Tanda waktos

479 tanda jaman Sareng hormat maca, macana anu parantos

Kumaha waktosna waktosna! Anjeun mimiti ningali kaindahan kembang dina usum semi sareng ngrasakeun kahaneutan éndah usum panas sateuacan anjeun nampi buah anu asak tina panén. Ayeuna tingali ka mangsa hareup ku panon anu getol. Gumantung kana tempat anjeun milari, pandangan anjeun ngalegaan kana rungkun anu dihias ku ibun serak, ka leuweung dina tempat teduh atanapi ranté bukit di tukang. Sugan anjeun ogé prihatin sareng panutup awan anu teu tiasa ditembus, di mana jalma-jalma henteu ngalaman salah sahiji cahaya caang anu ngagenclang dina anjeun.

Abdi resep ningali tanda-tanda jaman. Upami kuring ningali jam tangan kuring, éta nyarios ka kuring jam sabaraha sareng dina waktos anu sami nunjukkeun ka kuring naon anu parantos kajantenan pikeun kuring. Pikeun ieu kuring peryogi panon anu kabuka sacara rohani, ieu hiji-hijina cara kuring tiasa nampi Yesus sareng naon anu anjeunna carioskeun.

Pikiran ieu nyandak kuring ka tempat dina surat ka Korinta, dimana éta nyatakeun: "Tapi pamikiran jalma-jalma parantos poek, sareng dugi ka ayeuna tabir ngagantung dina pipikiranana. Nalika hukum perjangjian anu lami dibaca pisan, aranjeunna henteu ningali anu leres. Jilbab ieu tiasa waé ku percanten ka Al Masih Kanggo dijemput " (2 Korinta 3,14 Alkitab Kahirupan Anyar).

Jilbab ieu, panutup awan spiritual, nyegah Yesus tina mendakan. Anjeunna nyalira tiasa nyandak éta sabab anjeunna cahaya dunya. Henteu aya hukum atanapi patuh kana sagala paréntah anu bakal masihan anjeun terang, pamiarsa anu dipikacinta, tapi ngan ukur Yesus. Dupi anjeun kersa nampi tawaran cinta na? Percanten yén anjeunna bakal masihan anjeun pandangan anu jelas ngalangkungan waktos sareng kana kalanggengan.

Upami anjeun nampi Yesus salaku Gusti sareng Guru pribadi anjeun, éta bakal aya akibat pikeun kahirupan anjeun sareng tatangga anjeun. "Anjeun lampu dunya. Hayu cahaya anjeun bersinar sateuacan jalma supados aranjeunna tiasa ningal kasaéan anjeun sareng muji Rama anjeun di sawarga » (tina Mateus 5,14:16 sareng).

Cahaya Yesus bersinar di anjeun nalika anjeun percanten ka Yesus sareng pangandika-Na. Jilbabna leungit. Kalayan padamelan anjeun anjeun ilubiung dina proklamasi anu paling penting ngeunaan karajaan Allah, yén cinta ka Gusti dituang ka jero haté urang.

Kalayan ieu anjeun dilengkepan pikeun ngalaman kumaha pangaruh kacintaan ngalangkungan Putra Incarnate of God mangaruhan kahirupan anjeun, ngagumbirakeun anjeun sareng ngajénan Gusti.

Toni Püntener


pdfNgawangkeun angka