maca daptar

Wilujeng sumping di bumi

Wilujeng sumping di bumi 

Fred Ritzhaupt

Transmisi Perjangjian Anyar anu matak ngagetepkeun pikiran sareng H kanangijih keuna.

Kalayan mindahkeun ieu Perjangjian Anyar, Fred Ritzhaupt ngajantenkeun anjeun langkung caket kana Gusti anu Yesus ngenalkeun salaku "Abba, Bapa". Undangan Allah pikeun lebet hubungan pribadi sareng anjeunna anu disorot dina téks.

Mindahkeun ieu ngagabungkeun gaya hirup seger tina vernacular ayeuna sareng kasatiaan kana téks Yunani asli. Henteuna kaluron, transisi panjelasan sareng kalimat anu saé ngajantenkeun maca anu pikaresepeun.

Saha waé anu nyayogikeun hubungan bapa ieu sareng Gusti parantos sumping, akhirna "di bumi". Kami miharep sareng doa yén panyebaran ieu mangrupikeun pendamping anjeun dina perjalanan pulang.

Gerth Medien GmbH: ISBN 978-3-95734-023-8


 

Pondok - sabtu minggu sareng Gusti

 ku William P. Young

Putri bungsu Mackenzie ngaleungit sababaraha taun ka pengker. Lacak anu terakhirna dipendakan dina panyumputan di leuweung anu teu jauh tina situs kémping kulawarga. Opat taun engké, di tengah-tengah kasedihna anu paling jero, Mackenzie nampi uleman anu ngagaduhan kana pondok ieu. Pangirim anjeun Gusti. Najan mamangna, Mackenzie nampi undangan kasebut. Lalampahan kana kanyahoan dimimitian. Naon anjeunna mendakan didinya bakal ngarobih dunya Mack salilana.

Econ-Ullstein-List: ISBN 978-3-548-28403-3


 

The intruder

Melvin J. Sandstrom

A muhrim nembongan ka lalaki heubeul, profesor teologi, gadis buta, uskup a, da'wah tina injil kamakmuran sarta palacuran dina bar. Anjeunna nyerang hirupna, nanyakeun uncomfortable patarosan - sarta nembongkeun dirina jadi Yesus. The intruder mangrupa fiksi teologis enriched kalawan kajadian sajarah1. Dipindahkeun ka abad ka. Yesus muncul incognito pikeun ningali naha anjeunna bakal mendakan iman di bumi. Dina patepungan misterius interwoven, patarosan timbul teu ukur keur genep protagonis utama, tapi ogé pikeun urang: Naon anu bakal urang pigawé lamun Yesus mucunghul?

Brunnen Verlag Basel: ISBN 978-3-7655-1820-1


 

Kuring kudu gélo hirup siga kieu

Gék Claiborne

"Konversi ka Suksés Radikal" ngarang panulis buku ieu ka ghettos sareng bumi anu teu boga bumi sareng Irak salaku aktivis perdamaian. Carita anu pinuh ku gairah, kreativitas sareng kapercayaan anu parantos ngarobih dunya ngaliwatan tindak-tanduk leutik ...

Kumaha anjeun hirup salaku urang Kristen? Shane Claiborne ngabalukarkeun patarosan ieu ku cara anu henteu biasa. Anjeunna ngumbara ka Kalkutta sareng ngiring Ibu Teresa ka anu paling miskin tina miskin - sareng di dinya anjeunna bertemu ka Gusti ku cara nu anyar. Nya "konversi kana kasuksesan radikal" ngarusak rencana profésionalna, ngajurung anjeunna ka ghettos di puseur kota disarengan jalma-jalma anu mopohokeun masarakat anu luhur sareng ka Baghdad nalika awal perang Irak taun 2003 janten aktivis perdamaian. "Extremist of charity" nyarioskeun carita anu pinuh ku gairah, kreativitas sareng kapercayaan anu parantos ngarobih dunya ngaliwatan tindak-tanduk leutik. 

Brunnen-Verlag: ISBN 978-3-7655-3935-0


 

Anu teu kaégokeun ku Gusti Allah

Brennan Manning

Bayangkeun hiji poé badai di laut: kapal anjeun dialungkeun deui-munding ku ombak sareng nuju rahmat alam. Kakuatan anu henteu dianggo sareng hebat dina waktos anu sami. Pikeun Brennan Manning, ieu mangrupikeun gambaran ngeunaan cinta Allah ka urang manusa - cinta gairah anu teu terang wates. Kalayan pesen anu pindah ieu, pangarang anu utami nyayogikeun jalma-jalma anu bajoang dina kaayaan beban agama. Saha anu gaduh raos yén aranjeunna henteu acan kantos nungtut tungtutan Gusti. Buku sakedik ieu gaduh kakuatan pikeun ngarobih pandangan anjeun ka Gusti sakali sareng sadayana.

Gerth Medien GmbH: ISBN 978-3-86591-473-6


 

Asih ngagaduhan kecap anu terakhir

Robbell

Rob Bell nganggo grapples kalayan sual umur-lami ngeunaan naraka sareng naraka, pertimbangan sareng rahmat sareng nyiptakeun anu gagah, dina cara anu karasa pangsaéna, gambar hiji Gusti, anu cinta tetep ngajaga kecap anu terakhir.

Kaétung manéka-waktos anu parantos nyumput sareng patarosan kumaha iman tiasa ngucapkeun dina hiji sisi: Allah cinta sareng sanésna ngantebkeun kamungkinan yén jutaan jalma bakal dipisahkeun ti Allah salamina. Dina buku ieu, Rob Bell ngambah patarosan anu timbul tina tegangan ieu. Kumaha cara Allah ngajantenkeun kamerdikaan manusa sacara serius, anu butuhkeun cinta sareng dina waktos anu sami ngahontal cita-citana nyalira sadaya jalma pikeun cinta-Na? Sareng kumaha istilah-istilah kasalametan Alkitab, cilaka, tobat, surga sareng naraka kahartos? Buku ieu nunjukkeun perspéksi anu teu biasa anu nuju ka pamanggihan: Warta anu saé jauh langkung saé tibatan anu dipikirkeun sateuacana.

Brunnen-Verlag: ISBN 978-3-7655-4186-5


 

Gorowok geese galak

Wayne Jacobsen, Dave Coleman

Kristus ngabébaskeun urang pikeun bébas! Ku kituna nangtung teguh sarta ulah ngantep yoke perbudakan ditunda maneh! (Galatia 5,1). Kumaha urang bisa hirup kiwari, individual jeung di masarakat, dina cara pisan praktis dina kabebasan ieu nu Kristus geus ngabebaskeun urang? Kumaha urang tiasa ngalaan larangan agama anu tetep nyobian ngarampog kabébasan ieu? Panulis henteu nyerat buku non-fiksi ngeunaan patarosan ieu, tapi nyandak urang kana carita anu pikaresepeun ngeunaan Jake Colsen. Jake, dina awal ko-pendeta hiji garéja bébas, éta eusi kalawan Kristen sarta hirup paroki-Na nepi ka kajadian dina hirupna nu nanya manéhna sababaraha patarosan, jeung nepi ka enya, nepi ka manéhna meets ieu muhrim unclassifiable nu muhrim ceramah ngeunaan Yesus salaku. upami anjeunna terang anjeunna pribadi. Cara hirupna ngoyagkeun kapercayaan Jake saméméhna nepi ka inti. Naha anjeunna Yohanes murid anu ceuk Yesus bakal hirup dugi ka sumping? Ceurik tina geese liar ngajelaskeun dina tilu belas encounters naon Jake pangalaman jeung muhrim aneh ieu. Kalayan bantosanana, anjeunna tiasa nyanghareupan kasieun anu paling hébat, ngawasaan kaayaan anu sesah sareng tungtungna ngalaman kabagjaan sareng kabébasan anu ngan ukur tiasa diimpikeun dugi ka ayeuna. 

GLoryWorld-Medien: ISBN 978-3-936322-27-9


 

Tata basa Gusti

Mick Mooney (Novel)

Sam Walker ngagaduhan impian anu anéh: Gusti nawiskeun pikeun ngajar anjeunna tata basa. Désainer produk anu teu boga pagawean ngilangkeun ieu salaku fantasi anu anéh. Tapi ujug-ujug Gusti leres-leres linggih di méja dapur Sam sareng hoyong netepkeun janjina.

Pangajaran grammar ketuhanan janten perjalanan anu pikasieuneun, ngarobih kahirupan pikeun pamanggihan pikeun Sam - pinuh ku perjuangan batin. Luhureun sadaya aya argumen sareng umum, komandan benteng emosi anu Sam parantos ngawangun dina jiwana pikeun panangtayungan nyalira. Kusabab Sam langkung ngartos kumaha leresna Gusti, beuki anjeunna sadar yén kaasih Gusti henteu aya sarat sareng teu aya watesna, beuki pertahanan batinna runtuh. Ku kurnia Gusti, Sam mendakan jembar anyar dina dirina. Tata bahasa Allah lucu pisan sakumaha anu matak - ngeunaan nyeri sareng karusakan, tapi langkung seueur ngeunaan cinta, panebusan sareng kabébasan.

Penerbit Grace Dinten: ISBN 978-3-943597-40-0


 

Noél kopi

Bill Thrall, Bruce McNicol, John Lynch 

Sarerea peryogi tempat anu aranjeunna tiasa nyata. Steven Kerner leres-leres ngalaksanakeunana: padamelan anu mayarna tinggi, pamajikan hébat, putri anu saé. Tapi saatos salah sahiji ledakan amarahna anu terkenal, pamajikanana ngusir anjeunna kaluar. Steven kedah ngaku yén padamelan na henteu minuhan, anjeunna henteu terang kumaha nyalametkeun perkawinan, sareng anjeunna henteu ngagaduhan anu tiasa diajak ngobrol.

Ujug-ujug Andy saendeng anu bijil anu katingalina seueur terang ngeunaan Steven. Anjeunna kéngingkeun ka Bo's Café - tempat dimana panampi, pangampunan sareng rahmat maréntah. Aya, di satengahing "eksistensi gagal", jalur Steven balik deui ka kahirupan dimimitian - sareng ka Gusti anu mikanyaah sacara tanpa syarat.

Gerth Medien GmbH: ISBN 978-3-865917-96-6


 

Kristus dina anjeun

W. Ian Thomas

Dinamisme kahirupan

Mustahil pikeun nurut kana paréntah Gusti ku usaha nyalira. Tapi Kristus hirup di urang. Dina bukuna anu kawéntar di dunya, Thomas nunjukkeun kumaha urang Kristen éksisténsial tiasa ngalaman kakuatan kiamat. Kapercayaan anu monoton janten kahirupan anu dinamis sareng dipercaya.

"Nya, sanés kuring, tapi Kristus anu hirup di kuring." (Gal. 2,20). Ieu tiasa janten motto kahirupan Ian Thomas. Mustahil pikeun nurut kana parentah Allah ku usaha sorangan. Tapi Kristus hirup di urang. Dina buku anu kasohor di dunya ieu, panulis nunjukkeun kumaha urang Kristen tiasa ngalaman kakuatan kebangkitan. Kapercayaan anu monoton janten kahirupan anu dinamis sareng kredibel anu ngembangkeun kakuatan dina kahirupan sapopoe sareng ngaleungitkeun unggal waktos tina ayana.

SCM R. Brockhaus: ISBN 978-3-417-26437-1


 

Kristen anu kuat

 W. Ian Thomas

Kahirupan ti kaayaanana

Teu aya anu langkung boring tibatan agama Kristen tanpa Al Masih sareng teu aya anu langkung pikabungaheun tibatan janten urang Kristen sareng ngalaman kasenangan kahirupan sareng Yesus di bumi. Kahirupan spiritual anjeun sanés ngeunaan nyobian janten Kristen anu saé, tapi ngeunaan aktip pendak sareng Al Masih di dieu sareng ayeuna sareng ngahijikeun anjeunna kana kahirupan anjeun. Bab pondok masihan anjeun kadaharan pikeun dipikir unggal dinten. Patarosan dina tungtung bagian ngajak anjeun tukeur ideu dina kelompok atanapi ngeunteung dina tiiseun. Buku anu pasti anjeun baca. Éta henteu janten laris mangtaun-taun teu nanaon.

SCM R. Brockhaus, ISBN: 978-3-417-22887-8


 

Waktos cinta munggaran

Hans Joachim Eckstein

Nalika urang dewasa, pamekaran pribadi urang ogé mangaruhan pamahaman iman sareng gambar urang ka Gusti. Naha aya sababaraha bentuk kapercayaan anu ngabuktikeun pantes sareng asli dina fase kahirupan anyar ieu? Naha urang tiasa gumbira kana iman urang henteu rusak atanapi naha urang tiasa mendakan orisinalitas anyar saatos waktos krisis sareng papisah? Naha urang bakal mendakan "cinta munggaran" tungtungna?
Dina 43 tulisan pondok, Hans-Joachim Eckstein ngabijilkeun topik inti tina iman Kristen sareng nyaangan aranjeunna tina sudut pandang anu héran sareng jero teologis.

SCM R. Brockhaus: ISBN 978-3-7751-6019-3


 

Janten suci!

 JC Ryle

Konci pikeun kahirupan sapinuhna
Geus salila hirupna (1816-1900) pangarang JC Ryle datang ka dmana jero yén kasucian praktis tur lengkep timer mere ka Allah geus euweuh cukup hirup ku urang Kristen modern. Subyek sieun pribadi ka Allah geus hanjelu luntur kana latar tukang. Gaya hirup Kristen dina tingkat anu handap dina seueur daérah sareng pentingna ngahormatan ajaran Gusti ngalangkungan kabiasaan sapopoé urang dipopohokeun. Ajaran Protestan sareng Injil anu séhat henteu aya gunana upami henteu dibarengan ku kahirupan anu suci. Dihina salaku hal anu teu realistis sareng kerung ku jalma-jalma sekuler anu hayang pisan sareng taat, éta ngarusak iman. Pikeun counteract trend ieu, parobahan arah ngaliwatan revival lengkep kasucian Alkitabiah diperlukeun.

Pamekar 3L: ISBN 978-3-935188-31-9


 

Kahirupan Al Masih

dr Arnold G. Fruchtenbaum

Kadang-kadang urang Yahudi anu geus jadi mukmin Kristus boga aksés hadé kana Firman Allah ti urang Kristen ti kapir. Utamana lamun maranéhna geus ngaliwatan studi teleb sapertos Arnold G. Fruchtenbaum. Dina buku ieu, anu disusud tina ceramah, panulis ngurus kajadian sentral dina kahirupan Al Masih. Anjeunna illuminates téks injil basajan saperti kalahiran atawa transfigurasi Yesus dina lampu pigura Yahudi maranéhanana rujukan. Anu maca bakal mendakan harta anu hébat anu tiasa ngabantosan anjeunna ngartos Kitab Suci anu langkung jero. Buku ieu bestseller dina basa Jerman (tujuh édisi); eta enjoys ulasan alus teuing.

CMD Christian Media Service Hünfeld: ISBN: 978-3-939833-81-9


 

Hiji lalaki. hiji kahirupan Paréntah.

Klaus Déwald

Sareng Gusti ka nagara anu paling bahaya sareng paling miskin di dunya.
Klaus Dewald hoyong ngabantosan jalma anu peryogi ku angkutan bantosan! Dina bukuna, anjeunna nyarioskeun kumaha éta janten padamelan hirupna. Anjeunna nyarioskeun kaajaiban anu teu kaharti di tengah-tengah sangsara sareng kasieunan sareng patepang anu jero sareng jalma-jalma di sakumna dunya.

Peuting treuk urang ngagulung ka arah sababaraha gedong poék. Panghalang di antara némbongkeun: Ieu wates. Urang lirén sareng ngantosan, sareng ujug-ujug lampu lampu hurung, panto dibuka, sareng lalaki seragam dina jas kulit hideung nangtung di sisi mobil urang. "Ubiraisya! Sijas!" Kaluar. Geuwat. Klaus Dewald sieun. Sareng heran naon anu anjeunna laksanakeun dina perjalanan ka Rusia teu lami saatos Natal. Anjeunna milarian petualangan, tapi sanés waé: anjeunna hoyong ngabantosan jalma anu peryogi! Dina bukuna, anjeunna nyarioskeun kumaha éta janten padamelan hirupna. Anjeunna nyarioskeun kaajaiban anu teu kaharti di tengah-tengah sangsara sareng kasieunan sareng patepang anu jero sareng jalma-jalma di sakumna dunya. Ieu kasaksian hiji lalaki anu nempatkeun kapercayaan na ka Allah. Sareng conto naon anu tiasa kajantenan nalika urang nawiskeun kahirupan urang ka Gusti tanpa wates.

SCM Haenssler: ISBN: 978-3-7751-6149-7


 

Rahasia iman

Fritz Binde

Sateuacan konvérsina, Fritz Binde (1867-1921) nyaéta atheis militan sareng sosialis kalayan kado anu diucapkan pikeun pidato, anu anjeunna tiasa narik pamiarsa na. Saatos konversi ka Yesus Kristus, anjeunna nempatkeun bakat-Na dina layanan Gusti sarta jadi saksi sieun Yesus, da'wah Injil di tenda jeung aula. Anjeunna ogé ngagunakeun kado na salaku panulis pikeun ngadorong mukmin pikeun hirup imanna tanpa kompromi dina seueur buku sareng tulisan. Sajumlah karangan anu paling berharga (misalna "Misteri Salib", "Misteri Iman", "Tilu Kaayaan Dasar Nuturkeun Yesus", jsb.) kalebet dina jilid ieu.

CMD Christian Media Service Hünfeld: ISBN 3-939833-35-5


 

Salawasna sareng anjeun - surat cinta ti Yesus

Sarah Young

Saban poé anjeun pasti: Cinta Yesus ka anjeun moal aya watesna! Dina buku bakti ieu anjeun bakal mendakan kecap tina pandanganana. Éta mangrupikeun kecap pangjurung, panglipur. Kecap anu nyarios langsung kana kahirupan anjeun. Sugan anjeun hoyong pisan anu aman sareng aman sareng Gusti ayeuna? Atanapi anjeun kedah caket sareng anjeun pikeun nyandak kaputusan anu pas dina kaayaan sesah?
Dimana waé anjeun dina perjalanan pribadi anjeun ngalangkungan kahirupan: Bakti ieu nyababkeun anjeun tiiseun sareng ngabantosan anjeun pikeun ngeusi batre dina ayana Allah.

Gerth Média: ISBN 978-3-86591-765-2


 

Asih sareng hormat

Emerson Eggerichs

Awéwé hoyong dipikacinta tanpa syarat ku salakina. Saurang lalaki hoyong sacara teu dihargaan ku pamajikanana. Ieu mangrupikeun rahasia pangbadagna pikeun nikah anu suksés. Prinsip dumasar biblically tina buku ieu bakal nulungan anjeun ngartos pasangan anjeun langkung saé sareng sadar pangabutuh anu disumputkeun masing-masing. Tampilkeun pamajikan anjeun kana cinta dina kahirupan sapopoe anu diarepkeun pisan. Sareng diajar kumaha nunjukkeun salaki anjeun sareng pangakuan anu penting pisan pikeun anjeunna unggal dinten. Anjeun bakal katingali pasangan anjeun kalayan panon anu béda-béda - sareng partnership anjeun bakal nampi jerona anu teu biasa sareng akrab.

Gerth Média: ISBN 978-3-86591-492-7


 

saha anjeun dina Kristus

Wilkin Van de Kamp

Gusti nawiskeun anjeun identitas anu teu tiasa dirusak anu teu aya anu tiasa ngaleungitkeun sareng teu aya anu tiasa nambihan. Éta identitas anyar anjeun dina Kristus.
Dina cara anu jelas pisan sareng pikaresepeun, Wilkin van de Kamp ngajelaskeun saha anjeun dina Kristus. Utamana ngeunaan sadar kumaha Allah ningali anjeun sabab anjeun aya dina Kristus. Dina Kristus anjeun ngabentuk persatuan anu teu tiasa dipisahkeun sareng Yesus sareng janten langkung berharga di mata Allah. Yesus jeung anjeun jadi disambungkeun nu Allah kahiji nilik Yesus di anjeun jeung ngan saterusna anjeun! Éta sababna anjeunna henteu tiasa ngahapus panon anjeun. Nalika anjeun mendakan yén Gusti ningali anjeun ngalangkungan Yesus, anjeun ogé bakal ningali sasama manusa ngalangkungan panon Yesus. Eureun polishing up identitas heubeul anjeun sarta ngarasakeun brand identitas anyar anjeun dina Kristus! Anjeun bakal jadi jalma hébat.

Glaubenszentrum ISBN 978-3-9816-1464-0


 

Anjeun kedah maot sateuacan anjeun hirup
ku kituna anjeun hirup saméméh anjeun maot! 

Hans-Peter Royer

The evangelist populér Hans Peter Royer sababaraha kali nyatakeun yén loba urang Kristen teu acan tembus pesen sentral tina injil. Naon hartina hirup salaku lalaki anyar dina Kristus? Royer masihan jawaban anu jelas, leres dina kahirupan sareng jero spiritual.

Dina paguneman pribadi, evangelist populér Hans Peter Royer sababaraha kali nyatakeun yén loba urang Kristen teu acan ngartos pesen sentral tina injil. Naha salib getih? Kumaha carana abdi tiasa maot nalika abdi hirup? Naon hartina hirup salaku jalma anyar dina Kristus? Royer masihan jawaban anu jelas, leres dina kahirupan sareng jero spiritual.

SCM Haenssler: ISBN 978-3-7751-5804-6


 

Janten sapertos Yesus

Max lucado

A klasik tungtungna deui di toko. Pangarang laris sareng pendeta Max Lucado ngajak anjeun pikeun pendak sareng Yesus dina cara anu énggal sareng langsung salami 30 dinten sareng janten langkung sapertos anjeunna. Singkat jeung Praktis 30 Poé Devotionals - Pikeun saha anu longs mun deukeut ka Allah. The devotions pondok poean praktis, leres mun hirup tur biblically sora. Cocog jeung waktu sepi pribadi, tapi ogé pikeun grup imah, grup leutik jeung masarakat.

SCM Haenssler: ISBN 978-3-7751-5895-4


 

Dipikacinta!

Wayne Jacobsen

Pikeun hirup kahirupan unggal dinten dimana urang leres-leres yakin yén urang dipikacinta ku Gusti tanpa sarat - naha éta leres-leres mungkin, sareng kumaha éta katingalina? Wayne Jacobsen nyandak urang léngkah-léngkah pikeun ngartos kumaha jerona kanyaah Gusti pikeun urang sareng kumaha kanyataan ieu ditarjamahkeun kana kahirupan sapopoe sareng Anjeunna. Titik konci nyaéta yén urang sumping ka wahyu anu jelas ngeunaan naha Yesus pupus dina kayu salib pikeun urang. Yésus ngantepkeun dosa jeung éra ngadahar awakna sorangan sangkan urang ayeuna bisa ngarasakeun hubungan jeung bapana. Hasilna, urang manggihan yén urang teu disebut budak, tapi jadi putra jeung putri. Bapa ieu nyaah ka urang langkung kuat sareng langkung jero tibatan saha waé di dunya ieu. Kaasih asih-Na aya sareng urang dina sagala kaayaan. Urang ngalaman hubungan hirup jeung manéhna nu frees kami tina siksaan éra jeung transforms kami pikeun hirup salaku anak-Na.

Média Dunya Glory: ISBN 978-3-936322-33-0


 

Dina jalur rahmat

Steve McVey 

Janten urang Kristen sakumaha anu anjeun ngarepkeun
Henteu janten masalah naon anu parantos anjeun laksanakeun sareng kahontal dina kahirupan anjeun, henteu paduli naon anu anjeun bakal ngahontal sareng ngahontal - moal aya anu ngeusi anjeun ku kabagjaan anu jero salaku kahirupan anu ngahiji sareng Yesus Kristus. Nalika Yesus pendak sareng jalma-jalma dina kalemahanana, aranjeunna kabanjiran ku karep sareng dinamisme. Nalika aranjeunna asak iman sareng Al-Masih dina haténa, aranjeunna tuwuh sugema sareng katengtreman batin anu ngan ukur tiasa dipendakan dina jalan rahmat ieu.

Penerbit Grace Dinten: ISBN 978-3-943597-05-9


 

Rahmat Sajati - Ajaran Yesus

Nagreg Riether

Naha dina Khutbah di Gunung, dina Doa Gusti atanapi dina Wahyu - seueur kecap Yesus mangrupikeun buku paribasa anu nganggo tujuh segel pikeun urang Kristen. Sering aranjeunna salah paham sareng salah diajarkeun. Ieu tiasa gaduh pangaruh dramatis kana gambar urang Gusti sareng idéntitas urang salaku jalma mu'min.
Nagreg Riether hoyong ngabantosan urang ningali ajaran Yesus dina lampu tina perjanjian anyar sareng ngartos naon anu leres-leres hoyong dipiharep ku Gusti. Perhatosanna nyaéta ngabébaskeun jalma tina sistem hukum anu lami sareng ngarahkeun aranjeunna kana sistem roh anyar, pakta anyar. Upami urang terang ieu, urang bakal ningali petikan Alkitab anu wawuh dina lampu anyar anu caang sareng tungtungna bakal tiasa nampi éta - tanpa kasieunan. Urang bakal ngartos yén dina sagala anu dicarioskeun sareng dilakukeun ku Yesus, kaasih sareng kurnia-Na disumputkeun.

Penerbit Grace Dinten: ISBN 978-3-95933-066-4


 

Rahmat anu sajati: pasemon Yesus

Nagreg Riether

Naha dina perumpamaan tangkal anjir, anu ngagaduhan bakat anu dipercayakeun, atanapi tina sapuluh parawan - seueur pasemon Yesus tiasa janten pitour pikeun urang Kristen. Aranjeunna sering salah paham sareng salah tafsir. Ieu tiasa gaduh pangaruh dramatis kana gambar urang Gusti sareng idéntitas urang salaku jalma mu'min. Nagreg Riether hoyong ngabantosan pamiarsa na pikeun ningali pasemon-pasemon Yesus dina perjanjian anu anyar. Ku cara anu saderhana sareng meriah, anjeunna ngadeukeutkeun urang kana carita anu dicarioskeun ku Isa dina raraga ngabébaskeun jalma tina perjanjian lami, sistem padamelan sareng daging, sareng ngenalkeun aranjeunna sareng pakeman anyar.

Penerbit Grace Dinten: ISBN 978-3-95933-122-7


 

Kurnia murni tambahan

Ryan Rufus

Buku ieu turun sapertos minyak - sabab Ryan Rufus ngumumkeun pesen anu jelas, anu damang pikeun jiwa Kristen anu nyeri. Hiji kapercayaan dumasar kana salah kaprah ngakibatkeun rohani anu maot. Éta naha Ryan Rufus jelas ngabédakeun jalan anu ngalanggar hukum sareng kaadilan diri anu sederhana sareng ngaluarkeun jalan kurnia Gusti. Malah urang musiman musiman ngalakukeun pédian kuat sareng téma rahmat nyegerkeun.

Penerbit Grace Dinten: ISBN 978-3-943597-14-1


 

Pesen jelas tina rahmat

Ryan Rufus

Rahmat mangrupikeun pesen anu pangsaéna pikeun jalma anu kantos kantos ngadangukeun dina kahirupan na! Kakuatan pikeun ngabebaskeun anjeun, ngarobih anjeun, sareng ngalengkepan anjeun hirup. Rahmat henteu langkung kumaha sampurna anjeun, tapi kumaha sampurna anjeun janten Kristus. Milarian saha anjeun parantos janten dina Kristus salawasna ngajurung anjeun mendakan naon anu Anjeunna tiasa sareng lakukeun ngalangkungan anjeun. Tujuh unit ngajar anu kuat bakal ngabantosan anjeun pikeun masihan rahmat ka jalma sanés kalayan kajelasan sareng kesederhanaan, sahingga kabagjaan sareng semangat.

Penerbit Grace Dinten: ISBN 978-3-943597-14-1


 

Injil di sapuluh kecap

Paul Ellis

Nganggo sapuluh istilah, Paul Ellis nerangkeun sakaligus sareng sadayana yén Injil Yesus Kristus henteu ngan ukur warta anu saé, tapi anu paling bungah, révolusionér, pesen ngabébaskeun anu tiasa dibayangkeun. Dina Kristus urang dipikacinta, didamai, disimpen, ngahiji sareng anjeunna, ditampi, suci, euy, maot tina dosa, anyar sareng karajaan. Teu aya deui tempat pikeun legalisme sareng pamikiran kinerja.

Penerbit Grace Dinten: ISBN 78-3-943597-53-0


 

Injil dina dua puluh patarosan

Paul Ellis

Dina jalan kaluar tina legalisme sareng kana rahmat, urang sering pinuh patarosan. Urang kedah diajar saha sareng kumaha Gusti leres sareng naon padamelan Yesus pikeun urang. Patanyaan urang sapertos konci anu muka konci perbendaharaan. Buku ieu ngagaduhan jawaban sareng masihan kami konci pikeun hubungan anu dipercaya sareng Allah.

Patarosan dina buku ieu bakal nyandak anjeun ka tempat-tempat anyar. Ieu bakal ngajantenkeun anjeun nari dina jangkung karesep bapak anjeun. Pangpangna, aranjeunna nyababkeun hubungan anu langkung jero sareng Yesus, anu mangrupikeun jawaban anu paling saé.

Publikasi Grace Dinten, ISBN: 978-3-943597-48-6


 

Nu cageur

John Lynch, Bruce McNicol, Bill Thrall

Kami panginten urang diubaran, tapi kaseueuran urang teu sadar sadar nyandak pandangan anu lami, teu nyawaan kana kahirupan anyar anjeun. Buku ieu didiagnosis yén jalma téh obsess with coping with their dosa problem on sorangan. Hal éta diracun komunitas sareng ngala warta anu asli. Kami nyetél standar yén kami moal tiasa hirup sareng - ku kami nyarios ka diri urang éta standar Gusti. Sawatara urang parantos ngucapkeun salami ka ieu sareng parantos sinis, curiga sareng acuh.

Penerbit Grace Dinten: ISBN 978-3-95933-055-8


 

Gusti tanpa agama

Andrew Farley

Urang Kristen sering bajoang pikeun ngahijikeun rahmat sareng paréntah. Tekanan pikeun ngalakukeun, hiji nurani kaliru sareng sieun aya hasilna. Tapi éta henteu kedah. Andrew Farley nunjukkeun yén ngajaga hukum sareng paréntah henteu janten masalah pikeun urang Kristen. Sabalikna, aranjeunna tiasa mendakan istirahat di Gusti sareng hirup kabébasan. Pikeun Andrew Farley, kahirupan Kristen baheula janten hiji hal anu paling penting: usaha anu matak hésé pikeun nyenangkeun Gusti dina sagala biaya - agama anu teu kendat-kendat, tangguh. Hasilna kacapean rohani, hanjelu sareng ogé kuciwa pisan ka gareja. Di tengah patarosan sareng mamangna, Nanging, anjeunna mendakan hal anu ngarobih sadayana: kanyataan rahmat Gusti anu ngabebaskeun, teu aya saratna.

Penerbit Grace Dinten: ISBN 978-3-943597-02-8


 

Andrew Farley Injil Naked

Injil bulistir

Andrew Farley

Yesus murni. 100% alami. Tanpa aditif

Jauh sareng sadaya balast anu teu perlu, balik deui kana pesen Yesus anu bungah, ngabebaskeun dina bentuk aslina! Ieu perkawis Andrew Farley, anu parantos ngalaman kumaha legalisme, tekanan agama sareng prestasi alim tiasa ngakibatkeun putus asa sareng déprési - sabab ku jauh teu sadayana anu disayogikeun salaku Kristen aya dina sumanget Kristus. Buku Farley mangrupikeun hirup.

Penerbit Grace Dinten: ISBN 978-3-943597-15-8


 

Anjeun parantos ngawariskeun!

Chad Mansbridge

Panulis buku ieu nyandak urang dina perjalanan anu pikaresepeun ngalangkungan carita Gusti sareng jalma-jalma. Anjeunna ngajelaskeun perjanjian Allah anu béda - sareng Abraham, ngalangkungan Musa sareng tungtungna perjanjian anyar anu langgeng dina Yesus Kristus. Sareng sabab gaduh sadayana: Kusabab di Kristus urang disalametkeun sakali sareng sadayana sareng ahli waris ka Allah. Utamana dina pandangan umum janten jelas yén kami henteu tiasa nambihan nanaon ogé. 'Buku anu nangtang sareng penting. Eta nunjukkeun kabébasan anu aya dina anugrah Gusti.

Penerbit Grace Dinten: ISBN 978-3-943597-20-2


 

Dimaksudkeun pikeun aturan

Pangeran Pangeran

Rusiah pikeun kasuksesan usaha, minuhan, sareng kahirupan anu unggul. Naha seueur anu mendakan buku ieu raoseun seger? Anjeun dipanggil pikeun ngalaman kasuksésan, minuhan sareng kemenangan. Buku ieu nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngungkulan sareng ngendalikeun unggal kasulitan, kakurangan, sareng kabiasaan ngarusak anu ngahalangan anjeun. Sanés perkawis naon anu anjeun kedah lakukeun, tapi ngeunaan naon anu parantos dilakukeun pikeun anjeun. Anjeun teu kedah ngalakukeun nanaon nyalira, sabab éta parantos dilakukeun pikeun anjeun. Anjeun teu kedah nganggo kakuatan anjeun pikeun maksa parobihan - kakuatan sareng kakuatan Gusti anu ngarobah anjeun. Mimitian dinten ieu pikeun nyanghareupan sareng nguasaan panyawat, kasusah kauangan, hubungan rusak, sareng kabiasaan ngarusak kalayan percaya diri sareng otoritas! Joseph Prince mangrupikeun bapak, salaki, sareng sobat anu saé anu mingpin salah sahiji garéja panggedéna di dunya. Kumaha anjeunna hirup sareng invests nyalira ngajantenkeun kecap na dipercaya sareng ngayakinkeun nalika anjeunna nyarioskeun kahirupan anu unggul sareng overflowing anu dijangjikeun ku Gusti ka urang.

Penerbit Grace Dinten: ISBN 978-3-943597-70-7