Kahirupan anyar

530 kahirupan anyar Sareng hormat maca, macana anu parantos

Di cinyusu mangrupikeun kasenangan anu hébat pikeun kuring ngalaman kumaha kakuatan kembang spring atanapi snowdrops kuat pisan anu aranjeunna sacara teu weleh mendakan jalan ngaliwatan salju nuju cahaya. Ngan sababaraha bulan ka pengker aranjeunna nempatkeun kana taneuh sakumaha umbi alit sareng aranjeunna ayeuna ngalaman kahirupan anyar salaku bagian tina ciptaan.

Naon anu anjeun alami alamiah ku kaajaiban ciptaan mangrupikeun simbol tina diménsi anu langkung jero dina kahirupan anjeun. Ti dinten ka hiji, kahirupan fisik anjeun tiasa dibandingkeun sareng kamekaran kembang anu megah tina umbi. Patanyaanna ayeuna, tahap naon anjeun ayeuna?

Janten kumaha, dina unggal kaayaan hirup anjeun anjeun tiasa pastikeun yén Maha Pencipta anu maha bogoh ka anjeun sareng anjeun langkung berharga dina panonna tibatan kembang anu paling éndah. "Naha anjeun hariwang ngeunaan papakéan? Tingali lili di kebon, kumaha tumuhna: Aranjeunna henteu tiasa dianggo, atanapi henteu muterkeun. Kuring béjakeun yén Solomon dina sagala kamuliaan na henteu diasah sapertos salah sahiji ogé" (Mateus 6,28: 29).

Salaku tambahan, Yesus mastikeun yén lamun percaya ka Anjeunna, anjeunna bakal masihan anjeun kahirupan anyar. Sareng sanés ngan sakadar kembangan pondok waktos, tapi pikeun kalanggengan.

Hal anu hébat ngeunaan ngabandingkeun ieu nyaéta conto Yesus. Anjeunna hirup bébas tina dosa sareng masihan kanggo anjeun sareng kuring salaku jalma berdosa sahingga urang tiasa bagikeun dina kahirupan anu langgeng. Yesus muka jalan pikeun urang ku kasangsaraan, maot sareng kabangkitan anjeunna. Anjeunna nyandak anjeun sareng kuring tina kahirupan temporal kana kahirupan anyar anu langgeng di karajaanna.

Kuring yakin bebeneran ieu mangrupikeun kabagjaan anu nyata. Kuatna sapertos panonpoé dina gambar panutup, anu ngalembereh salju. Bayangkeun yén Yesus, hamba panggedéna ciptaan anyar, hoyong bagikeun kahirupan sareng anjeun. Kuring miharep anjeun usum Easter anu bagja dina kakawasaan kahirupan anyar dina Yesus Kristus

Toni Püntener