibébaskeun ku anjeunna tiasa memikat pamirengna sateuacan konvérsina. Saatos uih deui ka Yesus Kristus, anjeunna nempatkeun bakatna dina palayanan Gusti sareng janten saksi Yesus anu henteu kuat ka Yesus anu ngabutuhkeun Injil di kémah sareng balai. Anjeunna ogé nganggo bakat literatur pikeun ngadorong para mukmin dina sababaraha buku sareng kitab suci kana iman anu teu jelas. Sajumlah karangan na anu paling berharga (Salaku conto, "Ngeunaan Rusiah Salib", "Rusiah Iman", "Tilu Kaayaan Dasar Anu Dipotong ku Yesus", jsb.) Kaasup kana volume ieu.

CMD Christlicher Medien Dienst Hünfeld, ISBN: 3-939833-35-5 ISBN: 3-939833-35-5

 

sok sareng anjeun sarah ngora

Salawasna sareng anjeun - surat cinta ti Yesus

 

Sarah Young

 

Saban poé anjeun pasti: Cinta Yesus ka anjeun moal aya watesna! Dina buku bakti ieu anjeun bakal mendakan kecap tina pandanganana. Éta mangrupikeun kecap pangjurung, panglipur. Kecap anu nyarios langsung kana kahirupan anjeun. Sugan anjeun hoyong pisan anu aman sareng aman sareng Gusti ayeuna? Atanapi anjeun kedah caket sareng anjeun pikeun nyandak kaputusan anu pas dina kaayaan sesah?
Dimana waé anjeun dina perjalanan pribadi anjeun ngalangkungan kahirupan: Bakti ieu nyababkeun anjeun tiiseun sareng ngabantosan anjeun pikeun ngeusi batre dina ayana Allah.

Gerth Media, ISBN: 978-3-86591-765-2

 

cinta sareng hormat emerson eggerich

Asih sareng hormat

 

Emerson Eggerichs

 

Awéwé hoyong dipikacinta tanpa syarat ku salakina. Saurang lalaki hoyong sacara teu dihargaan ku pamajikanana. Ieu mangrupikeun rahasia pangbadagna pikeun nikah anu suksés. Prinsip dumasar biblically tina buku ieu bakal nulungan anjeun ngartos pasangan anjeun langkung saé sareng sadar pangabutuh anu disumputkeun masing-masing. Tampilkeun pamajikan anjeun kana cinta dina kahirupan sapopoe anu diarepkeun pisan. Sareng diajar kumaha nunjukkeun salaki anjeun sareng pangakuan anu penting pisan pikeun anjeunna unggal dinten. Anjeun bakal katingali pasangan anjeun kalayan panon anu béda-béda - sareng partnership anjeun bakal nampi jerona anu teu biasa sareng akrab.

Gerth Media, ISBN: 978-3-86591-492-7

 

dipikacinta wayne jacobsen

Dipikacinta!

 

Wayne Jacobsen

 

Pikeun hirup kahirupan unggal dinten anu leres-leres yakin yén urang tanpa syarat dipikacinta ku Allah - éta leres-leres mungkin, sareng kumaha siga istilah beton? Wayne Jacobsen ngajangkepkeun kami salangkah langkung deukeut ka kumaha kanyaah Allah pikeun urang saleresna sareng kumaha kanyataan ieu mangaruhan anjeunna dina kahirupan urang sapopoé. Hiji titik anu penting nyaéta yén urang sumping ka wahyu anu jelas ngeunaan naha Yesus maot pikeun urang salib. Yesus ngantepkeun dosa sareng éra pikeun ngonsumsi awak sorangan ku sahingga urang ayeuna tiasa nikmati hubungan sareng ramana. Hasilna, urang mendakan yén urang henteu disebut budak, tapi putra sareng putri. Bapana ieu mikacinta urang langkung kuat sareng langkung jero tibatan jalma anu sanés di dunya. Nyaah cinta anu dipikacinta sareng urang dina sagala kaayaan. Kami ngalaman hubungan hirup sareng anjeunna anu ngabebaskeun urang tina nyeri éra sareng ngarobih urang supados urang tiasa hirup salaku anakna.

GLoryWorld-Medien, ISBN: 978-3-936322-33-0

 

steve mcvey dina jalur rahmat

Dina jalur rahmat

 

Steve McVey

 

Janten urang Kristen sakumaha anu anjeun ngarepkeun
Henteu janten masalah naon anu parantos anjeun laksanakeun sareng kahontal dina kahirupan anjeun, henteu paduli naon anu anjeun bakal ngahontal sareng ngahontal - moal aya anu ngeusi anjeun ku kabagjaan anu jero salaku kahirupan anu ngahiji sareng Yesus Kristus. Nalika Yesus pendak sareng jalma-jalma dina kalemahanana, aranjeunna kabanjiran ku karep sareng dinamisme. Nalika aranjeunna asak iman sareng Al-Masih dina haténa, aranjeunna tuwuh sugema sareng katengtreman batin anu ngan ukur tiasa dipendakan dina jalan rahmat ieu.

Grace Today Verlag, ISBN: 978-3-943597-05-9

 

Nagreg nyarankeun ajaran Yesus

Rahmat Sajati - Ajaran Yesus


Nagreg Riether


Naha dina Khutbah di Gunung, dina Doa Gusti atanapi dina Wahyu - seueur kecap Yesus mangrupikeun buku paribasa anu nganggo tujuh segel pikeun urang Kristen. Sering aranjeunna salah paham sareng salah diajarkeun. Ieu tiasa gaduh pangaruh dramatis kana gambar urang Gusti sareng idéntitas urang salaku jalma mu'min.
Nagreg Riether hoyong ngabantosan urang ningali ajaran Yesus dina lampu tina perjanjian anyar sareng ngartos naon anu leres-leres hoyong dipiharep ku Gusti. Perhatosanna nyaéta ngabébaskeun jalma tina sistem hukum anu lami sareng ngarahkeun aranjeunna kana sistem roh anyar, pakta anyar. Upami urang terang ieu, urang bakal ningali petikan Alkitab anu wawuh dina lampu anyar anu caang sareng tungtungna bakal tiasa nampi éta - tanpa kasieunan. Urang bakal ngartos yén dina sagala anu dicarioskeun sareng dilakukeun ku Yesus, kaasih sareng kurnia-Na disumputkeun.

Grace Today Verlag, ISBN: 978-3-95933-066-4

Nagreg mamatahan perumpamaan ngeunaan yesus

Rahmat anu sajati: pasemon Yesus

 

Nagreg Riether

 

Naha dina perumpamaan tangkal anjir, anu ngagaduhan bakat anu dipercayakeun, atanapi tina sapuluh parawan - seueur pasemon Yesus tiasa janten pitour pikeun urang Kristen. Aranjeunna sering salah paham sareng salah tafsir. Ieu tiasa gaduh pangaruh dramatis kana gambar urang Gusti sareng idéntitas urang salaku jalma mu'min. Nagreg Riether hoyong ngabantosan pamiarsa na pikeun ningali pasemon-pasemon Yesus dina perjanjian anu anyar. Ku cara anu saderhana sareng meriah, anjeunna ngadeukeutkeun urang kana carita anu dicarioskeun ku Isa dina raraga ngabébaskeun jalma tina perjanjian lami, sistem padamelan sareng daging, sareng ngenalkeun aranjeunna sareng pakeman anyar.

Grace Today Verlag, ISBN: 978-3-95933-122-7

 

ryan rufus tambahan kurnia murni

Kurnia murni tambahan

 

Ryan Rufus

 

Buku ieu turun sapertos minyak - sabab Ryan Rufus ngumumkeun pesen anu jelas, anu damang pikeun jiwa Kristen anu nyeri. Hiji kapercayaan dumasar kana salah kaprah ngakibatkeun rohani anu maot. Éta naha Ryan Rufus jelas ngabédakeun jalan anu ngalanggar hukum sareng kaadilan diri anu sederhana sareng ngaluarkeun jalan kurnia Gusti. Malah urang musiman musiman ngalakukeun pédian kuat sareng téma rahmat nyegerkeun.

Publikasi Grace Dinten, ISBN: 978-3-943597-14-1

 

ryan rufus anu jelas pesen rahmat

Pesen jelas tina rahmat

 

Ryan Rufus

 

Rahmat mangrupikeun pesen anu pangsaéna pikeun jalma anu kantos kantos ngadangukeun dina kahirupan na! Kakuatan pikeun ngabebaskeun anjeun, ngarobih anjeun, sareng ngalengkepan anjeun hirup. Rahmat henteu langkung kumaha sampurna anjeun, tapi kumaha sampurna anjeun janten Kristus. Milarian saha anjeun parantos janten dina Kristus salawasna ngajurung anjeun mendakan naon anu Anjeunna tiasa sareng lakukeun ngalangkungan anjeun. Tujuh unit ngajar anu kuat bakal ngabantosan anjeun pikeun masihan rahmat ka jalma sanés kalayan kajelasan sareng kesederhanaan, sahingga kabagjaan sareng semangat.

Publikasi Grace Dinten, ISBN: 978-3-943597-14-1

 

paul ellis Injil dina sapuluh kecap

Injil di sapuluh kecap

 

Paul Ellis

 

Nganggo sapuluh istilah, Paul Ellis nerangkeun sakaligus sareng sadayana yén Injil Yesus Kristus henteu ngan ukur warta anu saé, tapi anu paling bungah, révolusionér, pesen ngabébaskeun anu tiasa dibayangkeun. Dina Kristus urang dipikacinta, didamai, disimpen, ngahiji sareng anjeunna, ditampi, suci, euy, maot tina dosa, anyar sareng karajaan. Teu aya deui tempat pikeun legalisme sareng pamikiran kinerja.

Publikasi Grace Dinten, ISBN: 78-3-943597-53-0

 

paul ellis Injil dina 20 patarosan

Injil dina dua puluh patarosan

 

Paul Ellis

 

Dina jalan kaluar tina legalisme sareng kana rahmat, urang sering pinuh patarosan. Urang kedah diajar saha sareng kumaha Gusti leres sareng naon padamelan Yesus pikeun urang. Patanyaan urang sapertos konci anu muka konci perbendaharaan. Buku ieu ngagaduhan jawaban sareng masihan kami konci pikeun hubungan anu dipercaya sareng Allah.

Patarosan dina buku ieu bakal nyandak anjeun ka tempat-tempat anyar. Ieu bakal ngajantenkeun anjeun nari dina jangkung karesep bapak anjeun. Pangpangna, aranjeunna nyababkeun hubungan anu langkung jero sareng Yesus, anu mangrupikeun jawaban anu paling saé.

Publikasi Grace Dinten, ISBN: 978-3-943597-48-6

 

lynch ubarna

Nu cageur

 

John Lynch, Bruce McNicol, Bill Thrall

 

Kami panginten urang diubaran, tapi kaseueuran urang teu sadar sadar nyandak pandangan anu lami, teu nyawaan kana kahirupan anyar anjeun. Buku ieu didiagnosis yén jalma téh obsess with coping with their dosa problem on sorangan. Hal éta diracun komunitas sareng ngala warta anu asli. Kami nyetél standar yén kami moal tiasa hirup sareng - ku kami nyarios ka diri urang éta standar Gusti. Sawatara urang parantos ngucapkeun salami ka ieu sareng parantos sinis, curiga sareng acuh.

Publikasi Grace Dinten, ISBN: 978-3-95933-055-8

 

dewa tanpa agama andrew farley

Gusti tanpa agama


Andrew Farley

 

Urang Kristen sering bajoang pikeun ngahijikeun rahmat sareng paréntah. Tekanan pikeun ngalakukeun, hiji nurani kaliru sareng sieun aya hasilna. Tapi éta henteu kedah. Andrew Farley nunjukkeun yén ngajaga hukum sareng paréntah henteu janten masalah pikeun urang Kristen. Sabalikna, aranjeunna tiasa mendakan istirahat di Gusti sareng hirup kabébasan. Pikeun Andrew Farley, kahirupan Kristen baheula janten hiji hal anu paling penting: usaha anu matak hésé pikeun nyenangkeun Gusti dina sagala biaya - agama anu teu kendat-kendat, tangguh. Hasilna kacapean rohani, hanjelu sareng ogé kuciwa pisan ka gareja. Di tengah patarosan sareng mamangna, Nanging, anjeunna mendakan hal anu ngarobih sadayana: kanyataan rahmat Gusti anu ngabebaskeun, teu aya saratna.

Publikasi Grace Dinten, ISBN: 978-3-943597-02-8

 

Andrew Farley Injil Naked

Injil bulistir

 

Andrew Farley

 

Yesus murni. 100% alami. Tanpa aditif

Jauh sareng sadaya balast anu teu perlu, balik deui kana pesen Yesus anu bungah, ngabebaskeun dina bentuk aslina! Ieu perkawis Andrew Farley, anu parantos ngalaman kumaha legalisme, tekanan agama sareng prestasi alim tiasa ngakibatkeun putus asa sareng déprési - sabab ku jauh teu sadayana anu disayogikeun salaku Kristen aya dina sumanget Kristus. Buku Farley mangrupikeun hirup.

Publikasi Grace Dinten, ISBN: 978-3-943597-15-8

 

chad mansbridg anjeun kantos diwariskeun

Anjeun parantos ngawariskeun!

 

Chad Mansbridge

 

Panulis buku ieu nyandak urang dina perjalanan anu pikaresepeun ngalangkungan carita Gusti sareng jalma-jalma. Anjeunna ngajelaskeun perjanjian Allah anu béda - sareng Abraham, ngalangkungan Musa sareng tungtungna perjanjian anyar anu langgeng dina Yesus Kristus. Sareng sabab gaduh sadayana: Kusabab di Kristus urang disalametkeun sakali sareng sadayana sareng ahli waris ka Allah. Utamana dina pandangan umum janten jelas yén kami henteu tiasa nambihan nanaon ogé. 'Buku anu nangtang sareng penting. Eta nunjukkeun kabébasan anu aya dina anugrah Gusti.

Publikasi Grace Dinten, ISBN: 978-3-943597-20-2

 

Pangéran Yusup maréntah

Dimaksudkeun pikeun aturan

 

Pangeran Pangeran

 

Rusiah pikeun kasuksesan usaha, minuhan, sareng kahirupan anu unggul. Naha seueur anu mendakan buku ieu raoseun seger? Anjeun dipanggil pikeun ngalaman kasuksésan, minuhan sareng kemenangan. Buku ieu nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngungkulan sareng ngendalikeun unggal kasulitan, kakurangan, sareng kabiasaan ngarusak anu ngahalangan anjeun. Sanés perkawis naon anu anjeun kedah lakukeun, tapi ngeunaan naon anu parantos dilakukeun pikeun anjeun. Anjeun teu kedah ngalakukeun nanaon nyalira, sabab éta parantos dilakukeun pikeun anjeun. Anjeun teu kedah nganggo kakuatan anjeun pikeun maksa parobihan - kakuatan sareng kakuatan Gusti anu ngarobah anjeun. Mimitian dinten ieu pikeun nyanghareupan sareng nguasaan panyawat, kasusah kauangan, hubungan rusak, sareng kabiasaan ngarusak kalayan percaya diri sareng otoritas! Joseph Prince mangrupikeun bapak, salaki, sareng sobat anu saé anu mingpin salah sahiji garéja panggedéna di dunya. Kumaha anjeunna hirup sareng invests nyalira ngajantenkeun kecap na dipercaya sareng ngayakinkeun nalika anjeunna nyarioskeun kahirupan anu unggul sareng overflowing anu dijangjikeun ku Gusti ka urang.

Publikasi Grace Dinten, ISBN: 978-3-943597-70-7