Inpormasi hukum

Website éta www.wkg-ch.org tina Garéja Dunya Ngeunaan (WKG Swiss) ngan ukur kanggo inpormasi umum sareng henteu ngaku leres tur lengkep. Kaseueuran sedeng nu nunjukkeun ngarahkeunnana di handap ieu. Dina kasus-kasus individu anu khusus, panerapanana ngeunaan hukum anu relevan, hukum kasus sareng prakték ditangtayungan.

Eusi wéb

WKG Swiss nyandak sadaya léngkah anu lumrah pikeun mastikeun réliabilitas inpormasi anu dipasihkeun, tapi henteu ngalaksanakeun komitmen pikeun leres, kabébasan atanapi parantosan inpormasi anu aya dina website. Tanggung jawab klaim ngalawan karusakan material atanapi immaterial disababkeun ku panggunaan atanapi henteu nganggo inpormasi anu disayogikeun atanapi ku cara ngagunakeun inpormasi anu teu leres sareng henteu lengkep sacara dasarna teu ngaluarkeun.

Bantahan pikeun tautan sareng rujukan

Website ieu ngandung tautan (Rujukan) ka situs wéb anu sanés. WKG Swiss teu aya pangaruh kana desain atanapi eusina sahingga janten henteu tanggung jawab. Khususna, naon waé tanggung jawab pikeun kontén anu ditolak sacara jelas, janten éta henteu haram, teu pantes atanapi bahkan sacara teu cocog-leres. Datangna ka situs wéb sapertos kitu, anu dihubungkeun sareng dina WKG Swiss situs web, nanggung tanggung jawab pikeun kunjungan dirina.

Format file

Salaku dasar pikeun dokumén dina situs wéb kami, kami ngahaja milih format PDF (Format Dokumén Portable Adobe) kawates. Pikeun tiasa muka dokumén ieu, anjeun peryogi Adobe Reader. Anjeun tiasa ngalakukeun éta "Adobe Acrobat Reader DC" Adobe Acrobat Reader DC » download gratis.

Béja bewara

Eusi sareng struktur tulisan sareng gambar anu dipedar dina situs web ieu dijaga ku hak cipta. Sagala pamakean anu henteu diidinan ku hukum hak cipta butuh idin tinulis ti WKG Swiss. Cetak sareng undeuran tina situs wéb mung tiasa dianggo kanggo panggunaan pribadi, pribadi sareng non-komersial.

Validitas hukum penafian ieu

Penafian ieu dianggap janten bagian tina publikasi internét anu anjeun sebut. Upami bagian atanapi formulasi individu tina téks ieu henteu kedah, henteu deui atanapi henteu lengkep pakait sareng kaayaan hukum anu manglaku, bagian sésana dokumen tetep teu kenging dina eusi sareng validitas na.

apdet

WKG Swiss ngagaduhan hak pikeun ngarobih situs wéb ieu iraha waé tanpa béwara heula.