Mutuskeun kanggo jaman kiwari

Seueur jalma anu hirup dina jaman baheula sareng sering ngira-ngira ngeunaan naon anu tiasa. Aranjeunna nyéépkeun waktosna waktos ngadamel hal-hal anu henteu deui tiasa robih.

Aranjeunna nganyahokeun hal sapertos:
"Upami ngan kuring parantos nikah ka paradosan kuring dianggap di universitas yén anjeunna téh kalah sareng anu ayeuna jadi jutawan." "Upami kuring parantos nampi padamelan di perusahaan anu kuring ngira yén anjeunna teu aya lami. Tapi ayeuna anjeunna gaduh pangsaéna saham di pasar. "" Upami kuring sanés kuring kedah hamil di 16 taun. "" Upami kuring ngan ukur réngsé gelar universitas kuring, maluruh ngaleungitkeun sadayana. "" Upami ukur kuring henteu acan mabok pisan sareng moal bakal ngantep kuring kéngingkeun tato. "" Upami henteu sanés mah ... "

Hirup sadayana pinuh ku kasempetan anu teu sono, kaputusan bijaksana sareng penyesalan. Tapi hal ieu henteu deui tiasa dirobih. Éta leuwih hadé nampi éta, diajar ti aranjeunna sareng teraskeun. Sanaos kitu, seueur jalma sigana janten ditawan ku hal-hal anu henteu tiasa robih.

Batur ngadagoan sareng kahirupanna pikeun titik anu henteu terbatas di hareup. Leres, urang ngarepkeun masa depan, tapi urang hirup ayeuna. Gusti hirup dina waktos ayeuna. Ngaranna nyaéta "Kuring" sareng sanés "Kuring éta" atanapi "kuring bakal" atanapi "Upami sateuacana kuring kantos". Jalur sareng Allah mangrupikeun perjalanan ti sadinten ka anu sanés sareng urang sono pisan upami urang henteu museurkeun naon anu di simpen ku Gusti pikeun urang ayeuna. Catetan: Gusti henteu masihan kami ayeuna anu dipikabutuh pikeun énjing. Urang Israil mendakan ieu nalika aranjeunna nyalametkeun manna kanggo dinten salajengna (Nomer 2:16). Teu salah pikeun ngarencanakeun masa depan, tapi Allah paduli kabutuhan urang unggal dinten. Urang ngadoakeun "masihan kami roti sadinten ayeuna". Mateus 6,30: 34-6,33 nyarioskeun ka urang ulah salempang énjing. Gusti paduli ka urang. Tinimbang ngadu ngeunaan anu kapungkur sareng hariwang ngeunaan isukan, Mateus nyarios naon anu kedah urang pokus: "Milari Karajaan Allah tiheula ..." Ayeuna mangrupikeun padamelan urang pikeun milari Gusti, gaduh hubungan sareng anjeunna sareng janten waspada ka payuneun na anu dihadean ku anjeunna unggal dinten. Urang kedah nengetan naon anu dilakukeun ku Gusti pikeun urang ayeuna. Éta mangrupikeun prioritas urang sareng urang moal tiasa ngalakukeun upami urang teras hirup dina jaman baheula
atanapi ngantosan ka hareup.

Saran pelaksanaan

  • Maca sababaraha ayat Alkitab unggal dinten sareng pikir kumaha tiasa dianggo dina kahirupan anjeun.
  • Ménta Gusti nunjukkeun anjeun wasiat sareng nafsu-Na pikeun janten kahayang anjeun.
  • Tingali titah di sabudeureun anjeun - matahari panonpoé, Panonpoé Panonpoé, hujan, kembang, manuk, tatangkalan, gunung, walungan, kukupu, tawa barudak - naon waé anu anjeun tingali, nguping, bau, raos , karaos - ngarujuk ka panyipta anjeun.
  • Neneda sababaraha kali sapoé (1 Tes. 5,16-18). Sholat anu langkung lami sareng langkung pondok, dieusi syukur sareng pujian, nyuhunkeun sareng syafaat pikeun pitulung supados anjeun fokus sareng tetep dina Yesus (Ibrani 12,2).
  • Pitunjuk pikir anjeun sapopoe ngalangkungan pamikiran anu berterusan dina Firman Allah, prinsip Alkitabiah, sareng kumaha Kristus bakal ngadamel kaayaan anu tangtu di tempat kuring (Jabur 1,2; Yosua [rohangan]] 1,8).    

 

ku Barbara Dahlgren


pdfMutuskeun kanggo jaman kiwari