Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Garéja Sakum Dunya Allah (WKG Switzerland) nyandak panyalindungan data pribadi anjeun pisan. Kami ngubaran data pribadi anjeun sacara rahasia sareng saluyu sareng peraturan panyalindungan data anu sah sareng deklarasi panyalindungan data ieu. Ku ngagunakeun halaman wéb, anjeun satuju kana pangumpulan, pamrosésan sareng panggunaan data sakumaha anu ditétélakeun ieu di handap. Halaman wéb kami dioperasikeun di pusat data Swiss.

Website kami biasana tiasa dianggo tanpa masihan data pribadi. Kacida daérah mangrupikeun palayanan sareng jasa anu sacara alami butuh data pribadi (paréntah.. Inpormasi pribadi sapertos kitu ngan bakal dianggo sareng disimpen pikeun tujuan anu dieusian ku operator atanapi salaku hasil tina eusi situs web sareng moal disalabarkeun ka pihak katilu anu tanpa idin anjeun.

Kami nunjuk yén pangiriman data dina Internét (mis. nalika komunikasi ku email) tiasa gaduh sela kaamanan. Teu mungkin lengkep pikeun ngajagi data tina aksés pihak katilu.

cookies

Situs wéb ieu nganggo cookies anu disebut. Ieu ngaladénan sangkan panawaran kami langkung ramah, langkung saé sareng langkung aman. Kuki mangrupikeun file téks leutik anu disimpen dina komputer sareng disimpen ku panyungsi anjeun.

Kaseueuran cookie anu kami nganggo sah sababaraha taun sareng tetep disimpen di alat anjeun dugi ka ngahapus. Cookies ieu ngamungkinkeun urang, contona, pikeun mikawanoh setélan anjeun parantos dilakukeun sareng ningkatkeun kamahabatanna pangguna.

Anjeun tiasa nyetél panyungsi anjeun supados anjeun terang ngeunaan setting cookies sareng ngan ukur kenging cookies dina kasus individu, ngaluarkeun katampi ku cookies pikeun sababaraha kasus atanapi sacara umum, sareng aktipkeun hapus otomatis otomatis nalika browser ditutup. Upami cookies ditumpak, pungsionalitas wéb ieu tiasa diwatesan.

Berkas log file

Panyadia halaman wéb ieu sacara otomatis ngumpulkeun sareng nyimpen inpormasi dina anu disebut file log server, anu dikirimkeun sacara otomatis ka kami. Ieu nyaéta:

  • alamat IP
  • Tanggal / waktos
  • disebut halaman
  • Kode status
  • Agén Pamaké
  • Referrer

 

Data ieu otomatis dihapus tina pangladén wéb saatos saminggu. Urang cagar hak mariksa data ieu sacara retrospektif upami urang janten sadar kana indikasi khusus ngeunaan pamakean anu teu ilegal.

Matomo (Range analisa)

Data ieu dikumpulkeun sareng disimpen dina kerangka Matomo:

  • alamat IP tina komputer pamundut (anonim sateuacan nyimpen)
  • Tanggal sareng waktos aksés
  • website ti mana aksés na dilakukeun (URL réferrer)
  • ngaran sareng URL file anu dicandak
  • browser anu dianggo (Jenis, versi sareng bahasa),
  • sistem operasi komputer
  • Nagara asal
  • Jumlah kunjungan

 

Matomo nganggo cookies anu disimpen dina komputer pangguna sareng ngamungkinkeun analisa ngeunaan panggunaan online kami ku pangguna. Propil pangguna samaran tiasa diciptakeun tina data anu diolah. Kuki gaduh wanci neundeun saminggu. Inpormasi anu dihasilkeun ku cookie ngeunaan panggunaan halaman wéb ieu ngan disimpen dina server kami sareng henteu disebatkeun ka pihak katilu.

Pamaké tiasa bantosan kana ngumpulkeun data anonim ku program Matomo iraha waé waktosna.

Fon Web Google

Situs ngagunakeun penampilan seragam of fon disebut fon Web, nu disadiakeun ku Google. Lamun kaca anjeun browser diperlukeun fon Web beban di sindangan panyungsi maranéhanana pikeun nembongkeun téks na fon neuleu.

sambungan browser nu ngagunakeun pikeun server Google kedah nampi keur kaperluan ieu. Ku cara kieu, Google massana pangaweruh anu ngaliwatan Alamat IP anjeun, situs urang ieu disebut. Pamakéan Google Web fon dipigawé dina kapentingan seragam jeung pikaresepeun presentasi nawaran online urang. Ieu ngagambarkeun suku sah dina harti of Art. 6 para. 1 hartina f ngagambarkeun DSGVO.

Mun panyungsi anjeun teu ngarojong fon web, a font standar digunakeun ku komputer.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Google Web fon, tingali https://developers.google.com/fonts/faq sarta dina kawijakan privasi di Google: https://www.google.com/policies/privacy

enkripsi SSL

Situs ieu nganggo énkripsi SSL kusabab alesan kaamanan sareng ngajagi transmisi konten rahasia, sapertos inpormasi anu anjeun kirim ka kami salaku operator situs. Anjeun tiasa ngidentipikasi sambungan énkripsi ku kanyataan yén baris alamat panyungsi robah ti «http: //» ka «https: //» sareng ku simbol konci dina garis browser anjeun. Upami enkripsi SSL diaktipkeun, data anu anjeun kirimkeun ka kami henteu tiasa dibaca ku pihak katilu.

Anggo wéb search

Situs kami nganggo «fungsi milarian situs web Google». Panyadia na nyaéta Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, AS. Istilah anu dipilampah dikirim ka databés ngalangkungan wangun supados kamungkinan hasilna tiasa kaluaran. Nanging, teu aya statistik pamilarian dina halaman (anu milarian naon iraha).

plugin browser

Anjeun tiasa nyegah panyimpen cookies ku nyetél perangkat lunak browser anjeun sasuai. Tapi, kami hoyong nunjukkeun yén dina hal ieu anjeun moal tiasa ngagunakeun sadaya fungsi situs wéb ieu dugi ka aranjeunna. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngempelkeun data anu dihasilkeun ku cookie sareng hubunganana sareng panggunaan wéb (kalebet alamat IP anjeun) ka Google sareng ngolah data ieu ku Google ku cara ngunduh sareng masang plug-in browser na handapeun dihandap ieu:  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Integrasi jasa sareng eusi pihak katilu

Kami nganggo tawaran online dumasar kana kapentingan sah kami (ie minat kana analisa, optimasi sareng operasional ékonomi tawaran online kami dina arti Art. 6 Para. 1 lit. GDPR) eusi atanapi jasa ti panyadia pihak katilu pikeun ngahijikeun eusi sareng jasa, sapertos video atanapi fon (upami ieu disebut ogé "kontén"). Ieu sok nyangka yén panyadia pihak katilu tina kontén ieu sadar alamat IP pangguna, saprak upami henteu aya alamat IP, aranjeunna henteu tiasa ngirim eusi kana browser. Ku kituna alamat IP diperyogikeun pikeun nunjukkeun eusi ieu. Urang narékahan ngan ukur nganggo eusi anu panyadia masing-masing ngan nganggo alamat IP pikeun nganteurkeun eusi. Panyadia pihak katilu ogé tiasa nganggo tag piksel anu disebut (grafik anu teu katingali, ogé katelah "beacon wéb") pikeun tujuan statistik atanapi pamasaran. "Tag piksel" tiasa dianggo pikeun ngabiayaan inpormasi sapertos lalulintas sémah dina kaca wéb ieu. Inpormasi samaran ogé tiasa disimpen dina cookies dina alat pangguna sareng ngandung, antara anu sanés, inpormasi téknis ngeunaan browser sareng sistem operasi, ngarujuk situs web, waktos kunjungan sareng inpormasi sanés ngeunaan tawaran tawaran online urang, ogé dihubungkeun sareng inpormasi sapertos ti sumber sanésna.

Ukuran kaamanan

Urang nyandak léngkah teknis anu luyu sareng Seni 32 GDPR, ngiringan kaayaan seni, biaya palaksanaan sareng jinis, ruang lingkup, kaayaan sareng tujuan pamrosésan ogé béda kamungkinan sareng parah résiko pikeun hak sareng kabébasan jalma alami. sareng ukuran organisasi pikeun mastikeun tingkat panyalindungan luyu pikeun résiko; Ukuran kasebut, hususna, mastikeun karahasiaan, integritas sareng kasadiaan data ku ngadalikeun aksés fisik ka data, ogé aksés, input, transfer, ngamankeun kasadiaan sareng pemisahanna. Salajengna, kami parantos nyetél prosedur anu ngajamin ngalaksanakeun hak asasi data, ngahapus data sareng réaksi kana ancaman data. Salajengna, kami ngajagaan data pribadi kana nalika ngembangkeun atanapi milih perkakas, parangkat lunak sareng prosés, saluyu sareng prinsip panyalindungan data ngalangkungan desain téknologi sareng setting standar anu ramah data. (Kasenian. 25 GDPR).

Parobihan kana kabijakan privasi

Kami ngagaduhan hak sakali-kali nyaluyukeun pernyataan panyalindungan data ieu ku kituna saluyu sareng syarat hukum anu ayeuna atanapi pikeun nerapkeun perobahan jasa kami dina deklarasi panyalindungan data, e.g. B. nalika ngenalkeun jasa anyar. Déklarasi panyalindungan data anyar teras dilarapkeun pikeun kunjungan anjeun salajengna.

inpo leuwih

Kapercayaan anjeun penting pikeun kami. Ku kituna urang resep bakal tiasa ngajawab patarosan anjeun iraha waé. Upami anjeun ngagaduhan patalékan yén pernyataan panyalindungan data ieu henteu tiasa ngajawab atanapi upami anjeun hoyong inpormasi anu langkung lengkep dina sagala titik, mangga ngahubungi kami iraha waé.

Sumber: Bagian tina deklarasi panyalindungan data ieu asalna e-recht24.de  


Asosiasi Garéja Allah sadunya (Swiss)
8000 Zurich

 

E-Mail:     info@wkg-ch.org
Internét:  www.wkg-ch.org